@KDS ima još nade🤗
Ja najvjerojatnije preskačem ovaj ciklus. Danas san vadila krv, dok rezultati dođu i dok popričam s doktorom ponovo, proć će ovulacija 🤦🏻♀️ A i antibiotik san tek prestala pit.
Mislim da je možda bolje pričekat malo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Recite mi kakve simptome imate poslije ovulacije cure koje ste trudne? Da li imate cijelo vrijeme iscjedak?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Curke nova sam. Jučer trebala dobiti m, danas napravila test, prije sat dva, evo slikice. Vidite li vi okomitu blijedu crtu? Već sam luda od testova i čekanja
Recite mi kakve simptome imate poslije ovulacije cure koje ste trudne? Da li imate cijelo vrijeme iscjedak?
Ja nisam imala nikakve simptome poslije ovulacije,nemam nikakav iscjedak ni sada...jedino sam imala par dana prije neocekivane M grceve kao da cu dobiti...
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Ehh, ja danas na 12dc planiram prvi put pokusati sa Lh testom, kupit cu clearblue o kome sam ovdje vec pitala. Sad me intwresuje da li je bitno u koje vrijeme tokom dana treba da se napravi test, da li je bitno to uopste?
Not that fensi, ekšli..
Neće mi učitati fotografiju :(
Upisi na google ibb.co image pa upload i kopiras link i tu zalipis u poruku
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
08.01.21 - 👶💙
Ehh, ja danas na 12dc planiram prvi put pokusati sa Lh testom, kupit cu clearblue o kome sam ovdje vec pitala. Sad me intwresuje da li je bitno u koje vrijeme tokom dana treba da se napravi test, da li je bitno to uopste?
Fancy ja sam ovaj mjeces koristila cb test za ovulaciju,ja sam ujutro radila par dana i dva dana za redom mi je pokazalo smajlic
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
08.01.21 - 👶💙
Bok curke...kako ste???
Anitram...pisi me za 05.06....😘
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
KDS, tako je moja kuma ostala trudna od 2 seksa u mjesec dana i još kaže da misli da nisu bili ni plodni dani. A mi isto kao vi, ni sama ne znaš broj i opet ništa. 😥
Ma čovječe ovaj mjesec baš bilo udarno.. prvo svaki drugi, pa oko O svaki dan i nakon O dan dva. Ne pratim O trakicama, nego smo pokušali prekriti dane po aplikaciji i dana kako sam ja mislila da je O. Sad mi kolegica kaže da je njoj isto dva dana prije bio - i tek nakon 10 dana od kašnjenja treći test pokazao +. Od tog ima malog sad već 4 god. Tko će znat naše tjelo i šta se dešava unutra. Lako muškima svaki dan im je plodan.
Sortiraj odgovore
Najstariji