Pronašla u ladici još One step kineza, sve ću ih bacit u smeće 🤬
Imam još 3 dana do M i neću ni testirati ništa pa šta bude.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Haha e ovo je dobro, lako muskarcima njima je svaki dan plodan 😂😂👌
Ja ovaj mjesec pratim i bazalnu i imam i trakice pa vidjet cemo sta ce nam donijeti. Za sad mi je temp 36.1-36.3 , od sutra cu vec pocet sa trakicama lagano. Odnose smo imali jucer, sad cemo cekati par dana dok pik ne bude na vidiku 😃
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Evo javljam se, svojim curkama koje su isti dan, 10dpo. Grudi vec par dana ogromne, teske. Malo bole, malo ne. Danas jako bole bradavice. Ne znam jesu li mi zile izrazenije, ali cini se da jesu 🤣
Test negativan, menstruacije još nema. Sad opet ispočetka 🤦♀️😩
05.12.2022 💗
Haha e ovo je dobro, lako muskarcima njima je svaki dan plodan 😂😂👌
Ja ovaj mjesec pratim i bazalnu i imam i trakice pa vidjet cemo sta ce nam donijeti. Za sad mi je temp 36.1-36.3 , od sutra cu vec pocet sa trakicama lagano. Odnose smo imali jucer, sad cemo cekati par dana dok pik ne bude na vidiku 😃
I ja se druzim s toplomjerom i trakicama, samo sto je moj mm uspaljen pod zadnje nenormalno i nemam dana mira 🙈 reko daj se smiri moramo ih malo skupit pa onda pucaj 😂 cisto sumnjam da cemo docekat pik bez keksica jer je nemoguc
😂 svi su isti
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Žao mi je 🥺
Ima još nade.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Nista ne mora znaciti,kad ti je bila O ?jesi pratila trakicama
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Evo i mene danas na 10dpo. Grudi naravno i dalje bole nenormalno na sam dodir, danas mi je krenuo kremasti iscjedak i osjecam bas neke bolove u trbuhu kao pred M. Mjerila sam jucer i danas temp, 37.1 je. Radila sam maloprije Lh trakicu s tim da sam danas vec jedno 5-6 puta piskila, i mozda mrvicu je svjetlija od jucerasnje jer mi je mokraca bila dosta svijetla. Neznam evo sta da mislim, uloske sam kupila i spremna sam ako dodje....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
https://postimg.cc/PLV2g6wX
Sta mislite, jel ovo blijeda crtica na lh testu 12 dc ako bi O trebala nastupiti za 2, najdalje 3 dana?
Ovaj mj sluzi jos nema a pocnem je primjecivati od 8, ili 10 dc inace.
Not that fensi, ekšli..
https://postimg.cc/FfYjLhYv
Evo kad se malo posusila, 5 min nakon prve a 10 min nakon testiranja
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji