Miakamo jos ima vremena do M i nista jos nije gotovo! Ne gubi nadu ❤️ Ja se uvijek sjetim ovdje jedne curke sto joj i par dana poslije kasnjenja bio negativan a poslije se pokazao pozitivan... sve dok ne dodje M nada postoji, drzim fige 🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Miakamojos ima vremena do M i nista jos nije gotovo! Ne gubi nadu ❤️ Ja se uvijek sjetim ovdje jedne curke sto joj i par dana poslije kasnjenja bio negativan a poslije se pokazao pozitivan… sve dok ne dodje M nada postoji, drzim fige 🤞
Da tako je. Meni je i nakon 3 dana kasnjenja bio negativan. Nema gubit nadu dok ne dode.
Miakamo tebi zelim da ugledas pravi plusic jer smo sugrađanke. 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Miakamojos ima vremena do M i nista jos nije gotovo! Ne gubi nadu ❤️ Ja se uvijek sjetim ovdje jedne curke sto joj i par dana poslije kasnjenja bio negativan a poslije se pokazao pozitivan… sve dok ne dodje M nada postoji, drzim fige 🤞
Hvala, al eto necu se vise testirati pa ako zakasni onda. Apoteka me jednostavno zvala da udjem i kupim test 😒. Sretno svim curama 🤞🤞🤞.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Da tako je. Meni je i nakon 3 dana kasnjenja bio negativan. Nema gubit nadu dok ne dode.
Zar jesmo? 😍😍😍
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Zar jesmo? 😍😍😍
Mostar?? Ako da onda jesmoooo.
Lallaaa cestitam. Dodi nam na zimske bebice ♥️
06/20 blighted ovum 8tt.
Malla ja sam dobro….15 tjedana već T..nosim dečkića i eto jos nisam svjesna skroz 😍 pratim vas i čitam al nikak uhvatit vremena javit se. Puno plusića vam želim 😘😘😘😘😘
Bas mi je drago justagirl. Neka bude ziv i zdrav. Ja sam cure isla setati do grada i kupim test za t biognost. Je li on od 25 mlu? Nije bio gravignost ultra. Pisnem sad posto nisam nista pila i jela od jutros a 9dpo mi je. Uglavnom, test je bijel ko snijeg cak se ni ne nazire gdje bi se trebala pojaviti testna. Po dnu stomaka me sad bas boli kako sam setala i desni jajnik. Mozda je neka upala ili je mozda rano za test. Imam jos 8 ili 7 dana do m al eto posto mi bude ranije ovulacija mislila sam mozda pokaze nesto ako bude. Uglavnom, jos jedno razocarenje 😔.
Nemoj se ljutit, niti ti nit ikoja se pronađe u mojim riječima, ali ne razumijem čemu raditi testove čak tjedan dana prije (ne)dolaska M. Samo se nepotrebno nervirate i padate u depresiju. Čak se najskupljim Clearblueom savjetuje čekanje do 4 dana prije menge.
Nema depri ženo, ne radi si to. Razumijem ogromnu želju, al triba nekad stat na loptu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala svim cestitarima! I meni je 37, amh 8.9 pa se nadam da ce ovaj put proci dobro. Prvo dijete sam rodila s 34. Nije me vise jako strah i ne panicarim iako sam imala 2 spontana u godini dana. Jednostavo sam se pomirila s tim da je to priroda i da ce biti dobro ako nista kod razvoja ploda ne krene po zlu. Vjerujem da ce ovaj put biti sve ok. Strucnjak je potvrdio kvalitetnu ovulaciju, endometrij je bio odlican. On je rekao da ovulacija nije bila ok da ni endometrij ne bi bio dobar. Njegova procjena mi daje sigurnost i bas osjecam neki mir.
I da, testirala sam s kinezima prvo i oni su davali jedva vidljivu sjenku. Onda sam popi*dila i napravila popodne clearblue easy i dao je stvarno jak plus. Glupi kinezi! Lh trakice su pak odlicne. Popiskila pik u nedjelju, u ponedjeljak gin potvrdio da ce biti ovulacija danas-sutra i da krenemo u akciju.
Zar jesmo? 😍😍😍
Mostar?? Ako da onda jesmoooo.
Lallaaa cestitam. Dodi nam na zimske bebice ♥️
Hvala. Budem vec... nemam bas puno vremena.
Malla ja sam dobro….15 tjedana već T..nosim dečkića i eto jos nisam svjesna skroz 😍 pratim vas i čitam al nikak uhvatit vremena javit se. Puno plusića vam želim 😘😘😘😘😘
Bas mi je drago justagirl. Neka bude ziv i zdrav. Ja sam cure isla setati do grada i kupim test za t biognost. Je li on od 25 mlu? Nije bio gravignost ultra. Pisnem sad posto nisam nista pila i jela od jutros a 9dpo mi je. Uglavnom, test je bijel ko snijeg cak se ni ne nazire gdje bi se trebala pojaviti testna. Po dnu stomaka me sad bas boli kako sam setala i desni jajnik. Mozda je neka upala ili je mozda rano za test. Imam jos 8 ili 7 dana do m al eto posto mi bude ranije ovulacija mislila sam mozda pokaze nesto ako bude. Uglavnom, jos jedno razocarenje 😔.
Nemoj se ljutit, niti ti nit ikoja se pronađe u mojim riječima, ali ne razumijem čemu raditi testove čak tjedan dana prije (ne)dolaska M. Samo se nepotrebno nervirate i padate u depresiju. Čak se najskupljim Clearblueom savjetuje čekanje do 4 dana prije menge.
Nema depri ženo, ne radi si to. Razumijem ogromnu želju, al triba nekad stat na loptu.
Ja se slazem.. Kud trosi se lova, kud nemos normalno funkcionirat samo mislis na jednu stvar.. Uzmite dobru knjigu i citajte kad vas uhvati puno mislit.. Ili radite kolace bilo sto.. Ja sma prestala citat ikakve članke.... Prije bi mi opsesija bila ono trudnoca po tjednima haha znam napamet prva 4 tjedna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja se slazem.. Kud trosi se lova, kud nemos normalno funkcionirat samo mislis na jednu stvar.. Uzmite dobru knjigu i citajte kad vas uhvati puno mislit.. Ili radite kolace bilo sto.. Ja sma prestala citat ikakve članke…. Prije bi mi opsesija bila ono trudnoca po tjednima haha znam napamet prva 4 tjedna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pa iskreno meni nije opsesija. Jer da jeste testirala bih se od 6dpo pa do menge sa 5 razlicitih testova ko sto pojedine zene rade. Razlog zbog kojeg sam ja uradila ovako rano test jesu tablete koje pijem za stitnu i betablokatori. I u slucaju trudnoce morala bih kontaktirati svoju doktoricu da se s njom posavjetujem. Zapravo 9dpo i nije tako rano jer su neke cure na 9dpo imale pozitivne trakice. S obzirom da biognost kosta 2 eura meni to nije bacanje para, barem znam na cemu sam. Idemo dalje.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji