Miakamojos ima vremena do M i nista jos nije gotovo! Ne gubi nadu ❤️ Ja se uvijek sjetim ovdje jedne curke sto joj i par dana poslije kasnjenja bio negativan a poslije se pokazao pozitivan… sve dok ne dodje M nada postoji, drzim fige 🤞
Da tako je. Meni je i nakon 3 dana kasnjenja bio negativan. Nema gubit nadu dok ne dode.
Miakamo tebi zelim da ugledas pravi plusic jer smo sugrađanke. 😍
Zar jesmo? 😍😍😍
Mostar?? Ako da onda jesmoooo.
Lallaaa cestitam. Dodi nam na zimske bebice ♥️
Da, Mostar 🤗. Pusa za moju sugradjanku.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Hvala svim cestitarima!I meni je 37, amh 8.9 pa se nadam da ce ovaj put proci dobro. Prvo dijete sam rodila s 34. Nije me vise jako strah i ne panicarim iako sam imala 2 spontana u godini dana. Jednostavo sam se pomirila s tim da je to priroda i da ce biti dobro ako nista kod razvoja ploda ne krene po zlu. Vjerujem da ce ovaj put biti sve ok. Strucnjak je potvrdio kvalitetnu ovulaciju, endometrij je bio odlican. On je rekao da ovulacija nije bila ok da ni endometrij ne bi bio dobar. Njegova procjena mi daje sigurnost i bas osjecam neki mir.
I da, testirala sam s kinezima prvo i oni su davali jedva vidljivu sjenku. Onda sam popi*dila i napravila popodne clearblue easy i dao je stvarno jak plus. Glupi kinezi!Lh trakice su pak odlicne. Popiskila pik u nedjelju, u ponedjeljak gin potvrdio da ce biti ovulacija danas-sutra i da krenemo u akciju.
Iskrene cestitke i nek sve bude i redu od srca ti zelim! 🍀
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Drage moje imala sam molarnu trudnocu u 10om tjednu stalo srce kucati i morala na kiretrazu, jel kojoj beta iza kiretraze pala na 1.2 padala je bas lipo meni je pala na taj 1.2 i vise nisam isla jer je ovo krenilo obo ludilo,sad idem u ginekologa na pregled utorak malo me bas strah 🙈 radimo na bebi sad me bas strah da mi se nebi ta mola opet vratila…molin vas iskustva
Zabrinutakata baš mi je žao da ti se to dogodilo! Nrmam s tim iskustva pa ti nemam šta pametno reć osim poželit ti sreću!
url=https://lilypie.com]
Zabrinutakata baš mi je žao da ti se to dogodilo! Nrmam s tim iskustva pa ti nemam šta pametno reć osim poželit ti sreću!
Hvala takoder ti zelim plisoc sta prije 🥰🙏
Mislim da nista od mene ni ovaj curke... grudi me full full bole, taman 8dpo, normalno sam gladna, drugih simptoma nemam, cak ni nikakvo boluckanje u jajnicima s cim sam se u prijasnjim ciklusima zavaravala 🤷♀️
Vise srece drugi put. 😅
Curke pisala sam o grčevima koji su već od 6 Dpo prisutni, nekad više nekad manje.,ali sad me počelo jako grčiti dolje, lijevo, pa prema tetivi više kao pulsira i nije se s smirilo iako ležim.
Definitivno neugodan osjećaj,i ne znam šta bi s tim.
Ako odem na hitnu ispast ću debil jer i nije hitno, a opet ako sam stvarno trudna možda se događa nešto loše..
Popila sam magnezij i evo primam savjet ako znate nešto još što bi moglo pomoći
I oprostite, znam da sam udav ovaj ciklus, stalno nešto pišem i gnjavim ali definitivno mi je ovaj ciklus udaran po simptomima🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Drage moje imala sam molarnu trudnocu u 10om tjednu stalo srce kucati i morala na kiretrazu, jel kojoj beta iza kiretraze pala na 1.2 padala je bas lipo meni je pala na taj 1.2 i vise nisam isla jer je ovo krenilo obo ludilo,sad idem u ginekologa na pregled utorak malo me bas strah 🙈 radimo na bebi sad me bas strah da mi se nebi ta mola opet vratila…molin vas iskustva
Zao mi je.... Drzi se....
🙏🎈💞
Prema trtici*
A Pixie 14 8 dpo je tek, stigne se još svašta dogoditi.. Možda ti ni implantacija još nije bila.. Samo strpljenja 🌸😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Curke pisala sam o grčevima koji su već od 6 Dpo prisutni, nekad više nekad manje.,ali sad me počelo jako grčiti dolje, lijevo, pa prema tetivi više kao pulsira i nije se s smirilo iako ležim.
Definitivno neugodan osjećaj,i ne znam šta bi s tim.
Ako odem na hitnu ispast ću debil jer i nije hitno, a opet ako sam stvarno trudna možda se događa nešto loše..
Popila sam magnezij i evo primam savjet ako znate nešto još što bi moglo pomoći
I oprostite, znam da sam udav ovaj ciklus, stalno nešto pišem i gnjavim ali definitivno mi je ovaj ciklus udaran po simptomima🙄
Koji ti je sad dc?
Sortiraj odgovore
Najstariji