Ne stignem vas čitati redovno, ali moram se samo isplakati.
Radila jutros test i opet ništa. 😓 8.ciklus.
Osjećala sam neke sitne bolove, drugačije nego kad dolazi m i ponadala se. Na testu ni sjenke.
Najradije bi ostala cijeli dan u krevetu i plakala. Mm mi digao i kaže samo sve će biti dobro. Znam da neće. Da je moglo bilo bi već.
Nemoj biti tuzna ja sam nakon 11 ciklusa s prvim djetetom ostala trudna s drugom trudnocom nakon 8 mjeseci ( iako mi je za drugu rekao da necu ostat trudna ja sam se prestala cuvat nakon 5 mjeseci sto sam rodila ) sad sam u trecoj od prve ostala trudna al nije uspjesno zavrsila tako da bih volila da sam se malo nacekala pa da je uspjesna bila 😘😘😘
Osjećala sam neke sitne bolove, drugačije nego kad dolazi m i ponadala se. Na testu ni sjenke.
Najradije bi ostala cijeli dan u krevetu i plakala. Mm mi digao i kaže samo sve će biti dobro. Znam da neće. Da je moglo bilo bi već.
Nemoj tako.. gle iskreno ljudi pokusavaju godinama.. 8 mjeseci u usporedbi s tim nije tako puno, ali znam da se tebi čini kao vječnost. Doći će i tvoje vrijeme.. moras biti hrabra i optimisticna.. nemoj da te psiha zezne u namjeri da ostvaris ono sto najvise zelis! I normalno je da ima dana kad te to poklopi i da si tuzna.. ali neka oni s pozitivnim mislima prevladaju. Sve sto ti pisem nastojim i na sebe primjeniti.. mi smo relativno lako ostali trudni ali smo saznali da imamo veću sansu za spontane i sad se moram s tim nauciti nositi.. prizeljkujem taj plus a najradije bi da se odmah prebaci vrijeme na deveti mjesec trudnoce da ne umirem od straha svaki dan kako ce zavrsiti.. ali bit cemo hrabre!!:*
U 9.mj punim 36 g. Zato sam u još većem stresu. Zato mi je 8 mj puno. Hvala na ohrabrenju. 🤗
Ja u 8 mjesecu 37
Nemoj tako.. gle iskreno ljudi pokusavaju godinama.. 8 mjeseci u usporedbi s tim nije tako puno, ali znam da se tebi čini kao vječnost. Doći će i tvoje vrijeme.. moras biti hrabra i optimisticna.. nemoj da te psiha zezne u namjeri da ostvaris ono sto najvise zelis! I normalno je da ima dana kad te to poklopi i da si tuzna.. ali neka oni s pozitivnim mislima prevladaju. Sve sto ti pisem nastojim i na sebe primjeniti.. mi smo relativno lako ostali trudni ali smo saznali da imamo veću sansu za spontane i sad se moram s tim nauciti nositi.. prizeljkujem taj plus a najradije bi da se odmah prebaci vrijeme na deveti mjesec trudnoce da ne umirem od straha svaki dan kako ce zavrsiti.. ali bit cemo hrabre!!:*
U 9.mj punim 36 g. Zato sam u još većem stresu. Zato mi je 8 mj puno. Hvala na ohrabrenju. 🤗
Jesi se posavjetovala s ginekologom? Da vas ubaci u obradu.. 36 nije smak svijeta kako je netko napisao.. ali raspitaj se sto dr. kaze..i glavu gore!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Malala, evo ja sam u 7.ciklusu i cekam jos 6 dana. Mislim da nisam trudna ni ovaj put. Znam da je tesko, svi prolazimo kroz te ups and downs, ali izvuci cemo se💪36 jos nije smak svijeta.
Kiky meni lh skrooooooz blage… mislim da imas vece sanse od mene 🤭
Ja budala radim te lh pa se uvijek razocaram. Necu ni mislit na T pa mozda bude 🙈🙈🙉 a nama sad 15ti ciklus. S tim da mi muz ide ca na 4mj pa ta 4mj mogu otpisati. U 9mj cemo krenuti lagano sa pretragama. Osim naravno ako sta sad ne bude 🙏
Ja ih nemam vise i mogu ti reci da je bas olaksanje kad nemas sta pisnuti, onako bih se razocarala odmah u startu ovako cekas dan m. S druge strane nekad bih ubila za test 🤣.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Malala, evo ja sam u 7.ciklusu i cekam jos 6 dana. Mislim da nisam trudna ni ovaj put. Znam da je tesko, svi prolazimo kroz te ups and downs, ali izvuci cemo se💪36 jos nije smak svijeta.
Kiky meni lh skrooooooz blage… mislim da imas vece sanse od mene 🤭
Ja budala radim te lh pa se uvijek razocaram. Necu ni mislit na T pa mozda bude 🙈🙈🙉 a nama sad 15ti ciklus. S tim da mi muz ide ca na 4mj pa ta 4mj mogu otpisati. U 9mj cemo krenuti lagano sa pretragama. Osim naravno ako sta sad ne bude 🙏
Ja ih nemam vise i mogu ti reci da je bas olaksanje kad nemas sta pisnuti, onako bih se razocarala odmah u startu ovako cekas dan m. S druge strane nekad bih ubila za test 🤣.
Hahah pa da. Ja ih imam jos malo pa reko da iskoristim jos sad sve pa sam na miru😂😂 bez obzira kakav ishod bude
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Čestitam ❣️❣️
Bože kad vidim kako cure dobiju tako rano plus mislim onda da ja definitivno nisam trudna ako na 14 dpo nema ništa 🤔🥴
A jel moguce da je ostalo poviseno od proslog mjeseca pa da zato test kaze plus? Naravno da se nadam da nije tako ali mi je palo na pamet 🙄
Hej, pa mislim da ne.
Ali opet strpljivo ću čekati i napraviti kineza sutra a u pon ću kupiti neki bolji. Definitivno simptoma ima, jer već od 8 dpo traju grčevi a danas se baš osjećam loše, ali opet kažem može biti i pred mengu.
Možda, sam ja od tih kojima pokaže na 16,17 dpo hihi ako ne bude T idemo dalje u nove cikluse ❣️
U svakom slučaju velika ste podrška 🌺
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
U čet sam bila kod ginekologa i na uzv imala folikul 17mm...kaze on za 3 dana bi mogla biti ovulacija...
Radila sam trakice još ovih dana...a ono sve svjetlije i svjetlije...ni high nisam uhvatila...
https://ibb.co/BgGGJ5K
Iako simptome za O imam...boluckanje, sluz, grudi porasle sa jedinice na dvojčicu 😆
Al trakice me nešto neće...
A jadna ti sam kukavica crna 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com]
Malala vjerujem da si razocarana kao i sve mi na taj dan kad M stigne. Imas pravo da budes… ali skupi snage i u nove pobjede. Mozda je bas iduci ciklus tvoj! ❤️
Hvala. 🤗 Drzim se. Idemo van u radove oko kuće pa neću misliti na to.
Hej, i ja sam uskoro 36. Nemoj biti žalosna...posljednjih godina dokazano je da zatrudnjivanje nakon 36 i nije ništa baš tako teško kao što se to nekad mislilo. Reprodukcijska dob je često malo drugačija od brojke koju brojiš od rođenja. Kako živiš može imati jako veliki uticaj na tvoju reprodukcijsku dob. Nadam se da ti to može dati nadu. Odmaraj se, fino jedi, izbjegavaj stres koji možeš. 35 jest dob gdje plodnost opada ali zanimljivo radi se o opadanju kvalitete jajnih stanica, na što itekako možeš imati uticaja. Drži se, znam da ti je teško iz mjeseca u mjesec, ali već od prvog dana M imaš novu priliku. Pozitivan stav puno znači, šaljem ti zagrljaj!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Čestitam ❣️❣️
Bože kad vidim kako cure dobiju tako rano plus mislim onda da ja definitivno nisam trudna ako na 14 dpo nema ništa 🤔🥴
A jel moguce da je ostalo poviseno od proslog mjeseca pa da zato test kaze plus? Naravno da se nadam da nije tako ali mi je palo na pamet 🙄
Hej, pa mislim da ne.
Ali opet strpljivo ću čekati i napraviti kineza sutra a u pon ću kupiti neki bolji. Definitivno simptoma ima, jer već od 8 dpo traju grčevi a danas se baš osjećam loše, ali opet kažem može biti i pred mengu.
Možda, sam ja od tih kojima pokaže na 16,17 dpo hihi ako ne bude T idemo dalje u nove cikluse ❣️
Ja sam onda nes pobrkala, pokusala sam nac tu curu sto je nedavno vadila betu pa je ostala povisena od proslog mjeseca kad je imala biokem. Ili spontani al nemogu nac sad..
Naravno ja isto nemogu izdrzat i testiram rano i onda kad pokaze neg mislim kao rano je pa cekam opet M.. Kad dobijem M onda mi bude cudna pa kao mozda sam ipak T.. Al nis od toga sve je to prevelika zelja, a ja sve simptome umislim ili zamjenim za pms... Ovaj mjesec cu samo popratit lh pa cekat M necu testirat da malo odahnem od iscekivanja..
Čestitam ❣️❣️
Hej, pa mislim da ne.
Ja sam onda nes pobrkala, pokusala sam nac tu curu sto je nedavno vadila betu pa je ostala povisena od proslog mjeseca kad je imala biokem. Ili spontani al nemogu nac sad..
Naravno ja isto nemogu izdrzat i testiram rano i onda kad pokaze neg mislim kao rano je pa cekam opet M.. Kad dobijem M onda mi bude cudna pa kao mozda sam ipak T.. Al nis od toga sve je to prevelika zelja, a ja sve simptome umislim ili zamjenim za pms… Ovaj mjesec cu samo popratit lh pa cekat M necu testirat da malo odahnem od iscekivanja..
Hahah...i kad dobiješ M opet misliš da si trudna...to je taj optimizam! I ja tako...nesto je kao malo drugacije od prosle pa odma mozda sam ja bas ta koja jos prvi mjesec dobije M pa sljedeći neću...i onda će test pokazati 7-8 tjedana 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji