Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2020. 13:12

E da i MM danas napunio 43 😘😘😘 

Amelie
    09. Svibanj 2020. 13:24

Ja sam prvu mengu s 11 i pol.. a mama je usla u menopauzu negdje s 50-51. 
    Mene su jucer isto zbedirale price o trudnocama i brojne bebe oko nas.. iz društva i tako.. I samo sam postala svjesna da cu sad sve vise slusati o tome jer nam je drustvo doslo u te godine kad većina pokusava.. morati cu se naviknuti. Ali da znam puno primjera gdje dugo nije islo.. znam. I također za masu spontanih sam cula nakon sto se i nama dogodilo.. sve je to zivot.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

09. Svibanj 2020. 13:28

@Kds @mallla i ostale hahah 🤦‍♀️🤦‍♀️ bar mi je drago da nisam jedina hahahha 

• Miakamo
    09. Svibanj 2020. 13:33

Ja sam s 12 god. dobila prvu mengu. Mama mi ima 56 god i dan danas joj je tacna kao svicarski sat i prvi dan ima uzasne bolove. Takodjer ima veliki miom i ugradjenu mirenu, a doktorica joj je rekla da nece barem jos 2 god u menopauzu. Isto tako pitala je da li ima zenske djece jer kao to se vuce od majke sve. Ono sto sam povukla od nje jesu miomi. Dok nisam usla u 30-te i dok nisam pocela imati problema sa stitnom, imala sam bas bolne menstruacije, prvi dan bih se previjala od bolova ukoliko ne bih tabletu na vrijeme popila. Sad me prvi dan stomak uopce ne boli ali zato osjetim ovulaciju koja mi je gora nego ista. E sad sta se tu moglo desiti jesu li godine, problemi sa stitnom, nemam pojma 😣. Da napomenem, mama je mene rodila sa 20 god. Ptije mene je izgubila jednu trudnocu.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

pixie14
    09. Svibanj 2020. 13:34

E cure, sad kod tusiranja primijetila sam na lijevoj dojci na areoli, u onim kao mini izbicenjima, nekoliko kao bijelih vrhova ko pristica. Nista ne boli niti je uoaljno niti ista. Kaj je sad to 🤣

Mallla
    09. Svibanj 2020. 13:40

Ooo justagirl2201 eto kod nas isto s mamama! Nego kako si ti? Jesi bila na pregledu?
    Ono što sad možemo zaključiti je da nas većina ima još vremena tako da aspekt godina možemo stavit po strani... U prosjeku po 10ak godina i više imamo na raspolaganju. A ono što možemo nastaviti je prašit se kad god nam se hoće... Jednom će se zakačit! 

url=https://lilypie.com]

pixie14
    09. Svibanj 2020. 13:45

Ja znam jedino za baku 🙄 koja je prvo rodila sa 37 a drugo sa 43... pa valjda stignem. 😅

silver
    09. Svibanj 2020. 13:47

Moja majka je nakon 50te. Uzmite u obzir da perimenopauza može trajati od nekoliko mjeseci pa do čak 8-10 godina. Ali vjera u jajnike!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

09. Svibanj 2020. 13:59

Ja sam dobila sa 12 godina prvu M. I od prve su jako bolne i obilne. Mama je rodila 4 djece. Prvog brata sa 18 a mene zadnju sa 39. Setra mi je prvo rodila sa 39 i to vantjelesnom. Mama je otisla u menopauzu negdje izmedu 45 i 50. Nisam tocno sigurna. Rekla mi je jednom ali nisam zapamtila. Nazalost sada me gleda gore sa neba pa ju ne mogu pitati. Sestra mi je sad u 44 godini i jos uvijek ju ima. Od mame sam nasljedila nasljednu trombofiliju koja ide sa kcerke na kcerku. Al vjerojatno ona to nije ni znala da ima. Ja sam sada u 38 i nadam se da cu 39 docekati kao mama 😊. Imam za to fore jos ovaj i sljedeci mjesec 🤣🤣🤣🤣

09. Svibanj 2020. 14:00

ISPRAVAK TEKSTA : "nasljedna trombofilija koja ide sa mame na kcerku"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.