Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    10. Svibanj 2020. 09:08

Meni 9DPO, nema simptoma drugačijih od mojih uobičajenih u lutealnoj...testirala nisam nikad prije izostanka M pa tako ne budem ni sad ako se nekim čudom neki drugačiji simptomi ne jave u narednih 3 dana...🥴 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Kiky 🥰
    10. Svibanj 2020. 09:10

silver

Meni 9DPO, nema simptoma drugačijih od mojih uobičajenih u lutealnoj…testirala nisam nikad prije izostanka M pa tako ne budem ni sad ako se nekim čudom neki drugačiji simptomi ne jave u narednih 3 dana…🥴

Nista nije iskljuceno dok ne dodje M sve je moguce! 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    10. Svibanj 2020. 09:26

Test na10dpo i 11dpo negativni.   Ima nade jos malo....   Svim majkama u grupi zelim sretan majcin dan i svima nama koje jos cekamo tak blagoslov zelim da iduce godine imamo bebicu u  rukama ili bar u stomaku.   Nema predaje. Drzite se! 🍀
    ❤️

Matkiša 😎
    10. Svibanj 2020. 09:48

Kiky 🥰

Mattan28

Anitram1982

Mattan28

Curke pisala sam o grčevima koji su već od 6 Dpo prisutni, nekad više nekad manje.,ali sad me počelo jako grčiti dolje, lijevo, pa prema tetivi više kao pulsira i nije se s smirilo iako ležim.
    Definitivno neugodan osjećaj,i ne znam šta bi s tim.
    Ako odem na hitnu ispast ću debil jer i nije hitno, a opet ako sam stvarno trudna možda se događa nešto loše..
    Popila sam magnezij i evo primam savjet ako znate nešto još što bi moglo pomoći

I oprostite, znam da sam udav ovaj ciklus, stalno nešto pišem i gnjavim ali definitivno mi je ovaj ciklus udaran po simptomima🙄

A sta je sa testom ono? Kamilica, magnezij…i sve sta je Mallla navela.

Hvala cure na pomoći,na kinezu jedva vidljivo išta,a kakav god da je ne bi pokazao lažno negativno a nisam bila kući za vikend a tu gdje sam bila nema ni ljekarne 🤨 Tako da nisam radila neki bolji, ali mislim da ni neću.. Imam još 4 dana do M ali očito da će doći, tako da čekam.

Ajde drzim 🤞 da nije lazna sjena. Samo neka tamni. Nas dvije se pratimo ja jos necu radit test

Koji si ti dpo? Ma sad ću naručiti druge neke testove, neka se nađe. Ove One step sam prve naručila (nisam znala da su lažljivi) i još sam dobila sa njuškala uz lh trakice tako da ih je hrpa bila..

A uostalom svi mi na početku krenemo rano testirati a kako vrijeme prolazi malo se opametimo 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    10. Svibanj 2020. 09:51

https://ibb.co/BKs1VJF jeste li koristile nekada ove? Ne mogu pronaći recenzije 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Svibanj 2020. 10:22

Pa zenice...kak to napravite testoce a nama ne stavitr slikice. Pa mi volimo loviti sjene. Ajmo slike na sunce. 😉 svim mamama sretan Majcin dan 💐

Rita37🤰
    10. Svibanj 2020. 10:34

Anitram1982

Pa zenice…kak to napravite testoce a nama ne stavitr slikice. Pa mi volimo loviti sjene. Ajmo slike na sunce. 😉 svim mamama sretan Majcin dan 💐

Ma draga moja nema ni S od sjene bijelo toliko da me oci zabole.... A i zab kako se stavlja slika.. 

silver
    10. Svibanj 2020. 11:02

Kiky 🥰

silver

Meni 9DPO, nema simptoma drugačijih od mojih uobičajenih u lutealnoj…testirala nisam nikad prije izostanka M pa tako ne budem ni sad ako se nekim čudom neki drugačiji simptomi ne jave u narednih 3 dana…🥴

Nista nije iskljuceno dok ne dodje M sve je moguce!

Pa da...strpljiva sam, znam da bi me samo nepotrebno nervirali testići tako rano, ali kužim da netko ne može izdržati i tako im je lakše...Džim ti fige!! E da...jedino što mi se događa su neki ludi snovi zadnja 3-4 dana...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    10. Svibanj 2020. 11:09

Mattan28

Ja koristim ove ali recenzije također kažu lažni negativni hcg često...No ja koristim zbog lh prvenstveno, a hcg dobiješ u paketu. Ja ne živim u HR pa ne znam za koliko i gdje naručiti, probaj naći ako bi htjela probati. Ne mogu poslati link kaže forum da kršim pravila tako, zovu se "BFP lh test strips"

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    10. Svibanj 2020. 11:12

Mattan28

Evo: https://ibb.co/vdp2ccL

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.