Čestitam ❣️❣️
Bože kad vidim kako cure dobiju tako rano plus mislim onda da ja definitivno nisam trudna ako na 14 dpo nema ništa 🤔🥴
A jel moguce da je ostalo poviseno od proslog mjeseca pa da zato test kaze plus? Naravno da se nadam da nije tako ali mi je palo na pamet 🙄
Hej, pa mislim da ne.
Ali opet strpljivo ću čekati i napraviti kineza sutra a u pon ću kupiti neki bolji. Definitivno simptoma ima, jer već od 8 dpo traju grčevi a danas se baš osjećam loše, ali opet kažem može biti i pred mengu.
Možda, sam ja od tih kojima pokaže na 16,17 dpo hihi ako ne bude T idemo dalje u nove cikluse ❣️
U svakom slučaju velika ste podrška 🌺
Ja sam onda nes pobrkala, pokusala sam nac tu curu sto je nedavno vadila betu pa je ostala povisena od proslog mjeseca kad je imala biokem. Ili spontani al nemogu nac sad..
Naravno ja isto nemogu izdrzat i testiram rano i onda kad pokaze neg mislim kao rano je pa cekam opet M.. Kad dobijem M onda mi bude cudna pa kao mozda sam ipak T.. Al nis od toga sve je to prevelika zelja, a ja sve simptome umislim ili zamjenim za pms… Ovaj mjesec cu samo popratit lh pa cekat M necu testirat da malo odahnem od iscekivanja..
Meni je beta ostala povišena još 5 tjedana nakon biokemijske, negdje 5+2 je bilo. Prvo je bila 1200 pa za dva dana 740 i onda je 5 tjedana još uvijek bila pozitivna, nakon više od 3tj mi je test za T pokazivao 2-3tj što znači da je bila i dalje 150...tek nakon nekih 5 tjedana se spustila.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure dva pitanja: s koliko godina ste dobile prvu M? S koliko godina su vam mame, bake i tete po majci ušle u menopauzu? Ja mislim da to ima velik utjecaj, tj čitala sam da taj dio vučemo po majci. Kod mene ke situacija da sam s 12god (taman napunjenih) dobila prvu M. A žene u mojoj obitelji s 40 počmu ulazit u menopauzu! Tako da ja brojim još 10 godina kad mogu nešto očekivat od svog ciklusa, što je za mene i dovoljno… Nije da bi baš s 50htjela rodit!
ChiAn i Hejinas ja sam ito taj mozak koji misli da sam trudna i kad Točim 😂😂 klasa optimist ili klasa budala.
Što se zatrudnjivanja tiče, nama je prvi put trebalo 10mj, drugi put za 4mj al biokemijska i sad je od tada prošla već godina i 3 mjeseca…. Znači neće pa neće… Al bit će ja vjerujem da će bit. Ma ne bi vas tu ni tlačila da ne vjerujem!
Ja sam prvu M dobila sa 11, seka sa 11, mama sa 10...ali ona trenutno ima 54 godine i nije ušla u menopauzu. Doduše do 53. nije ušla u menopauzu, jer je prošle godine vadila maternicu i jajnike...tak da, nikad se ne zna, čudan je taj ženski organizam
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Ja sam dobila sa 12 godina prvu M. I od prve su jako bolne i obilne. Mama je rodila 4 djece. Prvog brata sa 18 a mene zadnju sa 39. Setra mi je prvo rodila sa 39 i to vantjelesnom. Mama je otisla u menopauzu negdje izmedu 45 i 50. Nisam tocno sigurna. Rekla mi je jednom ali nisam zapamtila. Nazalost sada me gleda gore sa neba pa ju ne mogu pitati. Sestra mi je sad u 44 godini i jos uvijek ju ima. Od mame sam nasljedila nasljednu trombofiliju koja ide sa kcerke na kcerku. Al vjerojatno ona to nije ni znala da ima. Ja sam sada u 38 i nadam se da cu 39 docekati kao mama 😊. Imam za to fore jos ovaj i sljedeci mjesec 🤣🤣🤣🤣
Anitram piškit ćemo zajedno pluseve 17.05
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Ja sam dobila sa 12 godina prvu M. I od prve su jako bolne i obilne. Mama je rodila 4 djece. Prvog brata sa 18 a mene zadnju sa 39. Setra mi je prvo rodila sa 39 i to vantjelesnom. Mama je otisla u menopauzu negdje izmedu 45 i 50. Nisam tocno sigurna. Rekla mi je jednom ali nisam zapamtila. Nazalost sada me gleda gore sa neba pa ju ne mogu pitati. Sestra mi je sad u 44 godini i jos uvijek ju ima. Od mame sam nasljedila nasljednu trombofiliju koja ide sa kcerke na kcerku. Al vjerojatno ona to nije ni znala da ima. Ja sam sada u 38 i nadam se da cu 39 docekati kao mama 😊. Imam za to fore jos ovaj i sljedeci mjesec 🤣🤣🤣🤣
🤭🤭🤭🤭 moze 👍👍👍👍👍 dogovoreno 🤝🤝🤝🤝
Ja cu piškit zajedno s vama jer necu moc docekat svoju 😘🙈🙈🙈🤣🤣
Ma možeeee :))) neka bude kiša pluseva
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Svoju prvu sa 12,5...mama bila dosta bolesna pa je u to vrijeme izgubila M sa 45 i nakon što je prestala pit te jake tablete opet dobila u 48, i negdje oko 58 izgubila skroz. Sestra i nas dvije (mama i ja) totalna razlika u kolicini...nama dvijema do tjedan dana obilna, sestra par dana tek toliko, ali zato se sve tri ne mozemo pozaliti na bol
Malla ja sam dobro....15 tjedana već T..nosim dečkića i eto jos nisam svjesna skroz 😍 pratim vas i čitam al nikak uhvatit vremena javit se. Puno plusića vam želim 😘😘😘😘😘
Čestitam ❣️❣️
Bože kad vidim kako cure dobiju tako rano plus mislim onda da ja definitivno nisam trudna ako na 14 dpo nema ništa 🤔🥴
A jel moguce da je ostalo poviseno od proslog mjeseca pa da zato test kaze plus? Naravno da se nadam da nije tako ali mi je palo na pamet 🙄
Hej, pa mislim da ne.
Ali opet strpljivo ću čekati i napraviti kineza sutra a u pon ću kupiti neki bolji. Definitivno simptoma ima, jer već od 8 dpo traju grčevi a danas se baš osjećam loše, ali opet kažem može biti i pred mengu.
Možda, sam ja od tih kojima pokaže na 16,17 dpo hihi ako ne bude T idemo dalje u nove cikluse ❣️
U svakom slučaju velika ste podrška 🌺
Ja sam onda nes pobrkala, pokusala sam nac tu curu sto je nedavno vadila betu pa je ostala povisena od proslog mjeseca kad je imala biokem. Ili spontani al nemogu nac sad..
Naravno ja isto nemogu izdrzat i testiram rano i onda kad pokaze neg mislim kao rano je pa cekam opet M.. Kad dobijem M onda mi bude cudna pa kao mozda sam ipak T.. Al nis od toga sve je to prevelika zelja, a ja sve simptome umislim ili zamjenim za pms… Ovaj mjesec cu samo popratit lh pa cekat M necu testirat da malo odahnem od iscekivanja..
Meni je beta ostala povišena još 5 tjedana nakon biokemijske, negdje 5+2 je bilo. Prvo je bila 1200 pa za dva dana 740 i onda je 5 tjedana još uvijek bila pozitivna, nakon više od 3tj mi je test za T pokazivao 2-3tj što znači da je bila i dalje 150…tek nakon nekih 5 tjedana se spustila.
Da.. Treba bit svjestan da je moguce onda da nakon svega mislis da si uspio nakon mj dana a zapravo je to tako... Hvala na odg ja sam pokusala bas naci to po forumu.. Ucim tek upijam sve info 😘😋
Malla ja sam dobro….15 tjedana već T..nosim dečkića i eto jos nisam svjesna skroz 😍 pratim vas i čitam al nikak uhvatit vremena javit se. Puno plusića vam želim 😘😘😘😘😘
Bas mi je drago justagirl. Neka bude ziv i zdrav. Ja sam cure isla setati do grada i kupim test za t biognost. Je li on od 25 mlu? Nije bio gravignost ultra. Pisnem sad posto nisam nista pila i jela od jutros a 9dpo mi je. Uglavnom, test je bijel ko snijeg cak se ni ne nazire gdje bi se trebala pojaviti testna. Po dnu stomaka me sad bas boli kako sam setala i desni jajnik. Mozda je neka upala ili je mozda rano za test. Imam jos 8 ili 7 dana do m al eto posto mi bude ranije ovulacija mislila sam mozda pokaze nesto ako bude. Uglavnom, jos jedno razocarenje 😔.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji