Ja cu u 12mj 37 godina...
Brinule su i mene do nedavno godine al sad nimalo..
Isto 8mj pokusavanja i nista,ali nalazi ok ,jajnih stanica ima jos tako da stignemo i smiri se ,par mojih frendica ove godine rodilo prvo dijete i sve su 35-40god👍
Ja cu u 12mj 37 godina…
Isto 8mj pokusavanja i nista,ali nalazi ok ,jajnih stanica ima jos tako da stignemo i smiri se ,par mojih frendica ove godine rodilo prvo dijete i sve su 35-40god👍
Moja sestrična rodila 2 djece u 40im...a prvo oko 35-36...tako da nema to veze...
Svakako je dobro napraviti pretrage da nema kakve bakterije slučajno koja spriječava začeće...i rezerve jajnih stanica - Anti Milerov hormon...pa možda treba kakva terapija...
url=https://lilypie.com]
Ja cu u 12mj 37 godina…
Također, moram priznati da u mom krugu nemam baš nikoga tko je puno ranije. Radilo se o karijerama, seljenjima po svijetu i još stotinama drugih divnih životnih razloga. Sviđa mi se tvoj stav
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Imam AMH ok tako da bit ce kad tad,u cetvrtak idem na pracenje ovulacije pa cemo vidit dalje ..
Cure nedajte se i krenut ce val trudnoca +35👏
Cure dva pitanja: s koliko godina ste dobile prvu M? S koliko godina su vam mame, bake i tete po majci ušle u menopauzu? Ja mislim da to ima velik utjecaj, tj čitala sam da taj dio vučemo po majci. Kod mene ke situacija da sam s 12god (taman napunjenih) dobila prvu M. A žene u mojoj obitelji s 40 počmu ulazit u menopauzu! Tako da ja brojim još 10 godina kad mogu nešto očekivat od svog ciklusa, što je za mene i dovoljno... Nije da bi baš s 50htjela rodit!
ChiAn i Hejinas ja sam ito taj mozak koji misli da sam trudna i kad Točim 😂😂 klasa optimist ili klasa budala.
Što se zatrudnjivanja tiče, nama je prvi put trebalo 10mj, drugi put za 4mj al biokemijska i sad je od tada prošla već godina i 3 mjeseca.... Znači neće pa neće... Al bit će ja vjerujem da će bit. Ma ne bi vas tu ni tlačila da ne vjerujem!
Ja sam dobila prvu M s 12 godina. I mama mi je zapravo dosta rano usla u menopauzu...malo iza 40 ja mislim
Naravno ja isto nemogu izdrzat i testiram rano i onda kad pokaze neg mislim kao rano je pa cekam opet M.. Kad dobijem M onda mi bude cudna pa kao mozda sam ipak T.. Al nis od toga sve je to prevelika zelja, a ja sve simptome umislim ili zamjenim za pms…
Jupiii nisam jedina koja pomisli da iako imam M da se netko skriva u trbuhu 😂
Čestitam svim curama koje su danas potvrdile T😘
Da li vas partneri pitaju da li imate kakve simptome?
Mene dere kao neka nervoza...tj. nisan napeta ali razdražljiva, ni sama ne znam šta bi radije npr setnja ili kava, prigovaram na tuđe ponašanje...
Sad bila sat vremena u šetnji uz more, svi sa nekim malim bebicama 😔
Moju prvu menstruaciju dam dobila sa 15 godina, mama ima 50 i dalje menstruaciju kao sat.
S time da je zadnje rodila sa 40,sve bez problema.
Eh geni, di ste zaštekali 😂
Danas bi trebala doći vještica, sutra ću napraviti test u slučaju ne dolaska, ali nemam nade za ovaj mjesec.
Jučerašnji pregled sam morala odgoditi 🤦♀️
05.12.2022 💗
Prvu M s 11 godina mama mi je imala do 56 g sestra mi ima 45 i ima je uredno jos
Sortiraj odgovore
Najstariji