Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    09. Svibanj 2020. 09:03

Simptomi: izrazit umor u vecernjim satima, plinovi, podrigivanje, mucnine, promjene u apetitu. 

chiAn

Čestitam Lala!! Želim ti ovu trudnoću urednu i mirnu!! 🙏🏻

Jeste vi primijetile da sve cure sa L su ostale trudne?
    Lilo, Lela, Lala...
    Ma ja mijenjam nick u LUDA pa valjda ću i ja za njima 😂😂😜

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Lalla sretnooooo 

09. Svibanj 2020. 09:04

chiAn6

Čestitam Lala!! Želim ti ovu trudnoću urednu i mirnu!! 🙏🏻

Jeste vi primijetile da sve cure sa L su ostale trudne?
    Lilo, Lela, Lala…
    Ma ja mijenjam nick u LUDA pa valjda ću i ja za njima 😂😂😜

😂😂

Tonia♥️
    09. Svibanj 2020. 09:11

Lalla

Cure, ostala sam na kraju trudna u drugom ciklusu od spontanog:https://ibb.co/LhmVbmK (11dpo).
    Bila sam kod mpo gina bas u vrijeme ovulacije i on je savjetovao par odnosa u iducim danima. Mi smo ga poslusali i ja sam ostala trudna. Od spontanog pijem: selen, cink, folat i od ovulacije pola tablete bromergona. Euthyrox naravno ujutro i pila sam mjesec dana maticnu mlijec od graboteka s dolca. U iducem ciklusu sam trebala klomofene, vec sam ih i kupila. Od spontanog mi se produzio ciklus na 30 dana, a inace bio 24-26. Sad cemo vidjeti sta ce biti dalje. Sretno cure i vama i meni.

Bravooo, čestitke 🍀🎉 zelim sretnu i mirnu trudnoću 🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pupa
    09. Svibanj 2020. 09:18

Novosti 3 ili 4 dpo: kremasto - bijeli iscjedak. Nema ga baš malo 🤣 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Kiky 🥰
    09. Svibanj 2020. 09:24

Lalla

Simptomi: izrazit umor u vecernjim satima, plinovi, podrigivanje, mucnine, promjene u apetitu.

Kada su te grudi pocele bolit? Meni je to jedini simptom do sad. Umorna sam i zijevanje me ulovi cesto i bez T tako da to nemogu prepisati tome. Iako me vec par dana ulovi zijevanje iz vedra neba. I dali si osjetila implataciju, kakve bolove u trbuhu?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    09. Svibanj 2020. 09:29

Lalla

Cure, ostala sam na kraju trudna u drugom ciklusu od spontanog:https://ibb.co/LhmVbmK (11dpo).
    Bila sam kod mpo gina bas u vrijeme ovulacije i on je savjetovao par odnosa u iducim danima. Mi smo ga poslusali i ja sam ostala trudna. Od spontanog pijem: selen, cink, folat i od ovulacije pola tablete bromergona. Euthyrox naravno ujutro i pila sam mjesec dana maticnu mlijec od graboteka s dolca. U iducem ciklusu sam trebala klomofene, vec sam ih i kupila. Od spontanog mi se produzio ciklus na 30 dana, a inace bio 24-26. Sad cemo vidjeti sta ce biti dalje. Sretno cure i vama i meni.

Čestitaaam 🎊🎉🎊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    09. Svibanj 2020. 09:37

Lalla cestitke od srca, neka bude sve mirno i uredno 🤞❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Lalla
    09. Svibanj 2020. 09:44

Kiky 🥰

Lalla

Kada su te grudi pocele bolit? Meni je to jedini simptom do sad. Umorna sam i zijevanje me ulovi cesto i bez T tako da to nemogu prepisati tome. Iako me vec par dana ulovi zijevanje iz vedra neba. I dali si osjetila implataciju, kakve bolove u trbuhu?

Ne bole me, tek mi je 12 dpo uglavnom. Koji je tebi? Ja inace nikad nisam umorna tek nakon 22. Vjezbam puno, a zadnjih dana nisam mogla nista osim malo vozit bajk. Jutro mi je ok, ali ma vecer kao da me vlak pregazio. Nisam osjetila nikakve bolove ni grceve, mrvicu me znalo pikati u jajnicima zadnjih dana povremeno. I probava mi se malo usporila, imam je ali u drugo doba dana i samo jednom. Plinovi i podrigivanje od 7 dpo, i pece me u zelucu. Ne znam jel to od trudnoce ili mozda tog lijeka, ali uzimam samo pola tablete...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.