Cure može jedno pitanjeVi koje ste već bile trudne kakav vam je bio osjećaj dole, iscjedak i to?
Pojavio se vrlo brzo onaj gusti bijeli iscjedak.. svakodnevno sa ga imala.. negdje odmah je krenuo nakon sto sam napravila prvi test..a njega sam radila na cca 29. dan ciklusa. I bili su lagani bolovi kao pred mengu i bolne grudi dosta dugo.. mislim da su me grudi boljele i prije testa, ali nisam znala jel pms ili trudnoca..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
https://ibb.co/T29Krty evo @Rita
Ako vidite šta morate pod hitno kod doktora 😂😂
Ajoj, tu ne vidim ništa 🙈
Mom since 2017.
@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)
Hvala na odgovoru, meni se cini da me ovdje svi ignorisu haha
U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳
Ja ih koristim kad usfali trakica… Meni su super kad nisam sigurna jel po trakici to to, pa iskoristim i njega kao potvrdu jer su uber preskupi. Kad dođe smajli slijedi ovulacija kroz idućih ak se ne varam 36 sati (bacila sam uputstva pa nisam sigurna)… Meni su osobno super i s njima sam oba puta zatrudnila :) jedini minus im je cijena
Jesu skupi uzas, oko 8KM ovdje u Sarajevu 🥴
Ako kupim samo 2 pa na to dodam jos (najmanje) neka 3-4 hcg testa koja uradim svaki mjesec 😂 preko 50KM bacam mjesecno.
Ipak cu sacekati bar sluz da se pojavi pa onda pokusati sa lh testom, da bar na to ne bacam pare…
Ja otprilike znam kad mi je O, samo dan-dva prije napravim clearblue lh test i kad dobijem smajlic vise ne testiram. Npr. pocnem cca 10.DC jer mi je O otprilike 12.DC. Na takav nacin znaju mi trajati i po 3mj jer ja kupim pakiranje od 10 testova za cca 130-160kn (kako kada, nekada uhvatim na "akciji"). Vise puta sam promislila da su skupi ali znam trosit novce na neke gluposti pa onda mogu i na ovo sta smatram bitnijim. 😁
Ovdje imaju samo testovi od 8KM i tu dodje 1 test. Znaci trebaju mi najmanje 2 takva. Po uslovom da uhvatim taj smajlic famozni :)
Not that fensi, ekšli..
Djevojke, ima li medju vama neka kojoj ovulacijske trakice kroz cijeli ciklus prikazuju drugu svijetlu crticu? 🙄
Ja sam jedna od njih 😂 znaci bilo koji dan ciklusa cak i za vrijeme M blaga sjena je tu. Za vrijeme ovulacije naravno tamnija. Zna li netko zasto je to i da li je to neki problem?
Pa nekako je to normalno ja mislim, odredjena razna LH hormona se vjerovatno kroz cijeli ciklus detektuje u organizmu, samo sto pred O naglo poraste.
Not that fensi, ekšli..
E a taj iscjedak, jel ga bila hrpa ili kako kad?
Sve vrijeme manja kolicina, samo na vesu.
Not that fensi, ekšli..
Sad ja imam glupo pitanje, kada se osuši na gaćicama jel onak blijedo žuti?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sad ja imam glupo pitanje, kada se osuši na gaćicama jel onak blijedo žuti?
Da.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/T29Krty evo @Rita
Ako vidite šta morate pod hitno kod doktora 😂😂
Nemoj se ljutit, al ja stvarno nista ne vidim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozz..drage mame i buduce naravno.evo imam pitanjce.2 d.prije menge bila sam intimna,29 30.4. Stvari su mi dosle 2.05 2 dana su mi bile tamnije i slabe 3 d.samo mrlje na ulosku. 4 d.je stalo.i onda sm osjetila grcejne u ljevom jajniku.i probadanje otisla sam na wc i bilo je neki svjetlo rozi sluzavi iscjedak i tak sve do danas samo kad idem na wc.pa eto dali ima neko sa tim iskustva.inace su mi ciklusi 26,27,28.d.🤔😀
Sortiraj odgovore
Najstariji