Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    08. Svibanj 2020. 11:30

Hcijnas

https://ibb.co/7j6y83h[ibb.co]
    https://ibb.co/LRsS02V[ibb.co]
    Pomagajte, ovo je prvi put da je radio spermiogram.. Ja ne kuzim nalaz

Pokretljivost i koncentracija je dosta slaba. Ali kao što Pupa kaže vidjet ćete što doktor kaže. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Tonia♥️
    08. Svibanj 2020. 11:32

Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu... Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas... Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷‍♀️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Fancy
    08. Svibanj 2020. 11:34

Tonia

Fancy

Mimi08

@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)

Hvala na odgovoru, meni se cini da me ovdje svi ignorisu haha
    U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳

Ja ih koristim kad usfali trakica… Meni su super kad nisam sigurna jel po trakici to to, pa iskoristim i njega kao potvrdu jer su uber preskupi. Kad dođe smajli slijedi ovulacija kroz idućih ak se ne varam 36 sati (bacila sam uputstva pa nisam sigurna)… Meni su osobno super i s njima sam oba puta zatrudnila :) jedini minus im je cijena

Jesu skupi uzas, oko 8KM ovdje u Sarajevu 🥴
    Ako kupim samo 2 pa na to dodam jos (najmanje) neka 3-4 hcg testa koja uradim svaki mjesec 😂 preko 50KM bacam mjesecno. 
    Ipak cu sacekati bar sluz da se pojavi pa onda pokusati sa lh testom, da bar na to ne bacam pare...

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    08. Svibanj 2020. 11:35

Tonia

Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷‍♀️

Tonia

Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷‍♀️

Jel narucujete sa ali ekspresa? Ja sam narucila prije vise od mjesec dana i jos nista. Mislim da cak nece ni doci zbog situacije sa dopremanjem poste iz kine u ovoj situaciji..

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    08. Svibanj 2020. 11:36

Ja sam radila samo lh trakicu jutros je tamnija ali meni je i inace tamna. Samo me jajnik sad boli bas probada. Bas se nekako bezveze osjecam neznam ni opisati taj osjecaj a jos je 7 dana do testiranja. Ne zelim se nicemu nadati previse da se ne razocaram kao i uvijek..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Fancy

Mimi08

@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)

U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳

Ma ne ignoriraju. Samo mozda nisu vidle komentar. Ja nisam odgovorila jer ih ne koristim pa nemam sta pametno rec. Drzim 🤞 da ga ulovis uskoro😉

Hvala, kad ces ti raditi test?

17.5. 😀

Držim fige na najjače 🤞🍀

Hvala 😉 mi se pratimo nas dve. Znaci radimo skupa test? 😉🤭

Fancy

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Fancy

Mimi08

Ma ne ignoriraju. Samo mozda nisu vidle komentar. Ja nisam odgovorila jer ih ne koristim pa nemam sta pametno rec. Drzim 🤞 da ga ulovis uskoro😉

17.5. 😀

Uuuhhh.. Jos dugih 9 dana, svaka cast ako izdrzis 😂🙋‍♀️

Nema da necu. Moram. Jer u protivnom bi bio lazno pozitivan. Buduci sam primila stopericu koja sadrzi HCG i da uradim test ranije bio bi lazno pozitivan. Do sada sam 3 puta isprobavala do kad dobivam lazno pozitivan rezultat i to je bio 12DPO. Znaci da na 13DPO ako bude pozitivan znaci da je pravo pozitivan 🤭

Ne razumijem se bas u taj postupak al cuvam fige na najjace 🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    08. Svibanj 2020. 11:37

Kiky 🥰

Ja sam radila samo lh trakicu jutros je tamnija ali meni je i inace tamna. Samo me jajnik sad boli bas probada. Bas se nekako bezveze osjecam neznam ni opisati taj osjecaj a jos je 7 dana do testiranja. Ne zelim se nicemu nadati previse da se ne razocaram kao i uvijek..

Ma moze se to na 4 dana skratiti 😂

Not that fensi, ekšli..

Pupa
    08. Svibanj 2020. 11:37

silver

Hcijnas

https://ibb.co/7j6y83h[ibb.co]
    https://ibb.co/LRsS02V[ibb.co]
    Pomagajte, ovo je prvi put da je radio spermiogram.. Ja ne kuzim nalaz

Pokretljivost i koncentracija je dosta slaba. Ali kao što Pupa kaže vidjet ćete što doktor kaže.

Da, najbolje je vidjeti što će doktor reći. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

08. Svibanj 2020. 11:40

Fancy

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Fancy

Mimi08

17.5. 😀

Uuuhhh.. Jos dugih 9 dana, svaka cast ako izdrzis 😂🙋‍♀️

Nema da necu. Moram. Jer u protivnom bi bio lazno pozitivan. Buduci sam primila stopericu koja sadrzi HCG i da uradim test ranije bio bi lazno pozitivan. Do sada sam 3 puta isprobavala do kad dobivam lazno pozitivan rezultat i to je bio 12DPO. Znaci da na 13DPO ako bude pozitivan znaci da je pravo pozitivan 🤭

Ne razumijem se bas u taj postupak al cuvam fige na najjace 🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️

hvala. Inace stoperica je naziv za inekciju koja sadrzi HCg hormon i koja se daje da jajna stanica dozrije i u odredenom trenutku folikul pukne. A to je 36 sati od davanja iste. Inace daje se u postupcima kad se tempiraju odnosi, kad se radi inseminacija i kad se radi aspiracija folikula odnos kad se radi punkcija jajnih stanica za van tjelesnu oplodnju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.