https://ibb.co/7j6y83h[ibb.co]
https://ibb.co/LRsS02V[ibb.co]
Pomagajte, ovo je prvi put da je radio spermiogram.. Ja ne kuzim nalaz
Pokretljivost i koncentracija je dosta slaba. Ali kao što Pupa kaže vidjet ćete što doktor kaže.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu... Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas... Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷♀️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)
Hvala na odgovoru, meni se cini da me ovdje svi ignorisu haha
U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳
Ja ih koristim kad usfali trakica… Meni su super kad nisam sigurna jel po trakici to to, pa iskoristim i njega kao potvrdu jer su uber preskupi. Kad dođe smajli slijedi ovulacija kroz idućih ak se ne varam 36 sati (bacila sam uputstva pa nisam sigurna)… Meni su osobno super i s njima sam oba puta zatrudnila :) jedini minus im je cijena
Jesu skupi uzas, oko 8KM ovdje u Sarajevu 🥴
Ako kupim samo 2 pa na to dodam jos (najmanje) neka 3-4 hcg testa koja uradim svaki mjesec 😂 preko 50KM bacam mjesecno.
Ipak cu sacekati bar sluz da se pojavi pa onda pokusati sa lh testom, da bar na to ne bacam pare...
Not that fensi, ekšli..
Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷♀️
Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷♀️
Jel narucujete sa ali ekspresa? Ja sam narucila prije vise od mjesec dana i jos nista. Mislim da cak nece ni doci zbog situacije sa dopremanjem poste iz kine u ovoj situaciji..
Not that fensi, ekšli..
Ja sam radila samo lh trakicu jutros je tamnija ali meni je i inace tamna. Samo me jajnik sad boli bas probada. Bas se nekako bezveze osjecam neznam ni opisati taj osjecaj a jos je 7 dana do testiranja. Ne zelim se nicemu nadati previse da se ne razocaram kao i uvijek..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)
U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳
Ma ne ignoriraju. Samo mozda nisu vidle komentar. Ja nisam odgovorila jer ih ne koristim pa nemam sta pametno rec. Drzim 🤞 da ga ulovis uskoro😉
Hvala, kad ces ti raditi test?
17.5. 😀
Držim fige na najjače 🤞🍀
Hvala 😉 mi se pratimo nas dve. Znaci radimo skupa test? 😉🤭
Ma ne ignoriraju. Samo mozda nisu vidle komentar. Ja nisam odgovorila jer ih ne koristim pa nemam sta pametno rec. Drzim 🤞 da ga ulovis uskoro😉
17.5. 😀
Uuuhhh.. Jos dugih 9 dana, svaka cast ako izdrzis 😂🙋♀️
Nema da necu. Moram. Jer u protivnom bi bio lazno pozitivan. Buduci sam primila stopericu koja sadrzi HCG i da uradim test ranije bio bi lazno pozitivan. Do sada sam 3 puta isprobavala do kad dobivam lazno pozitivan rezultat i to je bio 12DPO. Znaci da na 13DPO ako bude pozitivan znaci da je pravo pozitivan 🤭
Ne razumijem se bas u taj postupak al cuvam fige na najjace 🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️
Not that fensi, ekšli..
Ja sam radila samo lh trakicu jutros je tamnija ali meni je i inace tamna. Samo me jajnik sad boli bas probada. Bas se nekako bezveze osjecam neznam ni opisati taj osjecaj a jos je 7 dana do testiranja. Ne zelim se nicemu nadati previse da se ne razocaram kao i uvijek..
Ma moze se to na 4 dana skratiti 😂
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/7j6y83h[ibb.co]
https://ibb.co/LRsS02V[ibb.co]
Pomagajte, ovo je prvi put da je radio spermiogram.. Ja ne kuzim nalaz
Pokretljivost i koncentracija je dosta slaba. Ali kao što Pupa kaže vidjet ćete što doktor kaže.
Da, najbolje je vidjeti što će doktor reći.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
17.5. 😀
Uuuhhh.. Jos dugih 9 dana, svaka cast ako izdrzis 😂🙋♀️
Nema da necu. Moram. Jer u protivnom bi bio lazno pozitivan. Buduci sam primila stopericu koja sadrzi HCG i da uradim test ranije bio bi lazno pozitivan. Do sada sam 3 puta isprobavala do kad dobivam lazno pozitivan rezultat i to je bio 12DPO. Znaci da na 13DPO ako bude pozitivan znaci da je pravo pozitivan 🤭
Ne razumijem se bas u taj postupak al cuvam fige na najjace 🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️
hvala. Inace stoperica je naziv za inekciju koja sadrzi HCg hormon i koja se daje da jajna stanica dozrije i u odredenom trenutku folikul pukne. A to je 36 sati od davanja iste. Inace daje se u postupcima kad se tempiraju odnosi, kad se radi inseminacija i kad se radi aspiracija folikula odnos kad se radi punkcija jajnih stanica za van tjelesnu oplodnju
Sortiraj odgovore
Najstariji