Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    08. Svibanj 2020. 15:04

Mrljice kakva je situacija kod tebe?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Fancy
    08. Svibanj 2020. 15:11

silver

Ja se od onog jučerašnjeg razgovora paranoiram…jel netko pozna Fantu?

Svi smo mi u nekom tretnutku novi ovdje i malo ko od nas na bilo koga ovdje ima bilo kakav uticaj osim neke rijeci podrske ili savjeta. 
    Tako da apsolutno nema mjesta paranoji ovdje, niko nikome ne trazi jmbg ili broj bankovne kartice.

Not that fensi, ekšli..

silver
    08. Svibanj 2020. 15:13

Fancy

silver

Ja se od onog jučerašnjeg razgovora paranoiram…jel netko pozna Fantu?

Svi smo mi u nekom tretnutku novi ovdje i malo ko od nas na bilo koga ovdje ima bilo kakav uticaj osim neke rijeci podrske ili savjeta.
    Tako da apsolutno nema mjesta paranoji ovdje, niko nikome ne trazi jmbg ili broj bankovne kartice.

ma ne pa shvaćam sve ok, samo pitam čisto iz nekog opreza jer ste upozoravali jučer, a ja iako se ne znamo ipak znam da su iza postova nečije duše...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

unknown_girl
    08. Svibanj 2020. 15:26

https://ibb.co/MGXqvgK ej ,evo obecala sam da cu danas stavit sliku,radila sam testic opet maloprije i evogac jupiiiiiiiii 🥰🥰🥰🥰

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Fancy
    08. Svibanj 2020. 15:27

Cestitam, prelijepo ❤

Not that fensi, ekšli..

silver
    08. Svibanj 2020. 15:27

unknown_girl

https://ibb.co/MGXqvgK ej ,evo obecala sam da cu danas stavit sliku,radila sam testic opet maloprije i evogac jupiiiiiiiii 🥰🥰🥰🥰

preeeeedobro!!!! Čestitam!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

08. Svibanj 2020. 15:29

unknown_girl

Bravooo čestitam🎉🎉🎉🎉

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 16:06

danchy1990

Mrljice kakva je situacija kod tebe?

Hej Danchy, ma ono, ne znan sta da radim. Ova glupa stvar kraj prepone me ne boli, al osjecam da je nesto tu. Nit je tvrdo nit se izvan osjeti. Antibiotike pijem vec 4. dan, ne osjecam razliku. 
    Ovulacija se bliži, evo trakica od maloprije:
    https://ibb.co/phymrtc
    Imala san neku bol jos koja je isla od pazuha, preko grudi pa onda na cijeli prsni koš🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ne izmisljam, ne znan sta je, najradije bi da san coronu dobila i da je to to😂. U Stuttgartu smo, nisu male sanse da se ne zarazimo, iako pazimo kuda i koliko se krećemo. 
    U ponedjeljak vadim krv, vidit cemo sta ce ce bit. Mislin da ne bi bila ovoliko zivcana oko svega sta me boli da mi ne pokusavamo ponovo napravit dite. Nekako mislim da cemo i ovaj ciklus samo pustit da prođe 🥺🥺🥺 

@unknowngirl 😍😍😍 želim ti školsku trudnocu i puno strpljenja u narednom periodu. 
    I NE GUGLAJ nista. Iz osobnog iskustva govorim. 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pixie14
    08. Svibanj 2020. 16:29

Mrljica

Mattan28

Fancy

pixie14

E a taj iscjedak, jel ga bila hrpa ili kako kad?

Sve vrijeme manja kolicina, samo na vesu.

Sad ja imam glupo pitanje, kada se osuši na gaćicama jel onak blijedo žuti?

Da.

Evo, po ovome sam sigurno trudna 🤣 Joj cure... ja putujem od ocaja do hiperaktivnosti i nazad... bacila struku u vjetar cini mi se hahaha

silver
    08. Svibanj 2020. 16:32

pixie14

Mrljica

Mattan28

Fancy

pixie14

E a taj iscjedak, jel ga bila hrpa ili kako kad?

Sve vrijeme manja kolicina, samo na vesu.

Sad ja imam glupo pitanje, kada se osuši na gaćicama jel onak blijedo žuti?

Da.

Evo, po ovome sam sigurno trudna 🤣 Joj cure… ja putujem od ocaja do hiperaktivnosti i nazad… bacila struku u vjetar cini mi se hahaha

Heya, i ti si 7dpo jel? :) Hahahah ja još nisam bacila svoju struku u vjetar, držim se, ali ne znam koliko...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.