Je li BIH isto? Ja sam narucila jos u martu, sredinom mjeseca pa nije stiglo 😩
Ja sam u Njemačkoj. Al tebi je vec trebalo doć. Ne znam, bar trazi novac nazad il da ti ponovo pošalju.
Iskreno nisam nikad prije ovako narucivala nista, sad sam usla na track order na aliekspresu i vidim da pise da se ne ocekuje prijem prije 28.05.
Je li vi ovako pratite tok posiljke, koliko je precizno?
Not that fensi, ekšli..
To je 14 dpo, po meni bi trebao i taj bolji test već pokazati ali opet ne znam jer kažem ciklus mi je glup skroz. Hvala vam cure! Iako je već i na 12 dpo pokazalo ali nisam slikala, ugl 4 kineza iz različitih serija su pozitivna i odmah se pojavila sjena.. pa se nadam zapravo zbog simptoma i toga da je to to..
Iako već sam prošla to sa lažnom sjenom pa i nisam u nekoj ekstazi.
Za sada se držim toga da nisam trudna dok ne bude jače ili na nekom boljem testu. Radit ću opet u nedjelju 🤞😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Je li BIH isto? Ja sam narucila jos u martu, sredinom mjeseca pa nije stiglo 😩
Ja sam u Njemačkoj. Al tebi je vec trebalo doć. Ne znam, bar trazi novac nazad il da ti ponovo pošalju.
Iskreno nisam nikad prije ovako narucivala nista, sad sam usla na track order na aliekspresu i vidim da pise da se ne ocekuje prijem prije 28.05.
Je li vi ovako pratite tok posiljke, koliko je precizno?
Meni uvijek dođe ranije, nije mi mjerodavan taj datum. Više je radi njih, tako se oni ograđuju, i moraš čekat do tog datum i tek tad se imaš pravo žalit i onda ti moraju vratit novac il poslat ponovo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
To je 14 dpo, po meni bi trebao i taj bolji test već pokazati ali opet ne znam jer kažem ciklus mi je glup skroz. Hvala vam cure! Iako je već i na 12 dpo pokazalo ali nisam slikala, ugl 4 kineza iz različitih serija su pozitivna i odmah se pojavila sjena.. pa se nadam zapravo zbog simptoma i toga da je to to..
Iako već sam prošla to sa lažnom sjenom pa i nisam u nekoj ekstazi.
Za sada se držim toga da nisam trudna dok ne bude jače ili na nekom boljem testu. Radit ću opet u nedjelju 🤞😊
Mattan, ja isto vidim sjenicu. Neka tamni! 🙏🤞
Mom since 2017.
Mattan i ja vidim sjenu, uzmi pravi test i slikaj nam 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Djevojke, ima li medju vama neka kojoj ovulacijske trakice kroz cijeli ciklus prikazuju drugu svijetlu crticu? 🙄
Ja sam jedna od njih 😂 znaci bilo koji dan ciklusa cak i za vrijeme M blaga sjena je tu. Za vrijeme ovulacije naravno tamnija. Zna li netko zasto je to i da li je to neki problem?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
I moj muz ima tu dijagnozu kod njega su brzi progresivni na 32% dr isto kaze da je to ok nalaz i da moze pit neke vitamine ako hoce. Dajte nam slike testica da pratimo sjene, ja cekam svoje kineze da dodju 😊
Koje ste uzeli vitamine, jel ste radili ond a ponovno nakon nekog vremena spermio
Curke imam jedno pitanje.. popratim vas svako malo, ali ne pisem kad ne pratim trakice niti temp. Zasad cu pratiti prema iscjetku pa cemo vidjeti.. zadnji put je upalilo. Nego da vas pitam kakva pravila imate glede alkohola.. znam da neke od vas već dugo pokusavaju tako da nije realno da se skroz suzdrzavate.. mislim da je casa vina/piva ok tu i tamo, ali kako to muskima objasniti?!? Ili ja previse brinem?:/
Pijem kad je prilika, ili kad mi se hoće… Prošla sam faze suzdržavanja i u vidjela da to nema previše smisla…. Moj stav je da živimo život kakav smo i živjele a od trenutka pozitivnog testa unosimo male promjene koje smatramo potrebnim u tom trenutku.
Npr. Ja volim jako kavu i znam popiti i 3 dnevno, a kroz trudnoću sam pila 1 do 2. Čak sam u trudnoći popila 2 radlera kad mi se baš jako jako pio radler ili kad sam imala upalu grla popila sam antibiotike…. Mislim da sve u mjeri je ok!
E i ja ne mogu zamisliti život bez kave.. i odlucila sam smanjiti na jednu dnevno jer ja stvarno jake radim.. kaze muz da moja kava dizel iz mrtvih 🙈😁 tako da sad pijuckam tu jednu dobar dio dana i necu je se odreci ni u trudnoci. Nisam ni u prosloj i mada nije dobro zavrsilo to nije sigurno uzrok. Moja kuma je recimo skroz izbacila kavu i pije bezkofeinsku, ali ne mogu ja to.. previse me glava boli.. Hvala na svim komentarima.. ipak je lakse kad vi trudilice date blagoslov!;) Psihu stvarno treba staviti sa strane.. ali kakooo.. 🙈 to je bas umijeće..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)
Hvala na odgovoru, meni se cini da me ovdje svi ignorisu haha
U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳
Ja ih koristim kad usfali trakica… Meni su super kad nisam sigurna jel po trakici to to, pa iskoristim i njega kao potvrdu jer su uber preskupi. Kad dođe smajli slijedi ovulacija kroz idućih ak se ne varam 36 sati (bacila sam uputstva pa nisam sigurna)… Meni su osobno super i s njima sam oba puta zatrudnila :) jedini minus im je cijena
Jesu skupi uzas, oko 8KM ovdje u Sarajevu 🥴
Ako kupim samo 2 pa na to dodam jos (najmanje) neka 3-4 hcg testa koja uradim svaki mjesec 😂 preko 50KM bacam mjesecno.
Ipak cu sacekati bar sluz da se pojavi pa onda pokusati sa lh testom, da bar na to ne bacam pare…
Ja otprilike znam kad mi je O, samo dan-dva prije napravim clearblue lh test i kad dobijem smajlic vise ne testiram. Npr. pocnem cca 10.DC jer mi je O otprilike 12.DC. Na takav nacin znaju mi trajati i po 3mj jer ja kupim pakiranje od 10 testova za cca 130-160kn (kako kada, nekada uhvatim na "akciji"). Vise puta sam promislila da su skupi ali znam trosit novce na neke gluposti pa onda mogu i na ovo sta smatram bitnijim. 😁
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
https://ibb.co/T29Krty evo @Rita
Ako vidite šta morate pod hitno kod doktora 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji