Joj Mattan28 ja isto mislim da se na 14dpo mora vidit jasno. Na kinezima vidim jasno al na ovom drugom ništa.
Ipak naručila sam ja opet te blesave kineze!
LH trakica kod mene je uvijek postojana, šokirala bi se kad ne bi bilo druge crte. To je zapravo normalno samo eto neke od nas imaju veću koncentraciju LH.
Prvi znakovi T, kod mene su bili specufična bockanja po jajnicima, velike i mekane grudi, povećana temperatura. A kasnije sam sve to osjetila bet T.. Tako da moje prepoznavanje je 0 bodova.
Da nije biohemijska? Ja sam isto imala sjenu, gotovo pravu crticu na clearblue, oko 3 dana prije m al onda mi je kasnila 3 dana i crtice vec sutradan nije bilo. s tim da sam imala gotovo prave mens bolove sve od oko 7 dana prije dana kada je trebala doci M, dakle ukupno 10 dana 🥴
Not that fensi, ekšli..
I moj muz ima tu dijagnozu kod njega su brzi progresivni na 32% dr isto kaze da je to ok nalaz i da moze pit neke vitamine ako hoce. Dajte nam slike testica da pratimo sjene, ja cekam svoje kineze da dodju 😊
Koje ste uzeli vitamine, jel ste radili ond a ponovno nakon nekog vremena spermio
Pio je Fertil up 3 mjeseca pa maticnu mlijec i sad smo na imunomedu , nismo provjeravali opet.poslije, dr.je rekla da ne treba, sad idemo na ivf u 6 mj pa cemo vidjeti sta se desava s vojnicima :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mattan hjooj ne vidim nista nazalost 😔🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Joj Mattan28 ja isto mislim da se na 14dpo mora vidit jasno. Na kinezima vidim jasno al na ovom drugom ništa.
Ipak naručila sam ja opet te blesave kineze!
LH trakica kod mene je uvijek postojana, šokirala bi se kad ne bi bilo druge crte. To je zapravo normalno samo eto neke od nas imaju veću koncentraciju LH.
Prvi znakovi T, kod mene su bili specufična bockanja po jajnicima, velike i mekane grudi, povećana temperatura. A kasnije sam sve to osjetila bet T.. Tako da moje prepoznavanje je 0 bodova.
Da nije biohemijska? Ja sam isto imala sjenu, gotovo pravu crticu na clearblue, oko 3 dana prije m al onda mi je kasnila 3 dana i crtice vec sutradan nije bilo. s tim da sam imala gotovo prave mens bolove sve od oko 7 dana prije dana kada je trebala doci M, dakle ukupno 10 dana 🥴
Sve je moguće, ne znači ni da kinez uvijek laže.. Ali opet da je clearblue bi vjerovala, ovako sam oprezna.. Imam još dosta do početka M pa ću definitivno napraviti još koji za par dana, neću čekat da kasni..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja se od onog jučerašnjeg razgovora paranoiram...jel netko pozna Fantu?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Pa tko se ovdje uistinu poznaje?
Oko čega uopce imat bit paranoicna? 🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne mislim doslovno naravno...sorry ako te to pitanje smetalo...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ne mislim doslovno naravno…sorry ako te to pitanje smetalo…
Ne smeta me nego ga smatram nepotrebnim. 🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne mislim doslovno naravno…sorry ako te to pitanje smetalo…
Ne smeta me nego ga smatram nepotrebnim. 🤷🏻♀️
Pa onda preskoči.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji