Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    08. Svibanj 2020. 14:35

Mallla

Joj Mattan28 ja isto mislim da se na 14dpo mora vidit jasno. Na kinezima vidim jasno al na ovom drugom ništa.
    Ipak naručila sam ja opet te blesave kineze!
    LH trakica kod mene je uvijek postojana, šokirala bi se kad ne bi bilo druge crte. To je zapravo normalno samo eto neke od nas imaju veću koncentraciju LH.
    Prvi znakovi T, kod mene su bili specufična bockanja po jajnicima, velike i mekane grudi, povećana temperatura. A kasnije sam sve to osjetila bet T.. Tako da moje prepoznavanje je 0 bodova.

Da nije biohemijska? Ja sam isto imala sjenu, gotovo pravu crticu na clearblue, oko 3 dana prije m al onda mi je kasnila 3 dana i crtice vec sutradan nije bilo. s tim da sam imala gotovo prave mens bolove sve od oko 7 dana prije dana kada je trebala doci M, dakle ukupno 10 dana 🥴

Not that fensi, ekšli..

Rita88
    08. Svibanj 2020. 14:38

Hcijnas

Rita88

I moj muz ima tu dijagnozu kod njega su brzi progresivni na 32% dr isto kaze da je to ok nalaz i da moze pit neke vitamine ako hoce. Dajte nam slike testica da pratimo sjene, ja cekam svoje kineze da dodju 😊

Koje ste uzeli vitamine, jel ste radili ond a ponovno nakon nekog vremena spermio

Pio je Fertil up 3 mjeseca pa maticnu mlijec i sad smo na imunomedu , nismo provjeravali opet.poslije, dr.je rekla da ne treba,  sad idemo na ivf u 6 mj pa cemo vidjeti sta se desava s vojnicima :)

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Fanta
    08. Svibanj 2020. 14:39

Mrvice cestitam!!!!!!😄😄😄😄

Rita88
    08. Svibanj 2020. 14:46

Mattan hjooj ne vidim nista nazalost 😔🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Matkiša 😎
    08. Svibanj 2020. 14:47

Fancy

Mallla

Joj Mattan28 ja isto mislim da se na 14dpo mora vidit jasno. Na kinezima vidim jasno al na ovom drugom ništa.
    Ipak naručila sam ja opet te blesave kineze!
    LH trakica kod mene je uvijek postojana, šokirala bi se kad ne bi bilo druge crte. To je zapravo normalno samo eto neke od nas imaju veću koncentraciju LH.
    Prvi znakovi T, kod mene su bili specufična bockanja po jajnicima, velike i mekane grudi, povećana temperatura. A kasnije sam sve to osjetila bet T.. Tako da moje prepoznavanje je 0 bodova.

Da nije biohemijska? Ja sam isto imala sjenu, gotovo pravu crticu na clearblue, oko 3 dana prije m al onda mi je kasnila 3 dana i crtice vec sutradan nije bilo. s tim da sam imala gotovo prave mens bolove sve od oko 7 dana prije dana kada je trebala doci M, dakle ukupno 10 dana 🥴

Sve je moguće, ne znači ni da kinez uvijek laže..  Ali opet da je clearblue bi vjerovala, ovako sam oprezna.. Imam još dosta do početka M pa ću definitivno napraviti još koji za par dana, neću čekat da kasni.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver
    08. Svibanj 2020. 14:49

Ja se od onog jučerašnjeg razgovora paranoiram...jel netko pozna Fantu?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 14:55

Pa tko se ovdje uistinu poznaje? 
    Oko čega uopce imat bit paranoicna? 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    08. Svibanj 2020. 14:56

Mrljica

Ne mislim doslovno naravno...sorry ako te to pitanje smetalo...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 15:02

silver

Mrljica

Ne mislim doslovno naravno…sorry ako te to pitanje smetalo…

Ne smeta me nego ga smatram nepotrebnim. 🤷🏻‍♀️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    08. Svibanj 2020. 15:03

Mrljica

silver

Mrljica

Ne mislim doslovno naravno…sorry ako te to pitanje smetalo…

Ne smeta me nego ga smatram nepotrebnim. 🤷🏻‍♀️

Pa onda preskoči. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.