Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    08. Svibanj 2020. 12:21

Fancy

Tonia

Fancy

Mimi08

@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora.Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)

Hvala na odgovoru, meni se cini da me ovdje svi ignorisu haha
    U pon bih se mogla zaletiti do dm pa kupiti bar 2, to ce mi biti 12 dc pa se nadam da cu uhvatiti u utorak najkasnije smajlic. Inace jos nikad nisam pratila O trakicama, vrijeme da se i to pocne. 🥳

Ja ih koristim kad usfali trakica… Meni su super kad nisam sigurna jel po trakici to to, pa iskoristim i njega kao potvrdu jer su uber preskupi. Kad dođe smajli slijedi ovulacija kroz idućih ak se ne varam 36 sati (bacila sam uputstva pa nisam sigurna)… Meni su osobno super i s njima sam oba puta zatrudnila :) jedini minus im je cijena

Jesu skupi uzas, oko 8KM ovdje u Sarajevu 🥴
    Ako kupim samo 2 pa na to dodam jos (najmanje) neka 3-4 hcg testa koja uradim svaki mjesec 😂 preko 50KM bacam mjesecno.
    Ipak cu sacekati bar sluz da se pojavi pa onda pokusati sa lh testom, da bar na to ne bacam pare…

Ja ih u dm-u uzimam pa kad njih kupujem uvijek odem na onu Dm beauty karticu pa zamijenim bodove pa mi se smanji cijena, pa mi je psihički lakše 😁
    Anitram1982 tako je, ovaj mjesec se pratimo 🤞🤞🤞 moze zajedno test pa neka barem jednoj bude plusić 🍀
    Mattan na obje slike se vidi druga crta 😍😍😍 mislim da je to to 🎉

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kiky 🥰
    08. Svibanj 2020. 12:21

Mattan28

https://ibb.co/2hzgpH8 možda, se tu bolje vidi

Nadzire se, super 🎉🎉🎉 Samo neka tamni 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia♥️
    08. Svibanj 2020. 12:23

KDS

Cure može jedno pitanje Vi koje ste već bile trudne kakav vam je bio osjećaj dole, iscjedak i to?

Ja sam za vrijeme implantacije u obje T imala grčeve, vec sam drugi put znala da se vjerovatno primilo jer su bili 8. I 9.dan od pika kao i u prvoj... I nakon tog je krenuo pojačan iscjedak

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 12:24

Mattan28

https://ibb.co/qyPxP56

Vidi se, čestitaaam 🥰🥰🥰🎉🎊🎉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

08. Svibanj 2020. 12:26

Mattan28

https://ibb.co/qyPxP56

Vidi se čestitam neka tamni

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 12:26

Fancy

Tonia

Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷‍♀️

Tonia

Rita i ja čekam kineze i nikak pa nikak da dođu… Zadnji rok je ovima jednima 10.5,po trackingu su tu negdje kod nas… Nadala sam se da će danas doć al pošzar bio i ništa 🤷‍♀️

Jel narucujete sa ali ekspresa? Ja sam narucila prije vise od mjesec dana i jos nista. Mislim da cak nece ni doci zbog situacije sa dopremanjem poste iz kine u ovoj situaciji..

Fancy, ja sam naručila 14.04., došle su mi prije 4 dana. Tako da dostavljaju bez problema. 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    08. Svibanj 2020. 12:30

Mrljica

Fancy

Tonia

Tonia

Jel narucujete sa ali ekspresa? Ja sam narucila prije vise od mjesec dana i jos nista. Mislim da cak nece ni doci zbog situacije sa dopremanjem poste iz kine u ovoj situaciji..

Fancy, ja sam naručila 14.04., došle su mi prije 4 dana. Tako da dostavljaju bez problema. 🤗

Je li BIH isto? Ja sam narucila jos u martu, sredinom mjeseca pa nije stiglo 😩

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 12:32

Je li BIH isto? Ja sam narucila jos u martu, sredinom mjeseca pa nije stiglo 😩

Ja sam u Njemačkoj. Al tebi je vec trebalo doć. Ne znam, bar trazi novac nazad il da ti ponovo pošalju.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    08. Svibanj 2020. 12:33

Prošli mjesec sam više osjetila jajnike i trbuh općenito (ili samo kako smo počeli radit na bebi sam više obraćala pažnju), sada lagano tek toliko trbuh, jajnike tu i tamo osjetim, neki iscjedak je ali ništa posebno (ne znam dal sam ga imala i inače u ovo vrijeme), po prištićima se ne mogu ravnat jer su tu uvijek, grudi i inače imam veće pa nije neka razlika očita, jedino sam negdje pročitala da može bit blago krvarenje iz nosa to mi je bilo jutros i jučer ujutro nakon buđenja... boooo. sve će se ukazat za par dana
    Btw inače stvarno nikad nisam imala bolnu M, par sati prije i nakon dolaska osjetim blagu bol i to je to.

Tonia♥️
    08. Svibanj 2020. 12:37

Fancy ja sam zadnje narucila preko Wisha al znam i sa Alija Al isto čekam po mj dana... A sad je zbog korone pretpostavljam kaos

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.