Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pixie14
    08. Svibanj 2020. 16:34

silver

pixie14

Mrljica

Mattan28

Fancy

pixie14

E a taj iscjedak, jel ga bila hrpa ili kako kad?

Sve vrijeme manja kolicina, samo na vesu.

Sad ja imam glupo pitanje, kada se osuši na gaćicama jel onak blijedo žuti?

Da.

Evo, po ovome sam sigurno trudna 🤣 Joj cure… ja putujem od ocaja do hiperaktivnosti i nazad… bacila struku u vjetar cini mi se hahaha

Heya, i ti si 7dpo jel? :) Hahahah ja još nisam bacila svoju struku u vjetar, držim se, ali ne znam koliko…

Jesam jesam. S tim da mi je dosla full rano O ovaj mjesec... za mene. 11.dan, ne bi jos ni mjerila da me nije full jajnik bolio pa sam sigurna sto posto! Vec sam par outa rekla da smo sve napravili kak treba, pa sad necu... bumo vidli🤦‍♀️

silver
    08. Svibanj 2020. 16:37

pixie14

silver

pixie14

Mrljica

Mattan28

Fancy

pixie14

Da.

Evo, po ovome sam sigurno trudna 🤣 Joj cure… ja putujem od ocaja do hiperaktivnosti i nazad… bacila struku u vjetar cini mi se hahaha

Heya, i ti si 7dpo jel? :) Hahahah ja još nisam bacila svoju struku u vjetar, držim se, ali ne znam koliko…

Jesam jesam. S tim da mi je dosla full rano O ovaj mjesec… za mene. 11.dan, ne bi jos ni mjerila da me nije full jajnik bolio pa sam sigurna sto posto! Vec sam par outa rekla da smo sve napravili kak treba, pa sad necu… bumo vidli🤦‍♀️

E pa ne mogu vjerovat, meni isto ranije ovaj mjesec...ma to je proljeće hahaha! Držim ti fige, javljaj kako si ovih par dana, najvažniji 8,9,10...za simptomiranje...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

pixie14
    08. Svibanj 2020. 16:42

O, znaci jos nije rano za simptome? Ja se vec sama sebi smijem. Shvatila sam da je bol u ledjima ocito simptom cinjenice da imam 33 godine, a pvecane grudi cinjenice da sam se udebljala 😅

silver
    08. Svibanj 2020. 16:51

pixie14

O, znaci jos nije rano za simptome? Ja se vec sama sebi smijem. Shvatila sam da je bol u ledjima ocito simptom cinjenice da imam 33 godine, a pvecane grudi cinjenice da sam se udebljala 😅

Ovaj 7dpo si ja volim misliti da je na granici kad bi se moglo nešto početi događati ali definitivno i ne mora! Ma neeeeee, 33 pih...pripiši to simptomima, a grudi..moje moram priznati ovaj mjesec puno ranije počele boliti ali pamtim da mi se to znalo desiti...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

08. Svibanj 2020. 17:03

Rita88

Hcijnas

Rita88

I moj muz ima tu dijagnozu kod njega su brzi progresivni na 32% dr isto kaze da je to ok nalaz i da moze pit neke vitamine ako hoce. Dajte nam slike testica da pratimo sjene, ja cekam svoje kineze da dodju 😊

Koje ste uzeli vitamine, jel ste radili ond a ponovno nakon nekog vremena spermio

Pio je Fertil up 3 mjeseca pa maticnu mlijec i sad smo na imunomedu , nismo provjeravali opet.poslije, dr.je rekla da ne treba, sad idemo na ivf u 6 mj pa cemo vidjeti sta se desava s vojnicima :)

Aha svuuu srecu zelim... Ja cu izvadit svoje na sljedecoj M pa kod gin. Da vidim sta dalje.. Danas sam mu kupila ovo kazu u ljekarni da je taman doslo nesto novo.. Cini mi se ok sastav..
    https://ibb.co/xqcn57D

Amelie
    08. Svibanj 2020. 17:33

Lucky🍀

Amelie

Lucky🍀

Mattan28

Fancy

pixie14

E sad kad smo vec krenule sa kakti glupim pitanjima 😂 ja sam si skroz cudna, nesto ne valja, znaci menga mi je kasnila prosli ciklus, testovi negativni, makar sam primjetila taj gusti bijeli iscjedak, kad sam M dobila cudna je skroz bila, tek mozda drugi dan i samo taj dan je izgledalo ko M i nije curilo bas nesto jako, ostalih 5 dana je vise bilo smede i ulozak sam mijenjala eto svaka 3, 4 sata vise reda radi zbog higijene, i od tad se konstantno lose osjecam, ne sjeda mi hrana skoro nikakva, ujutro kavica i cigreta takoder, skoro stalno me boli glava i lagano mi je muka…ici cu izvadit krvnu sliku sada jedan dan jer se bojim da nije nesto, makar inace imam problema sa zeljezom dosta pa da vidim da li je to u pitanju… Evo morala sam se vama potuziti bar 🤭

Ili si skupila neku virozu ili je mozda ipak T?;)) Jel ista bolucka u trbuhu? Grčevi? Iscjedak? Ako nema nicega onda je vj ovo prvo..

Cisto sumnjam da je T jer bazalna mi je normalna 36.2, a i pocela sam s lh trakicama, one bi vec pokazivale crte, a testna je skroz slabasna, a nemam niti neke simptome T osim sto su grudi ostale malo vece nego obicno nakon M. Ici cu vadit krv cisto eto da se prekontroliram.

Nalaz krvi nece skoditi.. a nisam znala da sve ovo pratis. Vj onda nije T da..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Svibanj 2020. 17:41

Mrljica

danchy1990

Mrljice kakva je situacija kod tebe?

Hej Danchy, ma ono, ne znan sta da radim. Ova glupa stvar kraj prepone me ne boli, al osjecam da je nesto tu. Nit je tvrdo nit se izvan osjeti. Antibiotike pijem vec 4. dan, ne osjecam razliku.
    Ovulacija se bliži, evo trakica od maloprije:
    https://ibb.co/phymrtc
    Imala san neku bol jos koja je isla od pazuha, preko grudi pa onda na cijeli prsni koš🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ne izmisljam, ne znan sta je, najradije bi da san coronu dobila i da je to to😂. U Stuttgartu smo, nisu male sanse da se ne zarazimo, iako pazimo kuda i koliko se krećemo.
    U ponedjeljak vadim krv, vidit cemo sta ce ce bit. Mislin da ne bi bila ovoliko zivcana oko svega sta me boli da mi ne pokusavamo ponovo napravit dite. Nekako mislim da cemo i ovaj ciklus samo pustit da prođe 🥺🥺🥺

@unknowngirl 😍😍😍 želim ti školsku trudnocu i puno strpljenja u narednom periodu.
    I NE GUGLAJ nista. Iz osobnog iskustva govorim. 😁

Sori ne znam cijelu pov.bolesti pa ako sam nesto krivo skuzila sori.. ali meni zvuci da bi mogao biti problem s limfnim cvorovima? Ako imas kvrzicu u preponi i bolne pazuhe..zato sam na to posumnjala.. nadam se da ce ti doktor opce prakse pomoći s tim..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Svibanj 2020. 17:44

P.s. čestitke unknown girl!:)) Nek se zadrži i bude školska!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    08. Svibanj 2020. 17:50

Unknown girl čestitam ❤️

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 18:00

Amelie

Mrljica

danchy1990

Mrljice kakva je situacija kod tebe?

Hej Danchy, ma ono, ne znan sta da radim. Ova glupa stvar kraj prepone me ne boli, al osjecam da je nesto tu. Nit je tvrdo nit se izvan osjeti. Antibiotike pijem vec 4. dan, ne osjecam razliku.
    Ovulacija se bliži, evo trakica od maloprije:
    https://ibb.co/phymrtc
    Imala san neku bol jos koja je isla od pazuha, preko grudi pa onda na cijeli prsni koš🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ne izmisljam, ne znan sta je, najradije bi da san coronu dobila i da je to to😂. U Stuttgartu smo, nisu male sanse da se ne zarazimo, iako pazimo kuda i koliko se krećemo.
    U ponedjeljak vadim krv, vidit cemo sta ce ce bit. Mislin da ne bi bila ovoliko zivcana oko svega sta me boli da mi ne pokusavamo ponovo napravit dite. Nekako mislim da cemo i ovaj ciklus samo pustit da prođe 🥺🥺🥺

@unknowngirl 😍😍😍 želim ti školsku trudnocu i puno strpljenja u narednom periodu.
    I NE GUGLAJ nista. Iz osobnog iskustva govorim. 😁

Sori ne znam cijelu pov.bolesti pa ako sam nesto krivo skuzila sori.. ali meni zvuci da bi mogao biti problem s limfnim cvorovima? Ako imas kvrzicu u preponi i bolne pazuhe..zato sam na to posumnjala.. nadam se da ce ti doktor opce prakse pomoći s tim..

Nisu limfni čvorovi, ispipala san se živa. Nigdi nista... 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.