Evo nasla jednog a ujutro cu pravi test kupila gravignost ultra:https://ibb.co/HVkDm7s
Weeeee paaa supeer to je to
Cure imam pitanje. Jel moguće imati O na 9dc? Inače su mi O oko 15.dc, znači 14, 15., 16. Prošli ciklus sam pila klomifen za poticanje O, od 15dc do 25dc sam trebala piti duphastone ali sam ga zabunom pila do 31dc i tako si nenamjerno produzila ciklus. M je došla 29.4., danas je 9dc, M je bila nekako drugačija nego inače, puno manje je bilo krvi, krv je bila nekako kao rijetka, nisam imala onako tamne ugruške kao inače, i trajala je 7dana, zadnja dva dana tako tek toliko, inače mi traje cca 4dana. I sada, danas me u 2-3navrata oštra bol primila u jajniku, na kratko, sad odem na wc i puno prozirnog iscjetka. O o wtf?!?! Mislila sam testirati trakicama od nedjelje, to bi bio 12dc. Sada idem u dm hitno po lh trakice da testiram i vidim stanje. O bože moj ta naša tijela su stvarno čudo eto. Nisam pametna, a naravno da ne želimo propustiti dan D.
🙄
Moguce je naravno. Meni pik uvijek bude 9dc pa i istu vecer imam jake bolove jajnika. E sad pretpostavljam da ovulacija bude u noci sa 9 na 10dc, ali opet to ne mogu tvrditi jer ne mjerim bazalnu. Ali moguce je naravno. Cak jedna cura koja je nedavno pisala na forumu da joj tako rano budu ovulacije je ugledala plusic.Miakamo ovo bi mi sada šok bio stvarno. Eto uvijek sam mislila da mi je O u sredini ciklusa koji traje 28 dana, i sada mi je šok da bi bila vec 9.dc. Na bebi radimo od 11mj 2019. I trakicama sam O mjerila možda samo 3mj. Nije mi imalo smisla više jer mi je po trakicama bilo u dan kako sam i ja mislila i osjetila. I sada već nekih 4mj ne mjerim i mislim si kako smo možda svih tih mjeseci fulali O 😮. Okej prošli nismo sigurno jer je i dr potvrdio na folikulometriji. Eto stvarno nisam pametna više.
Hmmm.. ja sam zatrudnila u mjesecu kad smo odnos imali 8-mi dan a ciklusi mi sad traju 28 dana, tako da je sve moguce. A prosli mjesec sam vec od 7og dana imala sluz, tako da je i meni O bila ranije vjerovatno.
E sad, interesuje me ima li neka od vas iskustva sa clearblue lh testovima? Kako funkcionisu buduci da se, koliko sam ja skontala, na testu pojavi smajli ako je O il kako vec. Mislim, kako da znam koliko je O blizu ako se pojavi smajli 😂
Not that fensi, ekšli..
Evo nasla jednog a ujutro cu pravi test kupila gravignost ultra:https://ibb.co/HVkDm7s
Divno, cestitam 🤗. Mislim da ce ti na gravignost ultra crta biti jos tamnija 🤞
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure imam pitanje. Jel moguće imati O na 9dc? Inače su mi O oko 15.dc, znači 14, 15., 16. Prošli ciklus sam pila klomifen za poticanje O, od 15dc do 25dc sam trebala piti duphastone ali sam ga zabunom pila do 31dc i tako si nenamjerno produzila ciklus. M je došla 29.4., danas je 9dc, M je bila nekako drugačija nego inače, puno manje je bilo krvi, krv je bila nekako kao rijetka, nisam imala onako tamne ugruške kao inače, i trajala je 7dana, zadnja dva dana tako tek toliko, inače mi traje cca 4dana. I sada, danas me u 2-3navrata oštra bol primila u jajniku, na kratko, sad odem na wc i puno prozirnog iscjetka. O o wtf?!?! Mislila sam testirati trakicama od nedjelje, to bi bio 12dc. Sada idem u dm hitno po lh trakice da testiram i vidim stanje. O bože moj ta naša tijela su stvarno čudo eto. Nisam pametna, a naravno da ne želimo propustiti dan D.
🙄
Moguce je naravno. Meni pik uvijek bude 9dc pa i istu vecer imam jake bolove jajnika. E sad pretpostavljam da ovulacija bude u noci sa 9 na 10dc, ali opet to ne mogu tvrditi jer ne mjerim bazalnu. Ali moguce je naravno. Cak jedna cura koja je nedavno pisala na forumu da joj tako rano budu ovulacije je ugledala plusic.Miakamo ovo bi mi sada šok bio stvarno. Eto uvijek sam mislila da mi je O u sredini ciklusa koji traje 28 dana, i sada mi je šok da bi bila vec 9.dc. Na bebi radimo od 11mj 2019. I trakicama sam O mjerila možda samo 3mj. Nije mi imalo smisla više jer mi je po trakicama bilo u dan kako sam i ja mislila i osjetila. I sada već nekih 4mj ne mjerim i mislim si kako smo možda svih tih mjeseci fulali O 😮. Okej prošli nismo sigurno jerje i dr potvrdio na folikulometriji. Eto stvarno nisam pametna više.
Nisam sve upratila, mozda si nesto pila pa ti poremetilo ciklus i ovulaciju? Ili jednostavno se desilo tako ovaj ciklus. Ja svoju osjetim uvijek po bolovima al nisam je nikad potvrdila, taman kad sam htjela desi se ova glupa korona pa za sad jos nema doktoru.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ajmeeeeee mašnica pa to je tooooooooo :)))))))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Woow čestitam
Sortiraj odgovore
Najstariji