I meni je super uslikati ju, staviti u app i baciti trakicu...
Istina je da aplikacija po tim trakicama daje neke izvjestaje...
Kada sam ovaj ciklus stavila trakicu koja je bila 0,16 onda mi je pisalo da ce O biti za 5 dana...poslije kad mi je dosla na 0,70 low pisalo mi je da ce ovulacija biti danas...i da je visoka mogucnost za trudnocom...
Ali opet je pogrijesila i nije mi ovulacija danas...
Dajem joj vremena da se uhoda 😁
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cure kakve su trakice s njuškala
Meni su dobre…ja uzimam one step roza…i pokazuju mi normalno sve
Hvala
https://ibb.co/zFhB8Sh na ovo sam
Onda za ovo premom treba biti premom trakica ili? Kojeg su đacla stavili toliko toga 😂😂 pa nu 4 puta slikat i ciljat, iovak mi uspije iz treće i to ako imam sreće haha
Oplakoh🤣🤣🤣
Vidim puno dobrih i loših vijesti, svim plusićima želim da tamne i napreduju, a lošim puno snage i vjere jer znam da ni mene ništa drugo nije moglo utješiti... Doć će i naših 5 minuta.. Mora!!! 💪🙏❤️
Ja sam sutra na pregledu, dižem uzbunu, skoro pa je godina dana pokušavanja. Sutra mi je 27dc nadam se da se vještica baš sutra neće ukazat da mogu obaviti sve preglede.
Moji simptomi i dalje nepostojeći. Malo me bole grudi, danas malo stomak vrti kao pred menstruaciju i to je to. Čak ne znam da li da uradim ujutro test čisto da eliminaram ovaj mjesec al dosta mi je bijelih deprimirajućih testova. 😩
05.12.2022 💗
Curke imam jedno pitanje.. popratim vas svako malo, ali ne pisem kad ne pratim trakice niti temp. Zasad cu pratiti prema iscjetku pa cemo vidjeti.. zadnji put je upalilo. Nego da vas pitam kakva pravila imate glede alkohola.. znam da neke od vas već dugo pokusavaju tako da nije realno da se skroz suzdrzavate.. mislim da je casa vina/piva ok tu i tamo, ali kako to muskima objasniti?!? Ili ja previse brinem?:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke imam jedno pitanje.. popratim vas svako malo, ali ne pisem kad ne pratim trakice niti temp. Zasad cu pratiti prema iscjetku pa cemo vidjeti.. zadnji put je upalilo. Nego da vas pitam kakva pravila imate glede alkohola.. znam da neke od vas već dugo pokusavaju tako da nije realno da se skroz suzdrzavate.. mislim da je casa vina/piva ok tu i tamo, ali kako to muskima objasniti?!? Ili ja previse brinem?:/
Koliko žena ostane trudno neplanirano/slučajno se dogodi, niti misle na trudnocu niti paze sta jedu, piju, konzumiraju alkohol, cigarete itd itd, tako da na tvom mistu ja se nebi oko toga sekirala. Dapace, koja casa vina, piva moze cak i dobro doc jer ce dat dozu opustenosti. U svom ovom trudu koji ulazemo da ostanemo trudne ta je opustenost i vise nego dobrodosla. :-)
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Svega cu se odreć, al tih par noći kad se ja i muž sami doma cvrcnemo neću. 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
@fancy bila si pitala unatrag nekoliko postova vezano za clearblue digitalni test za ovulaciju pa evo odgovora. Ja koristim clearblue testove za ovulaciju i meni su odlicni. Prejednostavni za koristenje, nema nijansi linija i mozganja koja je tamnija koja je ovakva koja onakva. Kada dobijes smajlic na zaslonu to znaci da ce ovulacija nastupiti kroz 12-36 sati (mislim da tako pise u njihovom uputstvu). Jedina mana im je cijena ali eto, ko voli nek izvoli. :-)
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Mimi08 slažem se s tobom.. treba se i opustiti, ali me malo zna iznervirati što eto baš druženje i cuganje krene kad je meni O.. tako da malo vodim rat s mužem. A i sad nakon korone svi jedva dočekali da se vide pa vj moram i to shvatiti.. Nego tesko je kad znas da svaki mjesec imas samo tih par dana sansu i zelis da je tad sve savršeno.. valjda pokusavam kontrolirati ono sto mogu kad je vec sve ostalo oko zaceca van nase moci.. ahh..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Svega cu se odreć, al tih par noći kad se ja i muž sami doma cvrcnemo neću. 😁
Hahaha.. dobra si.. ;))) To je duh!;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓