Rijetko kad se dogodi da imam takav izljev i ugruske tako da je to ono sto me nervira..da su to normalne kolicine krvi ne bi se ja zalila al ovako,moram mjesecno potrositi jedan paket nocnih ulozaka koji ima 14 komada za 3 dana..to je malo puno 🤦♀️
Meni je menga dok nismo poceli radit na bebi bila uvijek 'normalna' znaci uobicajeno krvarenje dva dana malo jace i onda tri dana polako, a od pokusavam ostat trudna ne da su se pojacale nego imam izljeve da nemogu nekad ni hodat od bolova, krv se nestigne ni pretvorit u tekucu krv neko ugrusci stalno. Dobila sam tablete za bolove pa njih pijem kada mi dodje m. Tako da znam sto se toga tice kakvi su bolovu i kako ti je
I meni se pojačalo od tog trenutka ista stvar...
Evo meni sad smedje svijetlo kad se brisem... Ici cu kupit uloške ovaj mj nakupovala testova i lh trakica uloške kao namjerno nisam htjela pa ih sad nemam doma. XD
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja skoro svaki put imam izljeve, ali prva dva dana i M traje do 4 dana max.
Rita i Malla, bilo bi lijepo da smajlić pokazuje trudnoću, ali ne mogu se osloniti na to. Ipak ću pričekati 28.i raditi pravi test ako ne dobijem prije M. A imam osjećaj da samo sto nisam procurila. 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Crnerupezao mi je da ti je došla, ali barem ćeš se riješiti muke pa u nove pobjede. Ja otkad znam za sebe imam užasno bolne i obilne M.
LeLa da li inače imaš smeđi iscjedak pred M? Jesu li ti jaki grčevi ili slabiji?
Ma nemam vise ni grčeve. Pa nemam inace to smedjarenje. Ma mislim da cu dobiti
Sve dok ne dobiješ, imaš nade. 🥰
Ako nemaš jake grčeve, ne znaci da ćeš i dobiti. Ja sam imala smeđarenje u zadnjoj T, bas negdje 3-4 dana prije očekivane M.... inače nikad prije nisam imala. Ali opet, sve smo mi različite pa nema tu pravila.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Crnerupezao mi je da ti je došla, ali barem ćeš se riješiti muke pa u nove pobjede. Ja otkad znam za sebe imam užasno bolne i obilne M.
LeLa da li inače imaš smeđi iscjedak pred M? Jesu li ti jaki grčevi ili slabiji?
Ako nemaš jake grčeve, ne znaci da ćeš i dobiti. Ja sam imala smeđarenje u zadnjoj T, bas negdje 3-4 dana prije očekivane M…. inače nikad prije nisam imala. Ali opet, sve smo mi različite pa nema tu pravila.
Hvala ti nado. Ma nemam uopce grčenje sada, ali imam osjecaj da stalno curi nesto iz mene idem non stop na vc piskit i da ce kad tad doci M. Ovo je bas smedja neka svijetla boja. Ali odustala sam sada. Kupila sa mm ulaznice za neku predstavu navecer da maknem misli. Bas sam potonula momentalno ali doci ce i moje vrijeme kad tad.
Cekaj jesi ti radila onaj test lh maloprije. Jer ono je baaas jaka crta ja bi bila punaaa pozitive. :))))))) ovo izgleda jako dobro
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bolovi me probudili vec ne spavam sat vremena,procurila sam i to je bas dobar izljev,preveliki za prvi dan,tako da,racunam da je ono 9.1. Oko 21 bio pik,a 10.1. Da je bila do navecer ovulacija i evo sa 24. na 25.1.procurila…ovakvu slabost,bolove i izljev nisam imala jos tamo od biokemijske prosle godine,samo sto me i dalje drzi uzasna mucnina…eto samo update kad vec ne mogu spavati pa placem od tih bolova i pitam se sto nisam rodena ko musko da se ne patim ovako, ne dao Bog ovo nikome 🥺 doc cu ovdje kad budem pri snazi, ako ce neke cure raditi testove drzim fige,Martina slobodno me skini s popisa,pise mi kao navodno 24.02. Za ne dobiti opet,ali ko zna sto ne valja tako da,mene mozes staviti i pod tri upitnika za iduci mjesec sto se mene tice…drzite mi se,budite mi dobro ja odoh dalje u svoju borbu 😘👋🏻🤞🏻
A joj 😔😔 ja te potpuno razumijem u vezi bolova, drzi se. Tablete pa opet na spavanje 😘
Ciklus bez ovulacije ili anovulacijski ciklus
Jel ti to samo jednom bilo ili zna se desiti više puta?Evo i moj graf..
Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…
I to ti danas 9dpo? Jel moguće da je taj pad temp implatacija?
Ana.b iz tvojih usta u Božje uši jer mi je danas temp otišla naglo gore na 36.5 (jučer je bila 35.9).
Ne znam kako vi, ali ja stalno gledam tuđe grafove u aplikaciji pa svašta nađem…
Meni je aplikacija danas usporedila graf s drugima - 30% takvih (po DC i D ovulacije i temperaturama) je bila trudnoća. Što nije baš velik postotak ali nadam se još uvijek 😊
Ja jako volim gledati te statistike i grafove, nebi mjerila BT vjerojatno da nema Fertility friend aplikacije 🤣
Jučer navečer kratko su bili ti grčići, danas sve normalno. Ne osjećam se ni trudno niti kao da trebam uskoro dobiti M (cca 5 dana)🤣
Test jutros negativan 10 dpo.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ako nemaš jake grčeve, ne znaci da ćeš i dobiti. Ja sam imala smeđarenje u zadnjoj T, bas negdje 3-4 dana prije očekivane M…. inače nikad prije nisam imala. Ali opet, sve smo mi različite pa nema tu pravila.
Hvala ti nado. Ma nemam uopce grčenje sada, ali imam osjecaj da stalno curi nesto iz mene idem non stop na vc piskit i da ce kad tad doci M. Ovo je bas smedja neka svijetla boja. Ali odustala sam sada. Kupila sa mm ulaznice za neku predstavu navecer da maknem misli. Bas sam potonula momentalno ali doci ce i moje vrijeme kad tad.
Cekaj jesi ti radila onaj test lh maloprije. Jer ono je baaas jaka crta ja bi bila punaaa pozitive. :))))))) ovo izgleda jako dobro
Ja sam u ovih godinu dana otkad na bebi naučila da je sve nemoguce moguće... 🤷♀️
Kažem ti, nemoj izgubiti nadu, ali nemoj se previše nadati. Nađi si neki balans pa će biti lakše kakav god bio ishod. Moj iscjedak je isto bio svijetlo smeđi i popraćen laganim menst grčevima... Kako god, opusti se i uživaj sa svojim mužićem večeras. Sve će doći na svoje kada treba. ❤️
Da, LH test mi je pozitivan, ali ne želim se nadati previše jer se ne mogu bas 100% pouzdati u to. Prvo sto sam pomislila je da mi je druga ovulacija, ali očito da je to teško moguće. Sve ćemo znati uskoro. Bit ću i ja strpljiva do pravog testa. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutros čim sam vidjela na papiru smedje odmah koma i mm skuzio da nesto ne valja jadan me tješio pola h da cemo napravit bebu da ne budem tuzna da sam ja njemu sve i da ce beba doci. Onda budem jos tužnija jer shvatim naravno nije ni njima lako moraju bit jaki i pozitivni jer jos nam samo treba u fazi kad skuzis da nema + da netko krene panicarit skupa sa nama. Meni bi to bilo jos gore. Uglavnom danasnji dan odlucila fokus bacit na mm ali cure koje cekate napraviti testic jedva cekam vidjeti vase pluseve to me tako ohrabri i da vjetar u ledja. Uz vas sam cekalice!! Sve će biti dobro. Ja kad bas dobijem cu reci koji dan da me se zapise za iducu jer sad ovo jos ne računam kao pocetak.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja prijavljujem danas grudi uvecane ali meke i nisu bolne ni osjetljive, nadutost, plinovi i težine u želucu, sad više nije bol kod jajnika toliko izražena ali bol kao da ću dobiti je tu. Temp sam pocela mjeriti pa danas kad sam se probudila je 36,43. Zar to nije prenisko za ovo razdoblje?
Nada23 ženo radi test 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Samo pozitiva i sve će nam biti lakše. ❤️
Lijepo je imati podršku od muževa, ali i ovdje na forumu. 😍 Svaku od nas čeka taj sretan trenutak kad tad. 🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ana, odlučila sam pričekati sa testom do 28 i držim se toga. 🤗 Ako već treba biti plus, neka bude debeli 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji