Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    25. Siječanj 2020. 11:09

Nada blago tebi kad možeš čekati 😅 ja već sad pucam od znatiželje a tek sam 5dpo 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

nada23
    25. Siječanj 2020. 11:16

Ana, pucam i ja od znatiželje odavno, ali se suzdržavam 😂 Evo, ne znam sto mi je došlo da uopće radim LH test jutros, haha. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    25. Siječanj 2020. 11:22

ana.b.

Ja prijavljujem danas grudi uvecane ali meke i nisu bolne ni osjetljive, nadutost, plinovi i težine u želucu, sad više nije bol kod jajnika toliko izražena ali bol kao da ću dobiti je tu. Temp sam pocela mjeriti pa danas kad sam se probudila je 36,43. Zar to nije prenisko za ovo razdoblje?
    Nada23 ženo radi test 😅

Možda dolazi implantacija ? 🤔

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Aneee
    25. Siječanj 2020. 11:25

Nada ali tek je 5dpo to je bas prerano za tak nešto...mislim tek sam pocela sa temp pa nez dali je pad ili je tak stalno, pa me sad zanima kod ostalih dali im je poslije O normalno ova temp?
    Mjeriti ću i idućih dana pa vidjeti kako se razvija situacija

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    25. Siječanj 2020. 11:28

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

nada23
    25. Siječanj 2020. 11:50

Ja nisam nikad mjerila temp pa ne znam... Znat će ostale cure. Znam da impl može biti od 6.dana, a ti si već blizu...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

25. Siječanj 2020. 11:58

ana.b.

Da na osnovu ove dve temperature tesko da je rec ista. Da bi ulovila svoj uzorak mora proci bar 3 mjeseca mjerenja temperature. Sve zavisi kakva ti je prije Ovulacije. Ne mora nuzno biti visoka. Nisu sve zene iste i nisu sva tijela ista. Osim toga sto s tice tempice na nju utjece sve. Da li se budis ili ne. Da li spavas sa otvorenim ustima. Evo moj primjer kako to radim. Dakle ujutro kad se ustanem odem u wc. Popiskim se i izmjerim oralno temperaturu. I to je to. Ja ju ne mjerim odmah po otvaranju ociju. I znam svoj uzorak. Prije O je ispod 36.4 a nakon O je iznad toga. Po dolasku M onda pada. Nek taj dan. Nekad krene prije padat. 

Kiky 🥰
    25. Siječanj 2020. 12:06

Mene danas trbuh boli izgleda da cu procurit, jucer i prekjucer jajnici presjecali a danas lagano grcenje u trbuhu i cice bole na samo jedan lagani dodir.... Drzite fige da ne procurim 🤞 kupila sam test ako ne dodju radim 28og

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    25. Siječanj 2020. 12:07

kristinak

Mene danas trbuh boli izgleda da cu procurit, jucer i prekjucer jajnici presjecali a danas lagano grcenje u trbuhu i cice bole na samo jedan lagani dodir…. Drzite fige da ne procurim 🤞 kupila sam test ako ne dodju radim 28og

Sretno Kristina. 🥰🥰

Mene je boljelo preko noci ujutro smedje kad se obrišem. Sad opet lagano grci imam osjecaj da stalno nesto curi iz mene i sad cekam da dodje M. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

nada23
    25. Siječanj 2020. 12:10

kristinak

Mene danas trbuh boli izgleda da cu procurit, jucer i prekjucer jajnici presjecali a danas lagano grcenje u trbuhu i cice bole na samo jedan lagani dodir…. Drzite fige da ne procurim 🤞 kupila sam test ako ne dodju radim 28og

Držim figeee 🤞🤞🤞 Onda radimo test na isti dan ako ne procurimo 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.