Pozz i na ovoj temi, pisala sam na drugu ali me zanima ako se nekome da da mi kratko objasni na sto mislite kad kazete pik i kako to da lh trakice radite i vise puta u danu.. Mozda glupo pitanje hehe ali citala sam po postovima nemogu bas zakljucit pa ako se kome da odgovorit :)
Ja bi lh napravila dok ne vidim crtu i onda se dala u akciju jer u sljedeca 24 h se oslobadja jajna stanica.. Mozda nisam uocpe dobro shvatila i radimo u krivo vrijeme.. Help Help :)
Znači probat ću bit kratka i što jasnija. Lh je hormon koji je u tijelu uvijek prisutan, a u vrijeme pred ovulacijh doseže nagli skok, najviša točka tog skoka je PIK odnosno peak, nakon pika događa se nagli pad LH u tijelu i događa se ovulacija, ona slijedi cca 12h od pika, a 36h od početka rasta LH, to ne možemo točno znati. Postoje razne osjetljivosti LH testova pa kod nekih su uvijek prisutne dvije crte, kod nekih samo u vrijeme pred ovulaciju. Pik se očitava kada su dvije crte jednake boje tj. Jednako intenzivne ili kada je testna crta tamnija i deblja od kontrolne. Nekada pik može biti očitan 2 dana za redom ako žena u tijelu inače ima veću koncentraciju LH a jako osjetljive trakice.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..
Ja ih naručim sa njuškala...stgnu u roku 3 dana...upišeš ovulacijske trakice i nades na njuškalu..uz njih daju i testove gratis...ovisi koliko komada uzmeš...
Pozz i na ovoj temi, pisala sam na drugu ali me zanima ako se nekome da da mi kratko objasni na sto mislite kad kazete pik i kako to da lh trakice radite i vise puta u danu.. Mozda glupo pitanje hehe ali citala sam po postovima nemogu bas zakljucit pa ako se kome da odgovorit :)
Ja bi lh napravila dok ne vidim crtu i onda se dala u akciju jer u sljedeca 24 h se oslobadja jajna stanica.. Mozda nisam uocpe dobro shvatila i radimo u krivo vrijeme.. Help Help :)
Znači probat ću bit kratka i što jasnija. Lh je hormon koji je u tijelu uvijek prisutan, a u vrijeme pred ovulacijh doseže nagli skok, najviša točka tog skoka je PIK odnosno peak, nakon pika događa se nagli pad LH u tijelu i događa se ovulacija, ona slijedi cca 12h od pika, a 36h od početka rasta LH, to ne možemo točno znati. Postoje razne osjetljivosti LH testova pa kod nekih su uvijek prisutne dvije crte, kod nekih samo u vrijeme pred ovulaciju. Pik se očitava kada su dvije crte jednake boje tj. Jednako intenzivne ili kada je testna crta tamnija i deblja od kontrolne. Nekada pik može biti očitan 2 dana za redom ako žena u tijelu inače ima veću koncentraciju LH a jako osjetljive trakice.
Hvalaa tiii, znaci ovaj mjesec nakon crtice da nastavim testirat.. Ahh a ja cim bi vidila bilo kakvu crtu sam smatrala da imam 24h za akciju.. I da je to to.. O boze 🤦♀️
Hvala jos jednom 😘
Ovčice, i nije ti neka fora, znaš...tek si došla i već odlaziš! 😃😃
Čestitaaam!! Želim ti mirnu trudnoću! Biti će sve u redu...🙏🏻
Ooo pa ovčice ti ćeš rodit u 12mj, već si dosta trudna. Čestitam, 7.3 je bio davno!
Mara Kokosica žao mi je za minus. Reci jel pratiš O? Ili koristiš neke dodatke? Ne uspijem zapamtiti sve!
Moji ciklusi šetaju kako mi ovulacija šeta pa bez trakica i trmperature budem izgubljena! A kada uzimam bilo kakve dodatke to mi dodatno najčešće produži cikluse, pa sam imala kašnjenja sa simptomima a bez T, ili toliko oduljenu ovulaciju da sam trebala dobiti a tek bila ovulacija.
Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..
Ja ih naručim sa njuškala…stgnu u roku 3 dana…upišeš ovulacijske trakice i nades na njuškalu..uz njih daju i testove gratis…ovisi koliko komada uzmeš…
Super, idem odmah naruciti 🤣 hvala 😊
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Hvalaa tiii, znaci ovaj mjesec nakon crtice da nastavim testirat.. Ahh a ja cim bi vidila bilo kakvu crtu sam smatrala da imam 24h za akciju.. I da je to to.. O boze 🤦♀️
Hvala jos jednom 😘
Polako sve smo s vremenom naučile i došle sa stavom da čim je crta to je to ili još bolje, mislila sam ako uhvatim pik da ću odma bit trudna....
Trakicu radiš svaki dan od prilike u isto vrijeme, nekad popodne, sa nemokrenjem makar 3h prije testiranja ako je moguće. Onak dan kad uočiš da je crta dosta tamna tada možeš testirati svako 3h tako da uloviš pik, nekom brzo dolazi do pika nekom sporo.... Pa je nelad potrebno više puta u danu napravit trakicu.
To ćeš tek otkriti jer svaka od nas je različita.
Ovčice, i nije ti neka fora, znaš…tek si došla i već odlaziš! 😃😃
Čestitaaam!! Želim ti mirnu trudnoću! Biti će sve u redu…🙏🏻
Hahahah daj Boze da se i svaka od vas sto krace zadrzi ovdje 🙏💞
I Mallla, ja sam nekad davno koristila vrkutu za ciklus. Cak mi je i odgovaralo, nekako je dolazila svaki mj. Iz nekog razloga sam prestala. Neke cure koriste i kombinacije sa stolisnikom.
I ne znam jel to pomoglo pri zacecu, al obicno smo akcijali navecer i tako sam prespavala sa svime u sebi. Dala sam priliku plivacima da dodu do cilja 😂 iako sam negdje citala da ako se desi, desi se u 90sekundi pa ne znam
Pozz nova sam ovdje, ovaj mj. Sam pocela koristiti lh trakice pa bih trebala pomoc, naime imam Pcos i trudimo se vec 5god.svasta nesto mi se izdesavalo, pa nebi sad davila s tim, imam klinnca 10god.s njim sam zatrudnila nakon 9mj.ne zasticenog odnosa, a sad ne ide pa ne ide, osjecam od danas ziganje u desnom jajniku i primijetila sam neki smedji bjelanjak prilikom brisanja,danas mi je 13dan ciklusa, pocela, sam sa testiranjem 11dan jer mi po aplikaciji racuna da je jucer bila ovulacija, htjela bih vam staviti sliku a neznam kako, ja sam u ovome svemu nova,pozz
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji