Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti! :)
Javljam se svakako, zovem gin odmah u pon!
https://ibb.co/JnZcr6Q
https://ibb.co/K6kkrBF
Kakva plusCINA! Cestitam!
Not that fensi, ekšli..
Zadnju M sam imala 07.03. i nisam jos stigla mjeriti trakicama jer ih cekam s ebaya hahah
Ciklusi mi stvarno variraju, od 30-50 dana, nekad i ne dode tako da sam stvarno u soku. Napravila sam test na T i oko 10.04. ali s obzirom da nije bilo jako vidljive crte bacila sam ga. Tek kasnije sam dosla ovdje i shvatila da se prate i sjene ali se nisam mogla sjetiti kako je izgledao. Ovi testovi su se za 10sekundi ocitali pozitivnim.
Ovcice, koliko dugo pokusavate?
Not that fensi, ekšli..
Ovčice, cestitke od srca! 💖
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zadnju M sam imala 07.03. i nisam jos stigla mjeriti trakicama jer ih cekam s ebaya hahah
Ciklusi mi stvarno variraju, od 30-50 dana, nekad i ne dode tako da sam stvarno u soku. Napravila sam test na T i oko 10.04. ali s obzirom da nije bilo jako vidljive crte bacila sam ga. Tek kasnije sam dosla ovdje i shvatila da se prate i sjene ali se nisam mogla sjetiti kako je izgledao. Ovi testovi su se za 10sekundi ocitali pozitivnim.
Ovcice, koliko dugo pokusavate?
Od sijecnja ne pazimo. Nije mi vrag dao mira pa sam otisla u dezurnu ljekarnu po digitalni. Pokazuje 2-3tjedna :)
Oboje smo 29god. Stalno se ponavljam, ali citajuci vas (i prije citanja) sam mislila da cemo dugo pokusavati s obzirom na NEcikluse. Ali mrva se zaljepila, nek se i odrzi, pazit cu je i maziti. 💓
Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Evo moje danas trakice 14dc
https://ibb.co/5h5sLm0
Jucer je bila jaca crtica, danas je vec slabija nego jucer. Ocekujemo O :) veceras i sutra jos odnose cemo imat mozda se sto ulovi :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozz i na ovoj temi, pisala sam na drugu ali me zanima ako se nekome da da mi kratko objasni na sto mislite kad kazete pik i kako to da lh trakice radite i vise puta u danu.. Mozda glupo pitanje hehe ali citala sam po postovima nemogu bas zakljucit pa ako se kome da odgovorit :)
Ja bi lh napravila dok ne vidim crtu i onda se dala u akciju jer u sljedeca 24 h se oslobadja jajna stanica.. Mozda nisam uocpe dobro shvatila i radimo u krivo vrijeme.. Help Help :)
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec
Hvala, ali to mi je predugo za cekati s obzirom mi je muz jos mjesec dana kuci 😂 kasno sam se sjetila 🙈
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji