Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    01. Svibanj 2020. 12:24

Bluew

Kiky 🥰

Bluew

Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
    Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
    P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..

Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec

Hvala, ali to mi je predugo za cekati s obzirom mi je muz jos mjesec dana kuci 😂 kasno sam se sjetila 🙈

Je i tvoj pomorac ko moj ? 😂 moj je isto jos malo i nema ga 4mj. Onda cu pratit trakice tek tako da pratim kad dolazi O. Ja mislim da je nama ovo zadnji ciklus prije pretraga. Cekamo da se nesto dogodi prirodnim putem ali za sada se nije odrzalo... 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    01. Svibanj 2020. 12:30

Didi28

Pozz nova sam ovdje, ovaj mj. Sam pocela koristiti lh trakice pa bih trebala pomoc, naime imam Pcos i trudimo se vec 5god.svasta nesto mi se izdesavalo, pa nebi sad davila s tim, imam klinnca 10god.s njim sam zatrudnila nakon 9mj.ne zasticenog odnosa, a sad ne ide pa ne ide, osjecam od danas ziganje u desnom jajniku i primijetila sam neki smedji bjelanjak prilikom brisanja,danas mi je 13dan ciklusa, pocela, sam sa testiranjem 11dan jer mi po aplikaciji racuna da je jucer bila ovulacija, htjela bih vam staviti sliku a neznam kako, ja sam u ovome svemu nova,pozz

Pozz, dobrodošla. 
    Sliku uploadaj ovdje: https://imgbb.com/ i onda nama zalijepi link na forum. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Mara Kokosica
    01. Svibanj 2020. 12:35

Ne sjecam se vise ko me pitao. Uglavnom ciklusi su mi 26 dana a O bude oko 12og dana ciklusa. Ovulaciju ne pratim trakicama jer je poprilicno osjetim. Ali buduci da nam je ovo 10 ciklus pokusavanja...mislim da cu pocet s trakicama.

06/20 blighted ovum 8tt.

Diana30
    01. Svibanj 2020. 12:54

https://ibb.co/DgHkQL0 nadam se da sam uspjela

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Sara 🌸
    01. Svibanj 2020. 12:58

Pik ti se približava, testna je još mrvicu svijetlija od kontrolne. Ja bih na tvom mjestu napravila još koju trakicu danas. Ako vidiš da još tamni, svakako se baci na posao. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    01. Svibanj 2020. 12:59

Didi, dobro došla!
    Skini si aplikaciju PREMOM...i na njoj imas mogucnost uslikati lh trakicu i onda ti ju ona očita i napiše razinu lh ili peak...
    Tako da možeš znati kada ti je peak i kada ce ovulacija...
    Po ovome mi se čini da će sutra biti ili čak tijekom noći...jel?

url=https://lilypie.com]

chiAn
    01. Svibanj 2020. 13:01

Moguće da jos može potamniti...ali mislim da će se to danas dogoditi tijekom dana...da još tamni...
    Moja iskustva su da mi popodne uvijek bude jos tamnija i sutra vec svjetlija...

Diana30
    01. Svibanj 2020. 13:03

Mrljica

Pik ti se približava, testna je još mrvicu svijetlija od kontrolne. Ja bih na tvom mjestu napravila još koju trakicu danas. Ako vidiš da još tamni, svakako se baci na posao. ☺️

Hvala svakako cu jos napraviti koju trakicu, jer me bas pika desni jajnik i imam taj iscjedak smedjkasti kao bjelanjak, joj puno ste mi pomogli hvala ti🥰

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Diana30
    01. Svibanj 2020. 13:05

chiAn6

Moguće da jos može potamniti…ali mislim da će se to danas dogoditi tijekom dana…da još tamni…
    Moja iskustva su da mi popodne uvijek bude jos tamnija i sutra vec svjetlija…

Jel ce mi biti kasno veceras za akciju ili? Je vec to proslo, zadnje akcijanje smo imali 11dc

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

• Bluew
    01. Svibanj 2020. 13:17

Kiky 🥰

Bluew

Kiky 🥰

Bluew

Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
    Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
    P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..

Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec

Hvala, ali to mi je predugo za cekati s obzirom mi je muz jos mjesec dana kuci 😂 kasno sam se sjetila 🙈

Je i tvoj pomorac ko moj ? 😂 moj je isto jos malo i nema ga 4mj. Onda cu pratit trakice tek tako da pratim kad dolazi O. Ja mislim da je nama ovo zadnji ciklus prije pretraga. Cekamo da se nesto dogodi prirodnim putem ali za sada se nije odrzalo…

Daa, moj je pomorac i isto 4mj nece biti kuci.. 🙄 Mi imamo curicu od 4 godine koju smo relativno brzo dobili, ali sad ne ide pa ne ide.. Vjerujem da je to zbog tih cokoladnih cista koje imam na oba jajnika.. 😖
    Imamo jos 1 mj fore pa ako ne uspije onda ih moram skidati.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.