Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    02. Svibanj 2020. 11:26

Evo i mene. Menga stigla jutros tocna kao sat. Moram priznati da sam ovaj kao i svaki drugi put razocarana, ali ovaj put jos vise jer smo prosli ciklus bas lijepo uhvatili pik, imali odnose opusteno, nekad navecer, nekad po danu, 7 dana za redom. I nista. Zdravi oboje. Nista. 
    Ali bar u svemu tome je dobro sto je dosla na vrijeme da je ne moram jos uzalud cekati i razmisljati o njoj. U svakom slucaju iz ciklusa u ciklus razmisljam o tome koliko je malih i sitnih stvari potrebno da se desi osim pika, odnosa, opustanja, zdravog organizma, i svega jos sto ne znamo ni sami, da bih se uhvatilo to nase malo klupko srece. Ali poklopit ce se sve te stvari jednom, jednostavno moraju. Idemo dalje 🙏

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

chiAn
    02. Svibanj 2020. 11:32

maki994

Evo i mene. Menga stigla jutros tocna kao sat. Moram priznati da sam ovaj kao i svaki drugi put razocarana, ali ovaj put jos vise jer smo prosli ciklus bas lijepo uhvatili pik, imali odnose opusteno, nekad navecer, nekad po danu, 7 dana za redom. I nista. Zdravi oboje. Nista.
    Ali bar u svemu tome je dobro sto je dosla na vrijeme da je ne moram jos uzalud cekati i razmisljati o njoj. U svakom slucaju iz ciklusa u ciklus razmisljam o tome koliko je malih i sitnih stvari potrebno da se desi osim pika, odnosa, opustanja, zdravog organizma, i svega jos sto ne znamo ni sami, da bih se uhvatilo to nase malo klupko srece. Ali poklopit ce se sve te stvari jednom, jednostavno moraju. Idemo dalje 🙏

Maki, žao mi je...i znam kako se osjećaš...
    Jeste baš sve pretrage napravili? Jesi radila briseve?
    Meni je problem pravila ureaplasma...na nju ne obraćaju baš pažnju i neki ginekolozi ju ne smatraju ozbiljnom...ali znam da utjece na začeće i uzrokuje spontane...

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    02. Svibanj 2020. 11:46

maki994

Znam kako ti je ali samo polako doci ce i vase klupko tako je. I nama je godina i pol i jos uvijek se nadam da cu uspjet prirodnim putem. Nadajmo se i zivimo sa nadom. Ali ako ne bude islo uvijek postoji i druga varijanta i nasa bebuljica ce doci sigurno ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    02. Svibanj 2020. 11:53

Cure, pojavio mi se tamno smeđi iscjedak. Grčevi još uvijek..i to jako čudni
    A početak ciklusa nije ni blizu (nije uvijek točno ali ne bi trebala još barem najkraće 6 najduže 12 dana) e sad može li smeđarenje početi tako rano 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Rita88
    02. Svibanj 2020. 12:04

Mattan28

A početak ciklusa nije ni blizu (nije uvijek točno ali ne bi trebala još barem najkraće 6 najduže 12 dana) e sad može li smeđarenje početi tako rano 🤷‍♀️

Moguce da je implantacija, drzim fige 🤣🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Matkiša 😎
    02. Svibanj 2020. 12:08

Rita88

Mattan28

Jao daj Bože 🙈 sad ću još sto simptoma umisliti haha
    Jel vi dane poslije O računate od pozitivne trakice tj kad prikaže pik ili računate kad se stvarno dogodi tj dan poslije pika?
    Jer mi na premom aplikaciji stoji da sam 7 dpo a po mojoj računici 9 dpo tj od dana kad je trakica bila najjača do danas je 9 dan
    Ako ste me skužila sad uopće hahaha 🙈😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

maki994
    02. Svibanj 2020. 12:09

ChiAn, radili smo sve pretrage jos davno i prije nego sto cemo poceti raditi na bebi, ja sam bas veliki panicar i htjela sam odmah da znam da li nesto nije u redu. Sve je bilo uredno. Ali odlucila sam sad opet da odemo da jos jednom kontrolu napravimo da vidim jel se nesto promjenilo. 
    Kiky, da bas tako i mi zivimo s nadom, ima puno ljudi koji puno vise godina pokusavaju i u jednom momentu i docekaju. Samo moramo imati strpljenja 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Mallla
    02. Svibanj 2020. 13:03

Mattan28

Rita88

Mattan28

Jao daj Bože 🙈 sad ću još sto simptoma umisliti haha
    Jel vi dane poslije O računate od pozitivne trakice tj kad prikaže pik ili računate kad se stvarno dogodi tj dan poslije pika?
    Jer mi na premom aplikaciji stoji da sam 7 dpo a po mojoj računici 9 dpo tj od dana kad je trakica bila najjača do danas je 9 dan
    Ako ste me skužila sad uopće hahaha 🙈😂

Ovulacija je nulti dan, a onda dan nakon ovulacije je 1dpo.... Znači dan nakon pika ako računam kao O onda su 2 dana nakon pika 1dpo

Mallla
    02. Svibanj 2020. 13:09

Maki žao mi je za dolazak M, al kao što kažeš barem je točna! 

• Mara Kokosica
    02. Svibanj 2020. 13:22

Da slazem se. Barem je stigla na vrijeme. Moje jos nema 😏

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.