Moguće da jos može potamniti…ali mislim da će se to danas dogoditi tijekom dana…da još tamni…
Moja iskustva su da mi popodne uvijek bude jos tamnija i sutra vec svjetlija…
Jel ce mi biti kasno veceras za akciju ili? Je vec to proslo, zadnje akcijanje smo imali 11dc
Nije prekasno. Samo ti akcijaj. Danas i sutra svakako.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Didi28 samo u akciju. Danas i sutra i to je to, drzim fige da uspijete. 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..
Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec
Hvala, ali to mi je predugo za cekati s obzirom mi je muz jos mjesec dana kuci 😂 kasno sam se sjetila 🙈
Je i tvoj pomorac ko moj ? 😂 moj je isto jos malo i nema ga 4mj. Onda cu pratit trakice tek tako da pratim kad dolazi O. Ja mislim da je nama ovo zadnji ciklus prije pretraga. Cekamo da se nesto dogodi prirodnim putem ali za sada se nije odrzalo…
Daa, moj je pomorac i isto 4mj nece biti kuci.. 🙄 Mi imamo curicu od 4 godine koju smo relativno brzo dobili, ali sad ne ide pa ne ide.. Vjerujem da je to zbog tih cokoladnih cista koje imam na oba jajnika.. 😖
Imamo jos 1 mj fore pa ako ne uspije onda ih moram skidati..
Znaci obje imamo muzeve pomorce 🥰 a mi nemamo jos nijedno, moj je bio duze sad doma ali isto se nije nista dogodilo osim dvije biokemijske..nadam se da ce ovaj mjesec se nesto smuckat...iako zadnji put na pregledu mi je ginekolog rekao da nama zenama pomoraca je normalno da dvije tri god pokusavamo jer dok se sve poklopi....ali mislim da nam je ovo zadnja sansa prije pregleda. Necu vise cekat jer je ovo vec 16 ciklus,tj 1.5 god.
Misli pozitivno, ovaj mjesec mora nesto biti 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav svima.. 😊 nova sam ovdje..
Vidim po forumu da dosta vas narucuju trakice pa me zanima di je najbolje naruciti tj da najbrze dodu?
P. S. Pokusavamo vec 4 mj i nista.. 😞 S tim da imam dvije cokoladne ciste..
Ja narucujem sa aliekspresa otprilike mjesec dana im treba nisam sa drugih stranica narucivala ali cure jesu pa ce ti one bolje znat rec
Hvala, ali to mi je predugo za cekati s obzirom mi je muz jos mjesec dana kuci 😂 kasno sam se sjetila 🙈
Je i tvoj pomorac ko moj ? 😂 moj je isto jos malo i nema ga 4mj. Onda cu pratit trakice tek tako da pratim kad dolazi O. Ja mislim da je nama ovo zadnji ciklus prije pretraga. Cekamo da se nesto dogodi prirodnim putem ali za sada se nije odrzalo…
Daa, moj je pomorac i isto 4mj nece biti kuci.. 🙄 Mi imamo curicu od 4 godine koju smo relativno brzo dobili, ali sad ne ide pa ne ide.. Vjerujem da je to zbog tih cokoladnih cista koje imam na oba jajnika.. 😖
Imamo jos 1 mj fore pa ako ne uspije onda ih moram skidati..
Znaci obje imamo muzeve pomorce 🥰 a mi nemamo jos nijedno, moj je bio duze sad doma ali isto se nije nista dogodilo osim dvije biokemijske..nadam se da ce ovaj mjesec se nesto smuckat…iako zadnji put na pregledu mi je ginekolog rekao da nama zenama pomoraca je normalno da dvije tri god pokusavamo jer dok se sve poklopi….ali mislim da nam je ovo zadnja sansa prije pregleda. Necu vise cekat jer je ovo vec 16 ciklus,tj 1.5 god.
Misli pozitivno, ovaj mjesec mora nesto biti 🥰
2-3 godine??😮😮
Ma ja mislim da je meni sad najveći problem (uz ciste) u glavi jer sam nekako zacrtala da moramo uspjeti ovaj godisnji i stalno mislim o tome..
Nadam se da cemo obe uspjeti ovaj mj i da ćemo ih docekati s malim drobicem kad se vrate s broda 🥰
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Didi28 samo u akciju. Danas i sutra i to je to, drzim fige da uspijete. 🤞
Hvala vam cure, nista veceras se bacam na muza😆😆, ali koliko god pokusavamo vec sam navikla na negativne testice,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Čestitam na plusićima ❣️❣️❣️ Iako sam pomalo ljubomorna 😁😁😁
Kod mene još prisutni grčevi, par njih dnevno i grudi su mi osjetljive (što inače nikad nisu)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/S3TxdCM
Ove 3trakice su od danas, prva je testirana u 12h,druga u 15:30h,a treca sad u 19h, sto vi mislite, heh meni je ovo bas zabavno s tim trakicama, bas sam ushicena🥰😆🙏
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Ove 3trakice su od danas, prva je testirana u 12h,druga u 15:30h,a treca sad u 19h, sto vi mislite, heh meni je ovo bas zabavno s tim trakicama, bas sam ushicena🥰😆🙏
Ako imam pravo, mislim sa još nije pravi pik. Iako se peibližavaš. Čini mi se crta još malo svjetlija.
Nije kao kod Kiky jučer, ako si vidila njenu objavu. Napravi za koji sat još koju trakicu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ako imam pravo, mislim sa još nije pravi pik. Iako se peibližavaš. Čini mi se crta još malo svjetlija.
Nije kao kod Kiky jučer, ako si vidila njenu objavu. Napravi za koji sat još koju trakicu.
Aha ok napravit cu jos jednu, znaci da bih ovulacija bila sutra ili? Ja se bas ne razumijem u to, pa oprostite ako sam dosadna, ovo mi je prvi pu da koristim te trakice, uvijek sam mislila aha kad me zaboli jajnik to je ovulacija, i onda smo znali taj dan se keksat, poslije vise ne, a mozda ovo sad upali☺️👶🤞
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji