Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    28. Travanj 2020. 20:32

Cure ja sam u soku jel moguce da se i meni ovo moze da dovodi..😭 danas trebala dobit i sad slucajno uradila test i pozitivan...u soku sam tri sam uradila muza sam poslala po jos 2 🙈 sta mislit jesu li ovii pouzdani 
    https://ibb.co/MgDKcyr

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

Sara 🌸
    28. Travanj 2020. 20:39

dinaa91

Cure ja sam u soku jel moguce da se i meni ovo moze da dovodi..😭 danas trebala dobit i sad slucajno uradila test i pozitivan…u soku sam tri sam uradila muza sam poslala po jos 2 🙈 sta mislit jesu li ovii pouzdani

Wow, wow, wow!!! Čestitam! Crte se vide iz aviona!!! Al' kako si slučajno uradila test? 😂🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Malela
    28. Travanj 2020. 20:39

Cure, hvala vam na podršci. Svakako je puno lakše nama koje već imamo dijete slažem se. 1.t mi je bila spontani i to je bilo prestrašno, jako loše smo to podnijeli. Kako je dan odmicao bolje se osjećam. Naravno, još sam jako tuzna ali idemo dalje. Osjećala sam se bas trudni, joj kako sam samo bedasta bila 😪.
    Sretno cure koje sada uskoro radite testiće.
    Dina pa to su pravi plusiću, čestitam❤️❤️❤️

Tonia♥️
    28. Travanj 2020. 20:43

dinaa91

Cure ja sam u soku jel moguce da se i meni ovo moze da dovodi..😭 danas trebala dobit i sad slucajno uradila test i pozitivan…u soku sam tri sam uradila muza sam poslala po jos 2 🙈 sta mislit jesu li ovii pouzdani

Ajmeeeeee koja crta 👏🎉 mislim da baš toliko ne mogu pogriješiti 🤗 cestitaaaaaam od srca ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

dinaa91
    28. Travanj 2020. 20:45

Lilo23

dinaa91

Cestitam 😁 mislim da ovakve jake crte nebi bile lazne

Hvala ti 😊🙈 jos ne Mogu da vjerujem..a i strah me jer sam vec prije imala 2 biokemijske 😞

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    28. Travanj 2020. 20:47

Dina cestitke ovo su jake crte!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Sara 🌸
    28. Travanj 2020. 20:47

Malela

Cure, hvala vam na podršci. Svakako je puno lakše nama koje već imamo dijete slažem se. 1.t mi je bila spontani i to je bilo prestrašno, jako loše smo to podnijeli. Kako je dan odmicao bolje se osjećam. Naravno, još sam jako tuzna ali idemo dalje. Osjećala sam se bas trudni, joj kako sam samo bedasta bila 😪.

Nemoj tim što već imaš dijete sebe svoju bol "podcijenjivati". Tvoja patnja i borba za drugim djetetom je ista ka i od žena koje se dugo bore za prvo, kao i od onih koje dugo žele treće, četvrto. Sve smo mi u istoj "kaši". 

Baš sam jučer pričala sa ženom muževog kolege. 1.4. rodila je u 24 tt-u curicu, prerano, nije bilo šanse za preživljavanjem. Glupa infekcija. I pričam sa njom, divin se njenoj snazi. Rekla je da će to zauvijek bit njena prva kćer (imaju već sina) al ona mora nastavit dalje, već planira novo, ne boji se. Svakakvih slučajeva ima. Život je to. 

Zato fokus i nema odustajanja. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Bowlica
    28. Travanj 2020. 20:52

dinaa91

Wooow Dina!!!! 3 +2 testa...daj nam te trudničke prašine svima pošalji...🥰😇 diivnooo čestitam draga! Jel ima kakvih simptoma?!? 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Malela
    28. Travanj 2020. 20:56

Mrljica

Malela

Nemoj tim što već imaš dijete sebe svoju bol "podcijenjivati". Tvoja patnja i borba za drugim djetetom je ista ka i od žena koje se dugo bore za prvo, kao i od onih koje dugo žele treće, četvrto. Sve smo mi u istoj "kaši".

Baš sam jučer pričala sa ženom muževog kolege. 1.4. rodila je u 24 tt-u curicu, prerano, nije bilo šanse za preživljavanjem. Glupa infekcija. I pričam sa njom, divin se njenoj snazi. Rekla je da će to zauvijek bit njena prva kćer (imaju već sina) al ona mora nastavit dalje, već planira novo, ne boji se. Svakakvih slučajeva ima. Život je to.

Zato fokus i nema odustajanja.

Ja ooo, sad si me rasplakala. Hvala ti od ❤️❤️❤️, stvarno si lijepo sve rekla, sve je istina. Hvala ti još jednom. 

28. Travanj 2020. 20:58

dinaa91

I to su debele fine crte. Nemre biti pozitivnije 👍👍👍👍 cestitammmm i nek bude skolska 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.