Cure sutra je 13dpO i dan ocekivane. Jutarnji test bi trebao pokazati nesto ili da cekam da zakasni jedan dan m?
Hej draga sutra bi se trebalo vidjeti. Uvijek postoje iznimke kad se vidi tek mozda sa danom kasnjenja.
Drzim ti fige da bude plusic :)
Puno ti hvala i istalim curama na divnim zeljama. 🤗😘
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure sutra je 13dpO i dan ocekivane. Jutarnji test bi trebao pokazati nesto ili da cekam da zakasni jedan dan m?
Mi smo u dan, meni prekosutra treba stici al nemam nikakvih simptoma. Ja sam vec 2 testa odradila, prekjucer Clearblue i jucer gravignost 20iu i nema nista.
Znate li da li ima cura koje su ovdje imale plus a da im nije pokazao test plus prije ocekivane mens nego tek na dan M ili na dan zakasnjenja? Nekako se bojim da ako je trudnoca, test ce gotovo u pravilu pokazati i ranije.. bar sam najcesce nailazila na takva iskustva, ne znam..
Ovdje je prije pisala jedna cura kako je njoj pozitivan test pokazao tek 2 dana kašnjenja...a prije toga joj je bio negativan...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Mi smo u dan, meni prekosutra treba stici al nemam nikakvih simptoma. Ja sam vec 2 testa odradila, prekjucer Clearblue i jucer gravignost 20iu i nema nista.
Znate li da li ima cura koje su ovdje imale plus a da im nije pokazao test plus prije ocekivane mens nego tek na dan M ili na dan zakasnjenja? Nekako se bojim da ako je trudnoca, test ce gotovo u pravilu pokazati i ranije.. bar sam najcesce nailazila na takva iskustva, ne znam..
Ovdje je prije pisala jedna cura kako je njoj pozitivan test pokazao tek 2 dana kašnjenja…a prije toga joj je bio negativan…
Mojoj prijateljici bio negativan i na 5 dan kasnjenja i nakon par dana pozitivan. Dogadja se. Nista nije nemoguce sve dog menga ne dodje. Sretno
🙃
Opet nista. Bijel ko snijeg.
Ovaj mj sam se bas nekako ponadala jer sam se drugacije osjecala. Vise necu radit dok ne bude kasnila. Bas se uzas osjecam
06/20 blighted ovum 8tt.
Liločestitam ti predivan plusic 😊😊❤
Sleelavice, tebe se stalno sjetim. Eto kod nas još ništa al bude kad tad 🤞🏻
Nadam se tvom skorom plusicu, zaslužila si 😊 i nadam se da ćeš nas obavijestiti odma čim bude pozitivno 😊😊❤
Anitram sretno da bude baš ovaj dobititni 🤞🏻 da se ne mucite ni vi vise toliko 😘😘
Malllakakva je situacija kod tebe? 😊
Pozz i ostalim curama starim i novim…žao mi bude što smo na dvi strane, jer ne mogu sve upratiti i tamo i vamo, a na fb je puno lakse nekako. Sretno svima i da sve vidite uskoro svoj plusic➕😊😊😊
Hej hej! Krenula u odbrojavanje, danas 4dpo pa to sad ide puževim koracima… Ovaj ciklus smo pokrili prije i poslije O pa nada živi iako ja se nadam i onda kad ne pokrijemo ništa!
Kod tebe? U kojoj si fazi?
Uhu onda držim 🤞🏻🤞🏻😊 to je onaj najduži dio ciklusa 😅 ali dobro već za 7 dana bi mogao pasti prvi testic..ili ti ne testiras tako rano? Ja sam uvijek nestrpljiva pa počnem već i na 8dpo 🙈
Ja sam trenutno 6dc M završila...napokon da je zavrsila da možemo akcijat 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mara kokoskica a da posaljes slicicu da mozda ipak trazimo neku sjenu? :-)
Ovaj mj sam se bas nekako ponadala jer sam se drugacije osjecala. Vise necu radit dok ne bude kasnila. Bas se uzas osjecam
Sve smo prošle te osjecaje razočaranja. Ali samo si korak blize ostvarenju svoje zelje. Nemoj biti tuzna dugo, ako je potrebno isplaci se i onda dalje u pobjede. Sve ce biti dobro.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sve smo prošle te osjecaje razočaranja. Ali samo si korak blize ostvarenju svoje zelje. Nemoj biti tuzna dugo, ako je potrebno isplaci se i onda dalje u pobjede. Sve ce biti dobro.
Meni se cini da smo korak dalje. Ovo je bio 10 ciklus. Sto je najgore uvijek mogu na sve plakat ali jutros se pusto osjecam. Vise razocarana i strah me sta nas ceka.
Ajme Lucky znam sve kako je.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara kokoskica a da posaljes slicicu da mozda ipak trazimo neku sjenu? :-)
U smecu je. Bas mi se ne da prpat. Samo da stigne M i idemi u novo akcijanje. Cure koje danas rade testice sretnoo
06/20 blighted ovum 8tt.
Radila sam i ja, nažalost minus ne može biti veći nego što je. Radila sam clear blue digitalni. M kasni 2 dana od najduže ciklusa, to me sada malo i zabrinjava. Jedino ako možda klomifen može produžiti ciklus, ili duphastone koji sada pijem. Nemam pojma eto.... 😪😪😪
Sortiraj odgovore
Najstariji