Sretno cure! Super mi je citati vas i lratiti trakice i testice i simptome... nadam se da cu i ja vise znati kroz 10tak dana.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Kupila sam novi test pa cu ujutro s jutarnjim. Al me zivcanost ubi. I stomak kurli koda ce svaki cas M doc.
Sretno! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Hvala draga Rita. Dobro nam dode tvoj optimizam. Od srca ti zelim svu srecu.
06/20 blighted ovum 8tt.
Hej cure samo da javim, prvi pregled nam je 14.5. Tad cu biti 6+5 nadamo se da ce sve biti u najboljem redu. Pratim vas i dalje i navijam za sto vise plusica :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej cure samo da javim, prvi pregled nam je 14.5. Tad cu biti 6+5 nadamo se da ce sve biti u najboljem redu. Pratim vas i dalje i navijam za sto vise plusica :)
sretno i javi kako je proslo.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Sretno curama koje rade sutra testic ➕➕➕➕➕
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hvala svima na lijepim željama, bome nam trebaju palčevi, i sreća, nadam se da ćemo sve uskoro ugledati najsraze plusiće koje možemo zamisliti. ❤️❤️❤️
Liločestitam ti predivan plusic 😊😊❤
Sleelavice, tebe se stalno sjetim. Eto kod nas još ništa al bude kad tad 🤞🏻
Nadam se tvom skorom plusicu, zaslužila si 😊 i nadam se da ćeš nas obavijestiti odma čim bude pozitivno 😊😊❤
Anitram sretno da bude baš ovaj dobititni 🤞🏻 da se ne mucite ni vi vise toliko 😘😘
Malllakakva je situacija kod tebe? 😊
Pozz i ostalim curama starim i novim…žao mi bude što smo na dvi strane, jer ne mogu sve upratiti i tamo i vamo, a na fb je puno lakse nekako. Sretno svima i da sve vidite uskoro svoj plusic➕😊😊😊
Hej hej! Krenula u odbrojavanje, danas 4dpo pa to sad ide puževim koracima... Ovaj ciklus smo pokrili prije i poslije O pa nada živi iako ja se nadam i onda kad ne pokrijemo ništa!
Kod tebe? U kojoj si fazi?
url=https://lilypie.com]
Cure sutra je 13dpO i dan ocekivane. Jutarnji test bi trebao pokazati nesto ili da cekam da zakasni jedan dan m?
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure sutra je 13dpO i dan ocekivane. Jutarnji test bi trebao pokazati nesto ili da cekam da zakasni jedan dan m?
Mi smo u dan, meni prekosutra treba stici al nemam nikakvih simptoma. Ja sam vec 2 testa odradila, prekjucer Clearblue i jucer gravignost 20iu i nema nista.
Znate li da li ima cura koje su ovdje imale plus a da im nije pokazao test plus prije ocekivane mens nego tek na dan M ili na dan zakasnjenja? Nekako se bojim da ako je trudnoca, test ce gotovo u pravilu pokazati i ranije.. bar sam najcesce nailazila na takva iskustva, ne znam..
Not that fensi, ekšli..
Hej draga sutra bi se trebalo vidjeti. Uvijek postoje iznimke kad se vidi tek mozda sa danom kasnjenja.
Drzim ti fige da bude plusic :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji