Ma kako sam samo glupa, plačem ko kišna godina a malena skakuče oko mene. Ne mogu se kontrolirati, žao mi je da me vidi takvu a ja sam van sebe eto. Ni uz klomifen nisam uspjela ostati T, i sad sam si još s duphastonima sve razmrdala 😪😪😪😪.
Ne brini. Nisi uradila nis strasno. M ce doc i bit ce sve ok. Samo si ju malo odgodila. A buduci imas maleni pored sebe u njoj vidi snagu i volju i hrabrost za dalje i za sve sta te ceka na putu. Zbog nje moras biti jaka. A ostalo ce doci 😉
Jutro svima.. Anitram mi smo sinoc i jutrosiimalioodnose i jos veceras i sutra navecer cemo pa je valda pokriveno sve sto stoperica trazi... Zanima me jel normlano da mi je sinoc i jutros odnos bio dosta bolan. Kao da je unutra tjesno bas onako nekako prenapeto je meni bilo. Njemu ok ulazak sve. Kaze ne osjeti primjenu ulazi normlano a meni dosta nelagoda kao da trpim a ne sexam se. To nisam prije dozivjela. Htjela sam uzivat u ovim kljucnim odnosima al jedva ih izdrzim. Nisam njega puno opterećivala jer nek bar neko uziva. Odo pod tus pa na masazu. Sreca pa sam ih dobila pa ne moram pit tablete za bol. Jer kicma me boli. Pa zdravije ovako.
Jutro svima.. Anitram mi smo sinoc i jutrosiimalioodnose i jos veceras i sutra navecer cemo pa je valda pokriveno sve sto stoperica trazi… Zanima me jel normlano da mi je sinoc i jutros odnos bio dosta bolan. Kao da je unutra tjesno bas onako nekako prenapeto je meni bilo. Njemu ok ulazak sve. Kaze ne osjeti primjenu ulazi normlano a meni dosta nelagoda kao da trpim a ne sexam se. To nisam prije dozivjela. Htjela sam uzivat u ovim kljucnim odnosima al jedva ih izdrzim. Nisam njega puno opterećivala jer nek bar neko uziva. Odo pod tus pa na masazu. Sreca pa sam ih dobila pa ne moram pit tablete za bol. Jer kicma me boli. Pa zdravije ovako.
Ja bi mozde rekla prije da je malo zbog psihe. Jer htjele mi ili ne kad tako radimo nesto planirano moze utjecati na nas. Sam polako. Glavno da pokrivate odnose i super 👍👍. Hajde sada na opustanje 😉👏
ODBROJAVANJE 4/2020
Brunoibrankica - ➕
Perla123 - ➕
Nova19 - ➕
MalaD - ➕
Lela2807 - ➕
Lilo23 - ➕
Lucky - 26.4.2020 - 2 dana kasni
Malela - 26.4.2020 - 2 dana kasni
Marakokosica - 28.4.2020 - 0 dana
Fancy - 29.4.2020 - 1 dan
ODBROJAVANJE 5/2020
Masnica - 1.5.2020 - 3 dana
Tonia - 2.5.2020 - 4 dana
Maki994 - 2.5.2020 - 4 dana
Roza994 - 6.5.2020 - 8 dana
Tera - 8.5.2020 - 10 dana
Unknowgirl - 8.5.2020 - 10 dana
Sue - 9.5.2020 - 11 dana
Jelenajelena - 11.5.2020 - 13 dana
Rita36 - 12.5 2020 - 14 dana
Kds - 13.5.2020 - 15 dana
Kiky - 15.5.2020 - 17 dan
Anitram - 17.5.2020 - 19 dana
Miakamo - 17.5.2020 - 19 dana
Pixie14 - 19.5.2020 - 21 dan
Chian6 - 21.5.2020 - 23 dana
Rita88 - 23.5.2020 - 25 dana
Kaca - 23.5.2020 - 25 dana
Mrljica - 27.5.2020 - 29 dana
Pozdrav, drage trudilice! Dugo nisam pisala, inače sam bila u drugoj grupi onoj Tko radi na bebi, ali tu ste puno aktivnije, odlučili smo doma provoditi malo vrijeme bez interneta i televizije što je više moguće da iskoristimo ove karantenske dane na najbolji mogući način - danju u igri i zabavi s prvorođenim, a noću “radne” akcije 🤪 u pokušaju stvaranja drugog ili druge najveće ljubavi. 💓 Danas mi je 7 dpo i osjećam lagano peckanje u jajnicima. Dva dana nakon ovulacije je krenuo bijeli gusti iscjedak i evo traje do danas. Da vam budem iskrena uopće se ne sjećam kako je to bilo s prvim malcem i da li je bilo tog iscjetka, samo znam da sam imala sve simptome kao da će doći vještica, ali na svu sreću nije i evo danas imam dvije i pol godine starog malog najslađeg terorista 🤣 ima koja da se sjeća tog iscjetka kao simptoma trudnoće? Meni inače to nije uobičajen pms simptom. Trebala bih (ne) dobiti za 8 dana.
Mom since 2017.
Jutro svima.. Anitram mi smo sinoc i jutrosiimalioodnose i jos veceras i sutra navecer cemo pa je valda pokriveno sve sto stoperica trazi… Zanima me jel normlano da mi je sinoc i jutros odnos bio dosta bolan. Kao da je unutra tjesno bas onako nekako prenapeto je meni bilo. Njemu ok ulazak sve. Kaze ne osjeti primjenu ulazi normlano a meni dosta nelagoda kao da trpim a ne sexam se. To nisam prije dozivjela. Htjela sam uzivat u ovim kljucnim odnosima al jedva ih izdrzim. Nisam njega puno opterećivala jer nek bar neko uziva. Odo pod tus pa na masazu. Sreca pa sam ih dobila pa ne moram pit tablete za bol. Jer kicma me boli. Pa zdravije ovako.
Ja bi mozde rekla prije da je malo zbog psihe. Jer htjele mi ili ne kad tako radimo nesto planirano moze utjecati na nas. Sam polako. Glavno da pokrivate odnose i super 👍👍. Hajde sada na opustanje 😉👏
Hvala ti.. Pomislila sam i ja da je psiha. Pokrivamo odgovorno i rado zato mi zao sto vise ne uzivam. 😘
Pozdrav, drage trudilice! Dugo nisam pisala, inače sam bila u drugoj grupi onoj Tko radi na bebi, ali tu ste puno aktivnije, odlučili smo doma provoditi malo vrijeme bez interneta i televizije što je više moguće da iskoristimo ove karantenske dane na najbolji mogući način - danju u igri i zabavi s prvorođenim, a noću “radne” akcije 🤪 u pokušaju stvaranja drugog ili druge najveće ljubavi. 💓 Danas mi je 7 dpo i osjećam lagano peckanje u jajnicima. Dva dana nakon ovulacije je krenuo bijeli gusti iscjedak i evo traje do danas. Da vam budem iskrena uopće se ne sjećam kako je to bilo s prvim malcem i da li je bilo tog iscjetka, samo znam da sam imala sve simptome kao da će doći vještica, ali na svu sreću nije i evo danas imam dvije i pol godine starog malog najslađeg terorista 🤣 ima koja da se sjeća tog iscjetka kao simptoma trudnoće? Meni inače to nije uobičajen pms simptom. Trebala bih (ne) dobiti za 8 dana.
Zvuci obecavajuce. Nisam ga nikad imala a nisam nikad ni bila T.... Sretno i da dodje jos jedan malac ili malecka da sredi teroristu
🙃
Ja ga obicno imam od O pa do M. Nekad bude jaci nekih dana nekad slabiji. Drzimo 🤞 za ➕
Hvala, Rita36. Prvi put se stvarno nismo trudili ni razmišljali o tome. Znali smo da hoćemo bebu i rekli kad se dogodi dobro se dogodi. Dva put hopa-cupa i voila...zvrk je tu. Sad se baš trudimo 5 mjeseci, ali neće pa neće. Zdravi oboje, bez nekih stresova, relativno dobro situirani, znači nema brige oko financija ni ništa slično,za razliku recimo od prve trudnoće kad nam je puno toga bilo neizvjesno. A valjda će biti. Možda je samo prevelika želja u pitanju pa ne uživamo toliko već sve mehanički 🤣
Mom since 2017.
Ja ga obicno imam od O pa do M. Nekad bude jaci nekih dana nekad slabiji. Drzimo 🤞 za ➕
Da i ja se nekako bojim ponadati. Ja obično imam taj iscjedak u vrijeme plodnih dana a najjači na dannovulacije uz popratne bolove. Ovaj mjesec je isto bilo tako, stalo s ovulacijom pa nakon dva tri dana ponovo. Ne znam. Nadam se najboljem 💕
Mom since 2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji