Ja napokon dobila🤗 Mislin da je ovo ona prva prava nakon spontanog. Koja glupost se nečem banalnom poput menstruacije radovat. Al već me danima štrica desni jajnik. Nikakva bol, samo neka neugoda. A od simptoma mjesečnice apsolutno nista nisan imala. Čak ni bolne grudi iako su me prije uvijek užasni bolile. Mislim da je vrkuta pridonijela tome. Ugl, Martina, ja bi na vaš popis za ne dobit, 27.5. molim lijepo 🌺
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lela nisam ja administrator grupe.
Antonela kucan je administratir pa je kontaktiraj🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Lela nisam ja administrator grupe.
Antonela kucan je administratir pa je kontaktiraj🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hej ti si otvorila chat i tamo si samo ti administrator pls nam stavi crook ili bilo koju drugu :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo čestitam ti predivan plusic 😊😊❤
Slee lavice, tebe se stalno sjetim. Eto kod nas još ništa al bude kad tad 🤞🏻
Nadam se tvom skorom plusicu, zaslužila si 😊 i nadam se da ćeš nas obavijestiti odma čim bude pozitivno 😊😊❤
Anitram sretno da bude baš ovaj dobititni 🤞🏻 da se ne mucite ni vi vise toliko 😘😘
Mallla kakva je situacija kod tebe? 😊
Pozz i ostalim curama starim i novim...žao mi bude što smo na dvi strane, jer ne mogu sve upratiti i tamo i vamo, a na fb je puno lakse nekako. Sretno svima i da sve vidite uskoro svoj plusic ➕😊😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure koje ste ugledale plusiće jeste ostale ležati nakon odnosa, jeste dizale noge., trticu....?
Ana, naravno, odmah javljam! Ma sad ce to brzo, bas sam optimisticna! Kako si ti?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure koje ste ugledale plusiće jeste ostale ležati nakon odnosa, jeste dizale noge., trticu….?
"Chances are better" (ako si gledala Handmade's Tale)😂🙈 Ja ću ostajat ležat, vidit ćemo oće li bit plusa.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zabrinuta Kato 🙂 ja sam ovaj mjesec prvi put koristila lh trakice,kupila sam clearblue digitalni preko interneta narucila,i narucila sa alija ali treba ce dosta cekati njih,ja sam pocela 13 dc sa prvim jutarnjim urinom, i 15 i 16 dc mi se pokazao smajlic pa cemo vidit.Skuzila sam da cure se testiraju popodne sa ovim drugim trakicama,pa cu tako i ja ,a za ovaj pise da za bilo koje doba dana pa mi je tako bilo najlakse,jesi ti nabavila trakice?
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji