Hvala ženice 🤗
Sretno i da tamni svaki dan sve jace
.
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Hvala ti 🥰
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Sretno Lilly :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala cure, divna ste podrška 🥰
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Uff nema me dva dana i treba mi pola sata da sve pohvatam. Cure koje nisu dočekale plusić, žao mi je idemo u novi ciklus i nema predaje.
Lilly sretno u lovu na plusić!! 💕
Mi smo jučer na svoju ruku oboje krenuli sa terapijom fertil up i držati ćemo se preporučena tri mjeseca, naravno nadam se plusu i prije pa da ne trošimo tolike novce na to 🤣 Imate li kakva iskustva s tim kapsulama?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kod mene krecu plodni dani, rekla sam da necu pratit trakicama ali svejedno sam jucer opet radila. Nije jos tamna kako treba. Trebao bi sutra prekosutra biti pik. Idemo u nove pobjede. Jos ovaj mjesec a onda 4 mj pauze jer muza nece biti doma. Mozda bude dobitan, daj Boze
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kod mene krecu plodni dani, rekla sam da necu pratit trakicama ali svejedno sam jucer opet radila. Nije jos tamna kako treba. Trebao bi sutra prekosutra biti pik. Idemo u nove pobjede. Jos ovaj mjesec a onda 4 mj pauze jer muza nece biti doma. Mozda bude dobitan, daj Boze
Kiky, držim fige 🌺
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lilly mozda i je T u pitanju, ja isto vidim sjenu. Nisam ni ja vjerovala jer je bila sjena i kad su mi betu napravili a ona povecana. Inace da me nije bolilo nebi ni znala da je biokemijska. Tako da su veeeelike sanse da jesi 🥰
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky, držim fige 🌺
Hvalaaa i ja drzim za sve nas 🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo i mene ženice mojee 🥰
Nisam bila tu, uživala sam dok mi jučer nije dragi otišao na teren. 😥
Evo ovako, nisam radila test jer nije bilo više krvi niti išta, i nakon toga smo bili u akciji. 😊 Jučer i prekjučer je iz mene onak izasla kao voda ajme 😂 mislila sam da sam se upišala. Temp je i dalje 37.2,do 37.0 😊 znaći zadnja M onda kad je dosla nakon 2 dana kašnjenja je 18.04, a zabilježena ovulacija trakicom je bila 13.04, zatim je ta M trajala od 18.04 do 22.04 i 23 i 24. 04 mi se opet pojavilo malo krvi na dnevnom ulošku. Ali vrlo malo.
Ovulacija je 100% bila jučer 27.04 što je 10dc i jednom mi je već tako i bila....
Sad dal je to bila ovulacija ili nešto drugo stv ne znam, grudi su napuhane i dalje, temp je tu i dalje.. I da prije 3 dana smo igrali kod naših onog graničara, i eto jučer i danas me u lijevoj strani kod jajnika malo iznad točnije u zdjelici bolucka. Ponekad i desno.?
I da, naručila sam si prije 2 dana preko plus i minus 20 komada testova, valjda će biti dosta 😂 kad dođu odmah ću jedan napraviti. Ljekarna mi je daleko, imam puno hodanja, a auto mi nije tu. 😊
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji