Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    27. Travanj 2020. 14:43

Lilo23

Evo ja sam zvala ginekologicu narucila me 18.5 u 3 za prvi pregled jedva cekam haha 😁

Želin ti puno strpljenja do tog "dalekog" 18. 
    Vidit ces kako će vrime sporo prolazit dok npr da si naručena u zubara 18. to vrime bi nenormalno brzo išlo 🙈😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Mara Kokosica
    27. Travanj 2020. 15:00

Ja  ipak napravila test. Bijel ko snijeg.

06/20 blighted ovum 8tt.

Sara 🌸
    27. Travanj 2020. 15:03

Lilo23

Mrljica

Lilo23

Evo ja sam zvala ginekologicu narucila me 18.5 u 3 za prvi pregled jedva cekam haha 😁

Želin ti puno strpljenja do tog "dalekog" 18.
    Vidit ces kako će vrime sporo prolazit dok npr da si naručena u zubara 18. to vrime bi nenormalno brzo išlo 🙈😂

To vjerujem da haja joj sad si me samo sjetila da se moram kod zubra narucit 😝

Da to obavezno. Mene je to prvo pitala, da kad san zadnji put obavila pregled. Zubi kod zena u trudnoći se znaju pokvarit buduci da beba uzima za se sve sta triba i desnj češće krvare. Pa je higijena zubi u trudnoci jos jos vaznija. Koristi i i interdentne četkice ako nisi dosad. 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Mara Kokosica
    27. Travanj 2020. 15:38

Danas mi je 12dpO i nije bio jutarnji mlaz za testiranje. Jel mislite da ima jos nade 😔 test je bio cb.

06/20 blighted ovum 8tt.

zabrinutakata
    27. Travanj 2020. 15:59

unknown_girl

Zabrinuta Kato 🙂 ja sam ovaj mjesec prvi put koristila lh trakice,kupila sam clearblue digitalni preko interneta narucila,i narucila sa alija ali treba ce dosta cekati njih,ja sam pocela 13 dc sa prvim jutarnjim urinom, i 15 i 16 dc mi se pokazao smajlic pa cemo vidit.Skuzila sam da cure se testiraju popodne sa ovim drugim trakicama,pa cu tako i ja ,a za ovaj pise da za bilo koje doba dana pa mi je tako bilo najlakse,jesi ti nabavila trakice?

Narucila priko njuskala 10 trakica 30 kn pa cemo lreniti za 4 dana piskiti i sexati se po danu i mraku hahah 🙈 i drzati noge na lusteru hahahah

chiAn
    27. Travanj 2020. 16:29

zabrinutakata

unknown_girl

Zabrinuta Kato 🙂 ja sam ovaj mjesec prvi put koristila lh trakice,kupila sam clearblue digitalni preko interneta narucila,i narucila sa alija ali treba ce dosta cekati njih,ja sam pocela 13 dc sa prvim jutarnjim urinom, i 15 i 16 dc mi se pokazao smajlic pa cemo vidit.Skuzila sam da cure se testiraju popodne sa ovim drugim trakicama,pa cu tako i ja ,a za ovaj pise da za bilo koje doba dana pa mi je tako bilo najlakse,jesi ti nabavila trakice?

Narucila priko njuskala 10 trakica 30 kn pa cemo lreniti za 4 dana piskiti i sexati se po danu i mraku hahah 🙈 i drzati noge na lusteru hahahah

Ako znas kad ti je ovulacija onda nekoliko dana prije kreni...
    Ja krenem negdje 8dc jer mi je O na 10d...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Rita37🤰
    27. Travanj 2020. 16:49

Ej trudilice evo prvi ciklus klomifena... Danas 10dc prva folikulometrija i zadnja jer su na svakom jajniku po jedan folikul 23mm i 24mm.... Odmah mi dali stopericu iiiii bas sam uzbudjena....  Njemacki je u pitanju pa mislim da sam razumjela odnose je rekao da imam veceras ujutro i sutra navecer.... 

Rita37🤰
    27. Travanj 2020. 16:50

Anitram il netko jel mi mozete rec kako ste imale odnose nakon stoperice.     Jako sam uzbuđena da vise nisam sigurna jesam li dobro razumjela.   A nebi sad nesto pogrijesila.   

27. Travanj 2020. 17:20

Rita36

Anitram il netko jel mi mozete rec kako ste imale odnose nakon stoperice.  Jako sam uzbuđena da vise nisam sigurna jesam li dobro razumjela. A nebi sad nesto pogrijesila.

Ja sam imala na dan stoperice i sljedecih par dana. Wuhuuuu drzim fige 🤞🤞🤞🤞I to imas 2 vodeca. Odlicnooooooo...ja idem u srijedu na folikulometriju. 

Rita37🤰
    27. Travanj 2020. 17:27

Anitram1982

Rita36

Anitram il netko jel mi mozete rec kako ste imale odnose nakon stoperice. Jako sam uzbuđena da vise nisam sigurna jesam li dobro razumjela. A nebi sad nesto pogrijesila.

Ja sam imala na dan stoperice i sljedecih par dana. Wuhuuuu drzim fige 🤞🤞🤞🤞I to imas 2 vodeca. Odlicnooooooo…ja idem u srijedu na folikulometriju.

Sretno ti draga od srca.... Da na oba po jedan.   Rekao je mogu bit i blizanci... 
    🙃 Eeee tak sam luda od pozitive da ti ne mogu opisat...  Evo cekam muza da veceramo i zabava krece.  Hos sam uzela bolovanje i dobila 6 masaza na recept tak da ove dane uzivam i lakse docekam test..... Pustam sebi sve nade!

🍀 🍀 🍀 🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.