Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malela
    28. Travanj 2020. 09:07

Eto zvala sam dr, sama sam si zaribala stvar i produbila si ciklus nepotrebno pas mater. Duphastone sam trebala piti od 15dc do 25dc, a evo danas mi je 31dc i ja ga još i danas popila, kaže da mi zato nije ni došla M. Eto divotica bas 😪😪😪

• Malela
    28. Travanj 2020. 09:19

Ko zna koliko će sada proći dana dok ju ne dobijem, i ko zna kak sam si sada smrdala ciklus. Napominjem, meni ciklusi traju 27-28dana, uvijek. Danas je već 31 dc, i ko zna kada ću opet dobiti...... 😪

LeLa2807
    28. Travanj 2020. 09:24

Malela

Ko zna koliko će sada proći dana dok ju ne dobijem, i ko zna kak sam si sada smrdala ciklus. Napominjem, meni ciklusi traju 27-28dana, uvijek. Danas je već 31 dc, i ko zna kada ću opet dobiti…… 😪

ma dobit ćeš čim prestaneš piti tablete ne brini. <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Malela
    28. Travanj 2020. 09:31

Ma kako sam samo glupa, plačem ko kišna godina a malena skakuče oko mene. Ne mogu se kontrolirati, žao mi je da me vidi takvu a ja sam van sebe eto. Ni uz klomifen nisam uspjela ostati T, i sad sam si još s duphastonima sve razmrdala 😪😪😪😪. 

LeLa2807
    28. Travanj 2020. 09:37

Malela

Ma kako sam samo glupa, plačem ko kišna godina a malena skakuče oko mene. Ne mogu se kontrolirati, žao mi je da me vidi takvu a ja sam van sebe eto. Ni uz klomifen nisam uspjela ostati T, i sad sam si još s duphastonima sve razmrdala 😪😪😪😪.

Draga, razumijem da ti je teško, ali tek ste šesti ciklus, meni je toliko skoro trebalo da sad ostanem T prvi put. Imaš samo 33 godine i već si rodila, dakle nema zapreka. Opusti se, posveti bebuljici i mužu jer imaš ono što većina nas tu želi - a to je dijete. Kad se najmanje budeš nadala doći je druga T. Možda baš idući ciklus. Zato se isplači onda obriši suze i hrabro naprijed.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

maki994
    28. Travanj 2020. 09:39

Zao mi je cure... 😕 Ali samo hrabro u nove pobjede ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Malela
    28. Travanj 2020. 09:43

Ma neugodno mi je uopće jadikovati ispred svih vas koje nemate dijete, ali mi je bas tesko. Prva T je bila ostvarena iz 4.ciklusa, 2. Trudnoća iz 1.ciklusa, i evo sad će već 7.ciklus a još ništa. Imala sam terapiju klomifena i opet nista. Valjda će nam curica dobiti seku/bracu. 

28. Travanj 2020. 09:45

Pozdrav svima! 
    Nova sam ovdje, ali očito u istom problemu ko i vi..nadam se da ćemo što prije sve zajedno na jedan od ljepših foruma:)  
    Ja 30, muž 33..radimo na bebi od nove godine.. 
    Nedavno mi je prijateljica rekla kako je njena poznanica ostala trudna 2 puta za vrijeme mjesečnice tj. da su njoj navodno tada plodni dani..ne kužim!? 

28. Travanj 2020. 10:01

Malela

Radila sam i ja, nažalost minus ne može biti veći nego što je. Radila sam clear blue digitalni. M kasni 2 dana od najduže ciklusa, to me sada malo i zabrinjava. Jedino ako možda klomifen može produžiti ciklus, ili duphastone koji sada pijem. Nemam pojma eto…. 😪😪😪

Zar nisi trebala prestat piti duphastone ako imas minus na testu. Jer ja kad prestanem piti progesteron(to je isto) dobijem. Al ga pijem samo 14 dana. I ako je test minus prestanem jer mislim da dok ga kod budes pila neces dobiti M. Iako neke zene dobe. Ne znam. Nazovi ginicu da ju pitas. 

28. Travanj 2020. 10:03

Malela

Ko zna koliko će sada proći dana dok ju ne dobijem, i ko zna kak sam si sada smrdala ciklus. Napominjem, meni ciklusi traju 27-28dana, uvijek. Danas je već 31 dc, i ko zna kada ću opet dobiti…… 😪

Sad sam vidla da si zvala 👍. Obicno dode najkasnije do 7 dana od zadnje. Meni dode kroz par dana od zadnje. Ali alo ti ne dode i nakon 7 dana od zadnje popijene nazovi opet ginicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.