Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    25. Travanj 2020. 12:22

Lilly27

Prvo sam bila kod dr.Semnicki a kako je ona otisla nastavila sam kod dr. Dmitrovic. Ona je prva bacila sumnju i na kraju se ispostavilo da je dobro pogodila 😅 mi još čekamo neke preglede pa ćemo onda odlučiti kojim putem krenuti, privatno ili HZZO 😕 oni nemaju trenutno ugovor sa HZZO? Vidjela sam da su prije imali 😕
    Svakako javi kakvi su dojmovi, ne znam nikoga tko je tamo išao pa bi mi puno značilo.. 🤗

Naravno sve ti javim. Za hzzo sumnjam da imaju al jos se planiram i ja o tome raspitat pa ti javim , cak nemaju ni opciju za obrocno placanje to je minus, jer malo tko moze skupit taj novac na hrpu , ja ne znam ni kolko ce.jos mene ispast, to tek kad vidim kakvu ce.mi terapiju sve dat i onda mozemo tek izracunati cifru, moze bit od 5000 do 15000 kn  

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kaća
    25. Travanj 2020. 12:25

ChiAn znam da možeš privatno izvaditi betu za do 150 kn zavisi kako di 10 kuna gore, dole. A za preko HZZO ne znam kako ide, možda će znat neka druga cura ovdje. Ja je nikad nisam vadila. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Lilly27
    25. Travanj 2020. 12:30

Rita88

Lilly27

Prvo sam bila kod dr.Semnicki a kako je ona otisla nastavila sam kod dr. Dmitrovic. Ona je prva bacila sumnju i na kraju se ispostavilo da je dobro pogodila 😅 mi još čekamo neke preglede pa ćemo onda odlučiti kojim putem krenuti, privatno ili HZZO 😕 oni nemaju trenutno ugovor sa HZZO? Vidjela sam da su prije imali 😕
    Svakako javi kakvi su dojmovi, ne znam nikoga tko je tamo išao pa bi mi puno značilo.. 🤗

Naravno sve ti javim. Za hzzo sumnjam da imaju al jos se planiram i ja o tome raspitat pa ti javim , cak nemaju ni opciju za obrocno placanje to je minus, jer malo tko moze skupit taj novac na hrpu , ja ne znam ni kolko ce.jos mene ispast, to tek kad vidim kakvu ce.mi terapiju sve dat i onda mozemo tek izracunati cifru, moze bit od 5000 do 15000 kn

Da, to je i moj izračun ovako ugrubo, ali mislim da će se cifra penjati i preko 15.000 bar kod nas 😓 u svakom slučaju tipkat ćemo si kad koja kaj sazna, da ne zamaramo cure potpomognutom na ovoj temi 😅

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Rita88
    25. Travanj 2020. 12:31

Lilly27

Rita88

Lilly27

Da, to je i moj izračun ovako ugrubo, ali mislim da će se cifra penjati i preko 15.000 bar kod nas 😓 u svakom slučaju tipkat ćemo si kad koja kaj sazna, da ne zamaramo cure potpomognutom na ovoj temi 😅

Moze 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Sara 🌸
    25. Travanj 2020. 15:23

Cvjetic, što je sa tobon? Jel se menga pojavila, test pozitivan ili nesto trece?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Dashuri
    25. Travanj 2020. 15:28

LeLa2807

https://ibb.co/qgD5zrZ
    Cure test od jutros, 12DPO first sign duo jako malo mokraće jer sam piskila kroz noc. Jos uvijek sam oprezna. M ne treba doci u ponedjeljak.

Čestitam 🥳😍🤗💪

05.12.2022 💗

Mallla
    25. Travanj 2020. 15:38

Lela čestitam, neka je uredna i dosadna trudnoća! 😉
    A i mi ostale ćemo se nekad ukrcati na ovaj vlakić plusića 😄

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 16:53

Mallla

Lela čestitam, neka je uredna i dosadna trudnoća! 😉
    A i mi ostale ćemo se nekad ukrcati na ovaj vlakić plusića 😄

Hvala ti Mallla od srca. Sigurna sam i prije nego mislite da cete sve imati plusice i bebice. Prve druge trece nebitno :)
    Lilo evo bacit cu komentar tu i tamo a tebe cekam na zimskim sto prije

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bowlica
    25. Travanj 2020. 17:05

LeLa čestitam! Baš si me razveselila meni je to dodatni vjetar u leđa! Bravo bravo! Tri testa da bideš ipak sigurna ha? 

Nego..ja i dalje muku mučim s peakom. Danas popodne tamnija crtica. https://ibb.co/XpMHbLg

A vec 28DC  iako bazalna imala neki pad oko 20dc kad sam i sluz imala 2 dana. Umorna sam jako ovih dana po noci se i budim nemam pojma sto je. Mengu cekam iduci tj.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 17:18

mašnica

LeLa čestitam! Baš si me razveselila meni je to dodatni vjetar u leđa! Bravo bravo! Tri testa da bideš ipak sigurna ha?

Nego..ja i dalje muku mučim s peakom. Danas popodne tamnija crtica.https://ibb.co/XpMHbLg

A vec 28DCiako bazalna imala neki pad oko 20dc kad sam i sluz imala 2 dana. Umorna sam jako ovih dana po noci se i budim nemam pojma sto je. Mengu cekam iduci tj.

Ma iskreno kako je danas 12DPO a prije nego sam njemu javila napravila da ne govori u šuplje. A sad naravno sve u bozje ruke ne mogu utjecat na nis dalje... Ma i meni je svaki plus bio motivacija svakome dodje kad je sudjeno a na nama je da se trudimo. Mi smo od 12 mj radili. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.