Prvo sam bila kod dr.Semnicki a kako je ona otisla nastavila sam kod dr. Dmitrovic. Ona je prva bacila sumnju i na kraju se ispostavilo da je dobro pogodila 😅 mi još čekamo neke preglede pa ćemo onda odlučiti kojim putem krenuti, privatno ili HZZO 😕 oni nemaju trenutno ugovor sa HZZO? Vidjela sam da su prije imali 😕
Svakako javi kakvi su dojmovi, ne znam nikoga tko je tamo išao pa bi mi puno značilo.. 🤗
Naravno sve ti javim. Za hzzo sumnjam da imaju al jos se planiram i ja o tome raspitat pa ti javim , cak nemaju ni opciju za obrocno placanje to je minus, jer malo tko moze skupit taj novac na hrpu , ja ne znam ni kolko ce.jos mene ispast, to tek kad vidim kakvu ce.mi terapiju sve dat i onda mozemo tek izracunati cifru, moze bit od 5000 do 15000 kn
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
ChiAn znam da možeš privatno izvaditi betu za do 150 kn zavisi kako di 10 kuna gore, dole. A za preko HZZO ne znam kako ide, možda će znat neka druga cura ovdje. Ja je nikad nisam vadila.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Prvo sam bila kod dr.Semnicki a kako je ona otisla nastavila sam kod dr. Dmitrovic. Ona je prva bacila sumnju i na kraju se ispostavilo da je dobro pogodila 😅 mi još čekamo neke preglede pa ćemo onda odlučiti kojim putem krenuti, privatno ili HZZO 😕 oni nemaju trenutno ugovor sa HZZO? Vidjela sam da su prije imali 😕
Svakako javi kakvi su dojmovi, ne znam nikoga tko je tamo išao pa bi mi puno značilo.. 🤗
Naravno sve ti javim. Za hzzo sumnjam da imaju al jos se planiram i ja o tome raspitat pa ti javim , cak nemaju ni opciju za obrocno placanje to je minus, jer malo tko moze skupit taj novac na hrpu , ja ne znam ni kolko ce.jos mene ispast, to tek kad vidim kakvu ce.mi terapiju sve dat i onda mozemo tek izracunati cifru, moze bit od 5000 do 15000 kn
Da, to je i moj izračun ovako ugrubo, ali mislim da će se cifra penjati i preko 15.000 bar kod nas 😓 u svakom slučaju tipkat ćemo si kad koja kaj sazna, da ne zamaramo cure potpomognutom na ovoj temi 😅
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Da, to je i moj izračun ovako ugrubo, ali mislim da će se cifra penjati i preko 15.000 bar kod nas 😓 u svakom slučaju tipkat ćemo si kad koja kaj sazna, da ne zamaramo cure potpomognutom na ovoj temi 😅
Moze 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cvjetic, što je sa tobon? Jel se menga pojavila, test pozitivan ili nesto trece?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/qgD5zrZ
Cure test od jutros, 12DPO first sign duo jako malo mokraće jer sam piskila kroz noc. Jos uvijek sam oprezna. M ne treba doci u ponedjeljak.
Čestitam 🥳😍🤗💪
05.12.2022 💗
Lela čestitam, neka je uredna i dosadna trudnoća! 😉
A i mi ostale ćemo se nekad ukrcati na ovaj vlakić plusića 😄
url=https://lilypie.com]
Lela čestitam, neka je uredna i dosadna trudnoća! 😉
A i mi ostale ćemo se nekad ukrcati na ovaj vlakić plusića 😄
Hvala ti Mallla od srca. Sigurna sam i prije nego mislite da cete sve imati plusice i bebice. Prve druge trece nebitno :)
Lilo evo bacit cu komentar tu i tamo a tebe cekam na zimskim sto prije
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
LeLa čestitam! Baš si me razveselila meni je to dodatni vjetar u leđa! Bravo bravo! Tri testa da bideš ipak sigurna ha?
Nego..ja i dalje muku mučim s peakom. Danas popodne tamnija crtica. https://ibb.co/XpMHbLg
A vec 28DC iako bazalna imala neki pad oko 20dc kad sam i sluz imala 2 dana. Umorna sam jako ovih dana po noci se i budim nemam pojma sto je. Mengu cekam iduci tj.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
LeLa čestitam! Baš si me razveselila meni je to dodatni vjetar u leđa! Bravo bravo! Tri testa da bideš ipak sigurna ha?
Nego..ja i dalje muku mučim s peakom. Danas popodne tamnija crtica.https://ibb.co/XpMHbLg
A vec 28DCiako bazalna imala neki pad oko 20dc kad sam i sluz imala 2 dana. Umorna sam jako ovih dana po noci se i budim nemam pojma sto je. Mengu cekam iduci tj.
Ma iskreno kako je danas 12DPO a prije nego sam njemu javila napravila da ne govori u šuplje. A sad naravno sve u bozje ruke ne mogu utjecat na nis dalje... Ma i meni je svaki plus bio motivacija svakome dodje kad je sudjeno a na nama je da se trudimo. Mi smo od 12 mj radili.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji