Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    26. Travanj 2020. 08:42

LeLa2807

Mara Kokosica

Cure jutro. Lelo kako se osjecas ?
    Ja jos 2 dana. Jedva izdrzavam. Jel ima jos cekalica samnom??

Da se nadovezem na promjene simptoma kad ste poceli radit na bebi. Znaci ja sam prije bas osjetila O tako da su mi mokre gacice bile.
    Sad cesto ne bude ni iscjedak obicni.

Hej Mara, vidim tu negdje smo po godinama, ja imam 27.
    Ujutro kad sam ustala bradavice su me jos Jace boljele. I imam grcice. Sad lezim ustvari da se malo smiri. Radila sam test i malo je tamniji. Sutra zovem dr jer je sutra dan neočekivane.
    Imas kakvih simotoma? Jesi radila test do sad ili nisi

Nisam radila test. Evo od jutros sam 3 puta u wc-u bila. Muci me zeludac. Mozda sam jucer pojela nesto sto mi nije dobro leglo. 
    Inace ja dobivam svako 26 dana pa bih pricekala utorak za testiranje. Danas je 11 dpO. Cudno mi da me grudi ne bole i puhice ne iskacu kao inace. 

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    26. Travanj 2020. 08:50

Mara Kokosica

LeLa2807

Mara Kokosica

Da se nadovezem na promjene simptoma kad ste poceli radit na bebi. Znaci ja sam prije bas osjetila O tako da su mi mokre gacice bile.

Ujutro kad sam ustala bradavice su me jos Jace boljele. I imam grcice. Sad lezim ustvari da se malo smiri. Radila sam test i malo je tamniji. Sutra zovem dr jer je sutra dan neočekivane.

Nisam radila test. Evo od jutros sam 3 puta u wc-u bila. Muci me zeludac. Mozda sam jucer pojela nesto sto mi nije dobro leglo.
    Inace ja dobivam svako 26 dana pa bih pricekala utorak za testiranje. Danas je 11 dpO. Cudno mi da me grudi ne bole i puhice ne iskacu kao inace.

Ne znam ako su puhice pristići nemam ih ni ja ovaj dobitni ciklus. Mene pak grudi nikad ne bole pa mi je bol bila dobar znak. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    26. Travanj 2020. 09:04

LeLa2807

Mara Kokosica

LeLa2807

Mara Kokosica

Ne znam ako su puhice pristići nemam ih ni ja ovaj dobitni ciklus. Mene pak grudi nikad ne bole pa mi je bol bila dobar znak. :)

Haha da jesu. Vazno da je dobitni. Drzi mi fige.

06/20 blighted ovum 8tt.

26. Travanj 2020. 09:07

ODBROJAVANJE 4/2020
    Brunoibrankica - ➕
    Perla123 - ➕
    Nova19 - ➕
    MalaD - ➕
    Chian6 - ➕
    Lela2807 - ➕
    Kaca - 25.4.2020 - 1 dan kasni
    Lilo23 - 26.4.2020 - 0 dana
    Lucky - 26.4.2020 - 0 dana
    Malela - 26.4.2020 - 0 dana
    Marakokosica - 28.4.2020 - 2 dana
    Fancy - 29.4.2020 - 3 dana
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Masnica - 1.5.2020 - 5 dana 
    Tonia - 2.5.2020 - 6 dana
    Maki994 - 2.5.2020 - 6 dana 
    Tera - 8.5.2020 - 12 dana
    Unknowgirl - 8.5.2020 - 12 dana
    Sue - 9.5.2020 - 13 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 15 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 16 dana
    Kds - 13.5.2020 - 17 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 19 dan
    Anitram - 17.5.2020 - 21 dan
    Miakamo - 17.5.2020 - 21 dan
    Pixie14 - 19.5.2020 - 23 dana 

Kaća
    26. Travanj 2020. 09:08

Jutroo 
    Evo prijavljujem još jedan minus, vještica još nije stigla. Moram se malo opustiti 🤣 samo da dođe više da krenemo u novi ciklus 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Mallla
    26. Travanj 2020. 09:15

6 plusića u 4om odbrojavanju woooww... Mislim da se nikada ovo nije dogodilo od kad sam tu! A čini mi se da će ih bit još.... Pravo obaranje rekorda!
    Čekalice želim vam čelične živce i more strpljenja i da potpiškite plus. 
    Ja sam taman ušla u odbrojavanje 3 dpo, predamnom je sad dugih 10 dana! 

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    26. Travanj 2020. 09:28

Mara Kokosica

LeLa2807

Mara Kokosica

LeLa2807

Mara Kokosica

Haha da jesu. Vazno da je dobitni. Drzi mi fige.

Hocu, drzim od srca da imam jednu uz sebe da se pratimo u stopu hehe. ali ja imam tako dobar osjecaj da ce se 90% ovog popisa popunit zimskim bebama, a ostat proljentim, kako god tu smo negdje zar ne? +/- 2,3mj nije drama :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bowlica
    26. Travanj 2020. 09:32

Tonia i Maki kako ste? Tu smo negdje s danima...iako ja nemam pojma kad mi je bila O.
    Lela koliko ste dugo jeli med? Mislim da cu i ja naruciti. Hm...da uzmem odmah dva? :) Vec ces ici kod dr. zar nije to jos rano? Ili se samo narucujes?
    Kaća žao mi je sada hrabro naprijed.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Kiky 🥰
    26. Travanj 2020. 09:37

Bas puno plusica. Jucer sam cula da su za plodnost dobre i Evine kapi, jeftinije su od Femisana a da su isto djelotvorne..  Bar mi je tako rekla jedna cura da ih je pila za plodnost i ostala trudna. Sad znaj ga

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Bowlica
    26. Travanj 2020. 09:41

Lucky🍀

Evo ja svojoj vjestici dajem sansu do sutra navecer, ako ne dode u utorak radim test

Držimo fige! Javiii 🤞

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.