Lela radila si samo danas testove ili? Ako jesi kada?
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Lela radila si samo danas testove ili? Ako jesi kada?
Dada samo danas ujutro na 12 DPO radila sam first sign celar sign i clear blue sa tjednima koji pokazuje 2/3tj oa moguce da mi O nije bila 13 kako je app pokazala nego ranije. S time sto sam cijelu noc pisala tako da sam jako malo mokraće imala. First sign sam odmah testirala i onda isla u ljekarnu po ostala dva i sa novom mokraćom zadrzanom mozda sat i pol iznenadilo me da je pokazalo uopce plus sa tako malom razlikom u mokrenju a pomokrila jako malo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Radit cu jedan first sign sutra i jedan preksutra trakice jer sam ih kupila i onda u ponedjeljak na dan D mislim zvat ginek.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Radit cu jedan first sign sutra i jedan preksutra trakice jer sam ih kupila i onda u ponedjeljak na dan D mislim zvat ginek.
Lela ma to je to, cestitam ti od ❤ i bas sam sretna radi tebe. Nadam se da ce i nama uskoro biti plus i da ce se trudnoca zadrzati jer su me bas biokemijske dotukle....
Muz mi je sinoc rekao da dosta zafrkancije ovaj mjesec mora bit plus velik ko kuca! Eto nadajmo se da cemo sve za tobom na drugu temu 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lela ma to je to, cestitam ti od ❤ i bas sam sretna radi tebe. Nadam se da ce i nama uskoro biti plus i da ce se trudnoca zadrzati jer su me bas biokemijske dotukle….
Muz mi je sinoc rekao da dosta zafrkancije ovaj mjesec mora bit plus velik ko kuca! Eto nadajmo se da cemo sve za tobom na drugu temu 😘
Kiky, ja bas nekako suosjecam s tobon. U potpunosti razumijem taj strah. Kamo srice da smo sve odavde sljedeci misec na zimskima i da ostanemo tamo. 💜🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kikiy si ti imala jak plus ovako kao sto su moja tri testa u biok ili? Jer i mene je strah biok... A opet clearblue piše 2/3 tj racunam tj nadam se da je kasno za biok
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Drage trudilice, zeljela bih vam udijeliti jedan dobronamjeran savjet. Ja sam svoje prvo dijete, a sad i novu trudnocu 7tt zacela jutarnjim .eksom. I radi korone je sada muz (45) poceo piti za imunitet beta glukan sa cink, selen, vitam. c, d, folna. Inace nije htio nista, a imao je manji broj super brzih plivaca. Pratila sam lh trakicama šest ciklusa u 01. mjesecu biokemijska, inace imam 41, ali dobar amh i ostale hormone. Znaci jutarnja akcija za sve koje se mozete tako orgainizirati, navodno su tada plivaci snazniji. Zelim vam i dalje puno optimizma, ljubavi i zanemarite 'sitne' muske musice kada ste u misiji
Kikiy si ti imala jak plus ovako kao sto su moja tri testa u biok ili? Jer i mene je strah biok… A opet clearblue piše 2/3 tj racunam tj nadam se da je kasno za biok
Nije meni takav bio, nisam ga ni slikala jer se na slikama nije vidjelo jako. Tek je pocela tamnit i kad sam dr dan isla vadit betu bila mi je 35 a za dva dana nista. Mene je jako trbuh bolio i u prvoj i u drugoj biokemijskoj. I to odmah nakon implatacije, ne mozes ne osjetit...
Tako da nemaj straha, tvoja je sigurna. Nemoj se nista bojati i cuvaj se, nemoj se naprezat da se plus jos vise pojaca. Drzim 🤞 i zelim ti urednu trudnocu draga ❤❤
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kikiy si ti imala jak plus ovako kao sto su moja tri testa u biok ili? Jer i mene je strah biok… A opet clearblue piše 2/3 tj racunam tj nadam se da je kasno za biok
Nije meni takav bio, nisam ga ni slikala jer se na slikama nije vidjelo jako. Tek je pocela tamnit i kad sam dr dan isla vadit betu bila mi je 35 a za dva dana nista. Mene je jako trbuh bolio i u prvoj i u drugoj biokemijskoj. I to odmah nakon implatacije, ne mozes ne osjetit…
Tako da nemaj straha, tvoja je sigurna. Nemoj se nista bojati i cuvaj se, nemoj se naprezat da se plus jos vise pojaca. Drzim 🤞 i zelim ti urednu trudnocu draga ❤❤
Kiky hvala ti, od srca zelim da ovaj mjesec bude vas i sigurna sam da hoce cim si imala dvije biok znači da mozes ostati trudna.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Nije meni takav bio, nisam ga ni slikala jer se na slikama nije vidjelo jako. Tek je pocela tamnit i kad sam dr dan isla vadit betu bila mi je 35 a za dva dana nista. Mene je jako trbuh bolio i u prvoj i u drugoj biokemijskoj. I to odmah nakon implatacije, ne mozes ne osjetit…
Kiky hvala ti, od srca zelim da ovaj mjesec bude vas i sigurna sam da hoce cim si imala dvije biok znači da mozes ostati trudna.
Bas me dotuklo sve to ali nada ne klone ❤
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji