https://ibb.co/WkwWGmb
Evo tri razlicita dva dana prije neočekivane. :O
Najljepsa slika. Cestitammmm♥️❣
06/20 blighted ovum 8tt.
Jel za betu trebam uputnicu? Jel od ginekologinje svoje ili?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ajme Lela čestitaaaam i želim ti sretnu i urednu trudnoću! 🥳😍🤰🍀😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure, Lela cestitam, lijepo se vidi crtica 🥰
Cure ja dobila jutros, par dana prije, iznenadila me bas, al dobro nadam se da ce se sad sve poliklinike otvorit pa da krenemo napokon na IVF. Svima sretno u hvatanju plusica i lh pika 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
AjmeLela čestitaaaam i želim ti sretnu i urednu trudnoću! 🥳😍🤰🍀😊
Nado moja jel znaš da sam pomislial kroz jutro na tebe i mislim si pratiš li forum hoćeš li vidjeti.. kad smo skupa odbrojavale..hvala ti :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure ja dobila jutros, par dana prije, iznenadila me bas, al dobro nadam se da ce se sad sve poliklinike otvorit pa da krenemo napokon na IVF. Svima sretno u hvatanju plusica i lh pika 😊
Hej Rita, vidim u potpisu da na prvi IVF idete u Betu, kako to da si odlučila za prvi put privatno, imaš neke insajderske info o uspješnosti kod njih? Ja još vazem, iako u Betu idem redovno na ginekološke pa imam dosta povjerenja, jako su mi stručni i pouzdani u svemu...
I naravno, Lela čestitke na prekrasnom plusu!! 🤗
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
AjmeLela čestitaaaam i želim ti sretnu i urednu trudnoću! 🥳😍🤰🍀😊
Nado moja jel znaš da sam pomislial kroz jutro na tebe i mislim si pratiš li forum hoćeš li vidjeti.. kad smo skupa odbrojavale..hvala ti :)
Draga moja Lela, često bacim oko ovdje i uvijek se veselim vašim plusićima. 😊 Posebno mi je drago za tebe. ❤️ Daaa, zajedno smo odbrojavale a sad opet idemo u ljepše iščekivanje... 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej Rita, vidim u potpisu da na prvi IVF idete u Betu, kako to da si odlučila za prvi put privatno, imaš neke insajderske info o uspješnosti kod njih? Ja još vazem, iako u Betu idem redovno na ginekološke pa imam dosta povjerenja, jako su mi stručni i pouzdani u svemu…
I naravno, Lela čestitke na prekrasnom plusu!! 🤗
Bas zato i idem kod njih jer sam krenula s folikulometrijom kod dr.Bracun prosle godine negdje u 10,11 mj,ne sjecam se vise. Ulijeva mi povjerenje,samnom je od pocetka i htjela bi u njene ruke, mi nemamo nikakvu dijagnozu pa je velika sansa da uspijemo od prve mada to nema nikakve veze , ako ne uspijem kod njih od prve prebacit cu se preko hzzo-a za dalje,ipak je zo sve puno novaca. Kod koje si ti dr?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Prvo sam bila kod dr.Semnicki a kako je ona otisla nastavila sam kod dr. Dmitrovic. Ona je prva bacila sumnju i na kraju se ispostavilo da je dobro pogodila 😅 mi još čekamo neke preglede pa ćemo onda odlučiti kojim putem krenuti, privatno ili HZZO 😕 oni nemaju trenutno ugovor sa HZZO? Vidjela sam da su prije imali 😕
Svakako javi kakvi su dojmovi, ne znam nikoga tko je tamo išao pa bi mi puno značilo.. 🤗
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Hvala divne žene, dao Bog da sve bude u redu. i svima vam želim što i sebi. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji