Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    25. Travanj 2020. 07:58

LeLa2807

MalaD

Jos plusica.. Super! LeLa2807 mislim da je to to! Cestitke!

Hvala!! Javljam daljnji razvoj situacije.
    Mala si isla vadit betu?

Nisam.. Narucili me na prvi pregled tek 27.5. Tako da se do onda mogu samo nadati da je sve ok.. Sta me izjeda.. :-(

MalaD
    25. Travanj 2020. 07:58

Onda cu biti vec oko 9 tjedana.. Grozno.. 

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 07:59

Marinalin

Lela bas mi je drago ipak si ovaj ciklus T🌸🌸🥰
    Jel imas sinptome😅😅😅

Prasice jedna non stop te spominjemo u chatu i zazivamo, a tebe nema!!!  Falis nam. 
    Meni je prije tri dana krenulo da kad hodam ostajem bez daha, a ja svaki dan secem i sad prolazim iste rute zadisem se. Tu sam pocela sumnjat. Grci me vec 7/8 dana. Krene popodne pa do navecer. Zna bit poprilicno bolno kao za M. Fascinantno ujutro stane. Grudi su vece, ali jutros bradavice bas bas bolne reko ajde obecala curama na chatu idem napravit test. I bilo je malo urina jer sam pisala kroz noc sto za mene nije cudno jer ja stalno pisam. Ovaj mjesec nisam imala sluzi bio je sigurno lijevi jajnik jer njega ne osjetim. Nisam radila lh jer mi app pogodi i O je po njoj bila ponedjeljak. Mi smo odnose imali utorak prije jos nisu plodni dani i onda u plodnim danima petak dva puta (jutro večer),  subota vecer, nedjelja jutro ponedjeljak na dan o negdje oko 16 i moguce da smo.I utorak moram provjerit u app. Ovaj mj sam se zakačila sa njim oko pizdarije otisla mami. Na 5 dana cure u chatu se sprdale trudna si jer pretjerano reagiraš u tom periodu nisam razmisljala na T nego sam plakala radi te pizdarije jel. Kasnije su one rekle da sam kriva haha pa im vjerujem.  Apsolutno nis nisam pila OSIM imunomeda ima ga svaki opg. To je mješavina tri vrste meda peluda i propolisa kojeg sam kupila da bi nam radi korone podigla imunitet. I kaze mi mama jer sam njoj uzela nakon 4 dana da su joj se makle fleke sa koze a ona inace ne vjeruje u to da ti takve stavri pomazu. TAD sam krenula guglat vidim da osim promjena na kozi i imuniteta super za plodnost i rekla sam si ako ostanem T vjerovat cu da je od toga. Pili smo on i ja ujutro i navecer zlicu. Ujutro na taste. Cak ni folnu ne pijem jer ju nemam doma radim pauzu 3/4 mj sad cu ic kupit. Dodi nam u chat falis. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 07:59

MalaD

Onda cu biti vec oko 9 tjedana.. Grozno..

Kad si zvala. Ja cu cekat ponedjeljak da zakasni prvo. Ali pod uvjetom da je sve ok kad da zovem? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    25. Travanj 2020. 08:04

Lijep pocetak dana. Jasna crtica kao daaaan. Bravo idemo dalje s plusićima. E mene isto grci cudno. Jucer kad sam kihnula tako me presjeklo dolje. I lagana mi mukica. Imam problema sa stolicom. Dal to moze bit neki simptom? U utorak Ne trebam dobit. 

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    25. Travanj 2020. 08:04

Zvala sam na 16/17dpo.. Odnosno ovaj ponedjeljak. Da pricekaj dan dva da zakasni. Napravi taj dan jos jedan test da se uvjeris pa zovi :-)

MalaD
    25. Travanj 2020. 08:05

Mara pa napravi test! 

25. Travanj 2020. 08:05

Lela znam da ste se bile posvadali eto svada je bila kljucna❤️🤣
    Znas sta izasla sam malo s chata jer nemogu tipkat stalno jer radim a kad dodem nemogu vas vise polovit a i malo da mozak opustim jer mi glava ko balon😏😏😏
    A ovdje samo procitam i kad sam vidila tebe odma sam morala komentirat❤️❤️💪🏽❤️
    To je to💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

• Mara Kokosica
    25. Travanj 2020. 08:07

A rano mi je jos za test. Ja mislim 😏 danas mi je 10dpO. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    25. Travanj 2020. 08:08

Marinalin

Lela znam da ste se bile posvadali eto svada je bila kljucna❤️🤣
    Znas sta izasla sam malo s chata jer nemogu tipkat stalno jer radim a kad dodem nemogu vas vise polovit a i malo da mozak opustim jer mi glava ko balon😏😏😏
    A ovdje samo procitam i kad sam vidila tebe odma sam morala komentirat❤️❤️💪🏽❤️
    To je to💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

Marinaaa neka te ovdje. Falis mi da cesce vidim tvoj odgovor.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.