Cure pomozite 🤣
Jučer test negativan. Dns sam trebala dobit. Bradavice su me počele bolit cca tjedan dana nakon ovulacije i nisu prestale. Ne osjećam se kao da ću dobit, a sve me živo umara, dns sam se zapuhala dok sam posteljinu promijenila. Strah me u jutro ponoviti test, vjerojatno ću čekat pon ako ne dođu u međuvremenu, ali mi se sada milion stvari vrti po glavi.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Cure pomozite 🤣
Jučer test negativan. Dns sam trebala dobit. Bradavice su me počele bolit cca tjedan dana nakon ovulacije i nisu prestale. Ne osjećam se kao da ću dobit, a sve me živo umara, dns sam se zapuhala dok sam posteljinu promijenila. Strah me u jutro ponoviti test, vjerojatno ću čekat pon ako ne dođu u međuvremenu, ali mi se sada milion stvari vrti po glavi.
Ponovi test barem ces znati na cemu si. Tako sam ja razmisljala uvijek. Mozda je bila kasnija O ili impln pa test jos nije pokazao plus :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela bas sam malo citala o tom imunomedu sto ste ti i muz pili i cini mi se jako dobar,bolje nego silne tablete da pijemo. Ja sam si narucila sad preko Pcelarstvo Veber , pa da probamo i s tim 🙃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Lela bas sam malo citala o tom imunomedu sto ste ti i muz pili i cini mi se jako dobar,bolje nego silne tablete da pijemo. Ja sam si narucila sad preko Pcelarstvo Veber , pa da probamo i s tim 🙃
Ja Garantiram da djeluje na opce zdravlje. Kazem vam moja mama dvije godine imala neke promjene na kozi inace zdravstveni rsdnik sve zove kreme isprobala. Ja joj kupila med kad i sebi kao da pije radi korone ipak radi u bolnici i ona meni nakon 4 dana da joj proslo i tad kad sam krenula istraživat vidjela i za plodnost da je dobar. Pijte ga oboje obavezno jednu zlicicu na taste. A sta je fino... Gusta smjesa.. Uf
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja Garantiram da djeluje na opce zdravlje. Kazem vam moja mama dvije godine imala neke promjene na kozi inace zdravstveni rsdnik sve zove kreme isprobala. Ja joj kupila med kad i sebi kao da pije radi korone ipak radi u bolnici i ona meni nakon 4 dana da joj proslo i tad kad sam krenula istraživat vidjela i za plodnost da je dobar. Pijte ga oboje obavezno jednu zlicicu na taste. A sta je fino… Gusta smjesa.. Uf
Super bas mi je drago da je i tvojoj mami pomoglo, ne moze nam sigurno odmoc. Hvala na info 🥰🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja Garantiram da djeluje na opce zdravlje. Kazem vam moja mama dvije godine imala neke promjene na kozi inace zdravstveni rsdnik sve zove kreme isprobala. Ja joj kupila med kad i sebi kao da pije radi korone ipak radi u bolnici i ona meni nakon 4 dana da joj proslo i tad kad sam krenula istraživat vidjela i za plodnost da je dobar. Pijte ga oboje obavezno jednu zlicicu na taste. A sta je fino… Gusta smjesa.. Uf
Super bas mi je drago da je i tvojoj mami pomoglo, ne moze nam sigurno odmoc. Hvala na info 🥰🥰
Svakako javi rezultate :) sretno od srca :-)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
I ja sam ga naručila danas u njih, Lela im je napravila besplatnu reklamu 😝🤭😂
Daj Bože da i nama med urodi plusićem 🙏❤️
05.12.2022 💗
I ja sam ga naručila danas u njih, Lela im je napravila besplatnu reklamu 😝🤭😂
Daj Bože da i nama med urodi plusićem 🙏❤️
Hahha sad kad ono lela opg-ovac vlasnik hehe. Nisam ne. Joj tako bi bila sretna da vam pomogne.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure jutro. Lelo kako se osjecas ?
Ja jos 2 dana. Jedva izdrzavam. Jel ima jos cekalica samnom??
Da se nadovezem na promjene simptoma kad ste poceli radit na bebi. Znaci ja sam prije bas osjetila O tako da su mi mokre gacice bile.
Sad cesto ne bude ni iscjedak obicni.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure jutro. Lelo kako se osjecas ?
Ja jos 2 dana. Jedva izdrzavam. Jel ima jos cekalica samnom??
Da se nadovezem na promjene simptoma kad ste poceli radit na bebi. Znaci ja sam prije bas osjetila O tako da su mi mokre gacice bile.
Sad cesto ne bude ni iscjedak obicni.
Hej Mara, vidim tu negdje smo po godinama, ja imam 27.
Ujutro kad sam ustala bradavice su me jos Jace boljele. I imam grcice. Sad lezim ustvari da se malo smiri. Radila sam test i malo je tamniji. Sutra zovem dr jer je sutra dan neočekivane.
Imas kakvih simotoma? Jesi radila test do sad ili nisi
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji