Mara kokosica hahhahha👏👏
Nisam cesta ovdje al odgovorit cu ti kad vidim😅😅😅😅
Hvala cure.
Pa ako nemas stolice to ti je simptom ...meni nije al ne moze sve haha. Ovo ostajanje bez daha me iritira.
Marinalin razumijem i znaj da te sve cekamo kad odlucis doc.
Bila je jos jedna svadja ova beba napravljena u mjesecu svadja. Hahahhaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/qgD5zrZ
Cure test od jutros, 12DPO first sign duo jako malo mokraće jer sam piskila kroz noc. Jos uvijek sam oprezna. M ne treba doci u ponedjeljak.
Lela to je to :)))) bas lijepa druga crtica 😁 cestitaaaaaam ♥️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro cure
Lela baš mi je drago zbog tebe, uljepšala si mi dan odma. Javljalj nam se s debljim crtama ili odi uzmi digitalni. Čestitam 💕💕
Moja vještica još nije došla, dns bi trebala tokom dana.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Joj ja sam postala jako ljuta na svoje tijelo. Dok nisam radila na bebi simptomi pms-a svaki mjesec identični. Teške grudi, zatvor dva dana prije, želja za slatkim i to je to. Od kako pokušavamo, svaki mjesec nešto novo PMS nadoda 😂. Sinoć su mi grudi bile komplet ocrtane žilama. Ko da je netko na njima nacrtao ceste New Yorka 😂 jutros ništa. Ajde sad ti budi pametan.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hvala cure.
Pa ako nemas stolice to ti je simptom …meni nije al ne moze sve haha. Ovo ostajanje bez daha me iritira.
Marinalin razumijem i znaj da te sve cekamo kad odlucis doc.
Bila je jos jedna svadja ova beba napravljena u mjesecu svadja. Hahahhaha
Cestitammmm...to je toooo...wuhuuuuu...nek bude skolska 🤞❤
Hvala cure, cekam da otvore ljekarnu da uzmem neki digitalni i folnu jer sam ju prosli mjesec prestala pit pa vam se javim. Jos nisam svjesna. Lucky mozes sad vec radit test dva dana prije kao sto sam ja.. Inace do sad nikad crtica kod mene ni sjena sjenice. Nis
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav! Da se u ja pridružim temi 😊 imala sam spontani u siječnju, sad bi počeli raditi na bebi. Počela sam koristiti trakice jer nisam sigurna koliko se ciklus pobrkao nakon kiretažu (zasad je bilo 2+-). Pijem puno tekućine i jako mi je teško izdržati bez mokrenje 4 sata ili smanjiti unos, pa ako imate kakav savjet-slobodno napišite. Postavljam sliku štapica od jučer, nije ovulacija, ali znači li to da se bliži?
On 37g (jedno dijete), ja 30g (nemam djece)
Missed ab (9+2), kiretaža 5.2.
Pozdrav! Da se u ja pridružim temi 😊 imala sam spontani u siječnju, sad bi počeli raditi na bebi. Počela sam koristiti trakice jer nisam sigurna koliko se ciklus pobrkao nakon kiretažu (zasad je bilo 2+-). Pijem puno tekućine i jako mi je teško izdržati bez mokrenje 4 sata ili smanjiti unos, pa ako imate kakav savjet-slobodno napišite. Postavljam sliku štapica od jučer, nije ovulacija, ali znači li to da se bliži?
Javlja se greška tijekom učitavanja. Uglavnom, druga crta je malo svijetlija od kontrolne.
On 37g (jedno dijete), ja 30g (nemam djece)
Missed ab (9+2), kiretaža 5.2.
Joj ja sam postala jako ljuta na svoje tijelo. Dok nisam radila na bebi simptomi pms-a svaki mjesec identični. Teške grudi, zatvor dva dana prije, želja za slatkim i to je to. Od kako pokušavamo, svaki mjesec nešto novo PMS nadoda 😂. Sinoć su mi grudi bile komplet ocrtane žilama. Ko da je netko na njima nacrtao ceste New Yorka 😂 jutros ništa. Ajde sad ti budi pametan.
Bas tako i ja... vise nikako svoje tijelo ne mogu pratiti, a prije sam znala sve u detalj.. ili je problem sto mi sad sve trazimo, umisljamo 😂😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji