Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2020. 09:43

Chian cestitam❤️❤️❤️🥰🥰🥰
    Ajmo idma izvjestaj😅👌

Kaća
    22. Travanj 2020. 09:44

A Bože drago 5 plusića. Koji lijepi mjesec. Možemo ih još nadodati do kraja mjeseca ☺️☺️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    22. Travanj 2020. 09:46

Cure imam se još malo strpiti. Od simptoma napete grudi, što je meni klasika za PMS. Jedino šta mi se nikad do sada nije dogodilo, ne smijem uopće pipnit bradavice, jaaaako su osjetljive i bolne na dodir. I to traje već nekih 5 dana. U subotu trebam ne dobit. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

chiAn
    22. Travanj 2020. 09:53

A daj zezas da ste me vec proglasile trudnom 😂😂...ja se jos ne radujem skroz...11 je dan tek i vec sam imala jednu biokemijsku pa sam oprezna...
    Imam jos 3 ova testa pa cu praviti ovih dana...
    Ali ovo da sam jutros osjecala okus metala u ustima mi se jos nikad nije dogodilo...i zbog toga sam odlucila napraviti test...
    U jednu ruku sam bila optimisticna ovaj mjesec jer sam uhvatila pikčinu za koju mi je aplikacija pokazala 3,45...a do sada mi je najvise bilo 2,30...
    A u drugu ruku, mjesec dana sam bila na antibioticima pa nisam bas znala kako ce djelovati...
    Ugl do 25.4. cu biti oprezna i neću ništa zaključivati 🙏🏻

url=https://lilypie.com]

Kaća
    22. Travanj 2020. 10:01

ChiAn  pratimo te, bit će to extra, beba je tu . Čekamo obje subotu idemo po velike pluseve ♥️♥️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

MalaD
    22. Travanj 2020. 10:03

ChiAn6 lijepp se vidim cestitam! To je kinez i cisto sumnjam da bude crta jaca. Kupi clearblue sutra i napravi taj! Meni pokazao na 12 dpo digitalac. 

• Mara Kokosica
    22. Travanj 2020. 10:06

Bome dobra crta. Drzim fige da bude jos tamnijaaa.
    Ja ne trebam dobit u utorak. I apsolutno nikakvih simptoma neam. 😏 ni od T ni od M.

06/20 blighted ovum 8tt.

chiAn
    22. Travanj 2020. 10:08

Hvala cure! Vidit cu ovih dana jos sa kinezima jel tamni...a onda cu u sub digitalac

Matkiša 😎
    22. Travanj 2020. 10:49

Sue

Mattan28

Ne znam jesam zabrijala ili šta ali kad pijem noćurak sisice mi malo narastu 😂😂

Ej, vidim da smo slične po godinama i vidim da čekaš na IUI postupak, pa ako ti se da napisat malo više, jel ti to ginekolog preporučio ili si ti inzistirala, imaš li koju trudnoću prije?
    Ja punim 30 na ljeto i tad će mi biti god dana pokušavanja pa me to vjerojatno isto čeka.
    Hvala ti 🤗

Hej,nemam djece... mene je gin uputila zbog znakova visokog prolaktina, na magnetu hipofize sve ok bilo. Spustili prolaktin Al nije dolazilo do T, onda smo radili folikulometriju i ciljane odnose, tad se dogodila po njoj biokemijska (svi simptomi su bili tu: impl. krvarenje, grčevi, umor,, zadihanost, i na kraju sa ciklusom  otišlo) ali zbog med. Sestre nisam upućena vaditi betu i ništa se zapravo ne zna sigurno 🤷‍♀️
    Onda me nakon toga (cca nakon 6 mj) poslala na humanu reprodukciju i dodatne pretrage (za trombofiliju i slično..), doktor je poslao na ponovnu obradu (i muža) hormona, briseva.. Otkrio niži AMH i još neke parametre koji kako je rekao pokazuju da sam kao STARA KOKA od preko 35 godina 🙄
    Ali poslije skužim da AMH 19 i nije tako baš alarmantan ali nije bajjno..
    Išla na Hsg i trebala na inseminaciju ali sad ta korona me zeznula.. 
    Kod muža ok spermiogram.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Bowlica
    22. Travanj 2020. 10:49

Kiky drž se 
    Rita88 i Kaća zar ne bi mogle testić vec?
    ChuAn6 i ja te proglašavam trudnom vidi se iz aviona. Jel to Premkm aplikaciju koristiš ili?
    Tonia danas nisam pišnula još budem kasnije, ali danas 25DC i jučer  trakica  oko 19h je bila ista kao i sve prethodne dane...ali vidjet cemo jel ce doci.

I ja bih na listu za ne dobiti sam 1.5.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.