Chian pa ovi se bas lijepo vidi plusić.
Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse
Ja sam ista takva, uvijek sama sebi kazem necu ranije raditi test a uvijek ga uradim. Ali uvijek ostane ta nada pa ima jos vremena! Tako da, ja vjerujem da ces za par dana ugledat plusic! Kakvi su ti simptomi? Mjeris li temp?
Nadam se da si u pravu. Od simptoma, bole me cicike, inače ja nemam bolne prije M, bradavice su mi svako malo ukrućene, spava mi se jako i stalno, bole me leđa, pri dnu. E sada, jel nesto od toga simptom ili nije, hmmm nemam pojma iskreno. Danas mi je 25dc, 9dpo, zadnje treba doći u nedjelju. U ponedjeljak - utorak radim test. Ako neće doći naravno.
Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse
Mislim da je 9dpo prerano za test…imas jos 5 dana..vidis kako je moja crtica blijeda na 11dpo…
Hvala svima curee!! Nadam se da će tamniti…još uvijek ne slavim dok ne vidim da tamni 🤗
Nadam se da si u pravu i da ću i ja vidjeti plusić kao i ti. Ti ga već imas, samo neka lijepo tamni ❤️❤️❤️
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻
Dobro doslaa!! Meni se čini
da ti je ovulacija bila jučer onda ili eventualno danas...da si napravila u pon trakicu vjerojatno bi ti testna bila jaca ili kao i kontrolna sto bi znacilo da ti je ovulacija u roku 12/24/36h ovisi koliki je pik...
Ali hebes trakice ako nema akcije 😂😂
Tako da najbitnije da ste vi pokrili sve te dane...i sutra jos zabetonirajte i to je to 🤞🏼
url=https://lilypie.com]
Mislim da je 9dpo prerano za test…imas jos 5 dana..vidis kako je moja crtica blijeda na 11dpo…
Hvala svima curee!! Nadam se da će tamniti…još uvijek ne slavim dok ne vidim da tamni 🤗
Nadam se da si u pravu i da ću i ja vidjeti plusić kao i ti. Ti ga već imas, samo neka lijepo tamni ❤️❤️❤️
Sad vidim da vec imas dijete...onda si ti iskusna sa simptomima 😃😃 jesi imala takve simptome i u prvoj trudnoci?
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻
Dobro doslaa!! Meni se čini
da ti je ovulacija bila jučer onda ili eventualno danas…da si napravila u pon trakicu vjerojatno bi ti testna bila jaca ili kao i kontrolna sto bi znacilo da ti je ovulacija u roku 12/24/36h ovisi koliki je pik…
Ali hebes trakice ako nema akcije 😂😂
Tako da najbitnije da ste vi pokrili sve te dane…i sutra jos zabetonirajte i to je to 🤞🏼
Hvala ti😀
I ja mislim da je bila jucer, osjetila sam laganu bol na lijevoj str ali vise neznam ni sama jel je O ili ne 🤣🤣
Pokrit cemo sve i nadat se🤞🏻🤞🏻
ChiAn6 aime cestitam ti na plusicu...fino se vidim...samo nek tamni..sretno🤞🏻😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
ChiAn6aime cestitam ti na plusicu…fino se vidim…samo nek tamni..sretno🤞🏻😊
Aaaa vidim termin za KWK. Wuhuuuuuu 👍👍👍👍👍🤞🤞🤞
Hvala vam cure! Nadam se da ce nastaviti tamniti 🙏🏻🙏🏻
Sad vidim da vec imas dijete…onda si ti iskusna sa simptomima 😃😃 jesi imala takve simptome i u prvoj trudnoci?
U 2. Trudnoći mi se jako bas spavalo, i kad god bi puhača nos išla mi je krv iz nosa. Prije nekih 3cikluda isto mi je tako išla krv iz nosa pa šipak eto. Sada mi se jako spava, bile me cice a inače nemam tih problema, bradavice su mi svako malo ukrućene, leđa me bole, e sad znači li to išta vidjet ćemo. Lagala bi kad bi rekla da se ne nadam....
ChiAn6aime cestitam ti na plusicu…fino se vidim…samo nek tamni..sretno🤞🏻😊
Aaaa vidim termin za KWK. Wuhuuuuuu 👍👍👍👍👍🤞🤞🤞
Da još malo 😊 inače je to moj ginekolog ali on se bavi i sa kinderwuch ...rade sve preglede i
Prohodnost...pa se nadam da će sve pregledati i da će sve biti dobro 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji