Bravooooo 👏👏👏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
ODBROJAVANJE 4/2020
Brunoibrankica - ➕
Perla123 - ➕
Nova19 - ➕
MalaD - ➕
Chian6 - ➕
Kaca - 25.4.2020 - 3 dana
Ivkica - 25.4.2020 - 3 dana
Lilo23 - 26.4.2020 - 4 dana
Lucky - 26.4.2020 - 4 dana
Malela - 26.4.2020 - 4 dana
Rita88 - 28.4.2020 - 6 dana
Marakokosica - 28.4.2020 - 6 dana
Fancy - 29.4.2020 - 7 dana
ODBROJAVANJE 5/2020
Masnica - 1.5.2020 - 9 dana
Tonia - 2.5.2020 - 10 dana
Maki994 - 2.5.2020 - 10 dana
Tera - 8.5.2020 - 16 dana
Sue - 9.5.2020 - 17 dana
Jelenajelena - 11.5.2020 - 19 dana
Rita36 - 12.5 2020 - 20 dan
Kds - 13.5.2020 - 21 dan
Kiky - 15.5.2020 - 23 dana
Anitram - 17.5.2020 - 25 dana
Miakamo - 17.5.2020 - 25 dana
Pixie14 - 19.5.2020 - 27 dana
Da, koristim premom app...i stavljam trakice tamo u others...jer nemam ove njihove trakice nego kineze...
Dobra mi je ta aplikacija...stvarno mi pokazuje kako je...
url=https://lilypie.com]
Chian pa ovi se bas lijepo vidi plusić.
Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse
Mislim da je 9dpo prerano za test...imas jos 5 dana..vidis kako je moja crtica blijeda na 11dpo...
Hvala svima curee!! Nadam se da će tamniti...još uvijek ne slavim dok ne vidim da tamni 🤗
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴 pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑 za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas 🤞🏻
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻
Dobrodosla. Super da ste pokrili. Ostale cure ce ti bolje reci jer ja jos nisam pocela s trakicama.
A jesi li imala nekih simptoma ili samo prema preporuci gin.si to vadila?
06/20 blighted ovum 8tt.
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻
Ovako kako si objasnila ja mislim da je u opadanju.. ako je krenila blijediti.. ali ako ste pokrili par dana prije ima nade 😃
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Dobrodosla. Super da ste pokrili. Ostale cure ce ti bolje reci jer ja jos nisam pocela s trakicama.
A jesi li imala nekih simptoma ili samo prema preporuci gin.si to vadila?
Prosle godine sam dobivala par mjeseci menstruaciju svaki drugi mjesec, pa na pregledima sve okej i onda me poslao vadit hormone posto smo pricali kako radimo na bebi i to oko ne dobivanja menstruacije. Pa se ispostavilo visok prolaktin koji mi uzrokuje probleme sa menstrucijom (Koje su sad svaki mj od kad pijem tablete) ,a dok je on povisen su male mogucnosti da mogu ostati trudna..🙁
Cao cure, nova sam..🙋🏻♀️
Ovako kako si objasnila ja mislim da je u opadanju.. ako je krenila blijediti.. ali ako ste pokrili par dana prije ima nade 😃
A i ja mislim.. nadam se da nismo zakasnili 🤞🏻
ChiAn cestitam, da bude skolska i uredna 🤗
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji