Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    22. Travanj 2020. 14:17

Bravooooo 👏👏👏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

22. Travanj 2020. 14:22

ODBROJAVANJE 4/2020
    Brunoibrankica - ➕
    Perla123 - ➕
    Nova19 - ➕
    MalaD - ➕
    Chian6 - ➕
    Kaca - 25.4.2020 - 3 dana
    Ivkica - 25.4.2020 - 3 dana
    Lilo23 - 26.4.2020 - 4 dana
    Lucky - 26.4.2020 - 4 dana
    Malela - 26.4.2020 - 4 dana
    Rita88 - 28.4.2020 - 6 dana
    Marakokosica - 28.4.2020 - 6 dana
    Fancy - 29.4.2020 - 7 dana
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Masnica - 1.5.2020 - 9 dana 
    Tonia - 2.5.2020 - 10 dana
    Maki994 - 2.5.2020 - 10 dana 
    Tera - 8.5.2020 - 16 dana
    Sue - 9.5.2020 - 17 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 19 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 20 dan
    Kds - 13.5.2020 - 21 dan
    Kiky - 15.5.2020 - 23 dana
    Anitram - 17.5.2020 - 25 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 25 dana
    Pixie14 - 19.5.2020 - 27 dana 

chiAn
    22. Travanj 2020. 15:30

Da, koristim premom app...i stavljam trakice tamo u others...jer nemam ove njihove trakice nego kineze...
    Dobra mi je ta aplikacija...stvarno mi pokazuje kako je...

url=https://lilypie.com]

chiAn
    22. Travanj 2020. 15:33

Malela

Chian pa ovi se bas lijepo vidi plusić.
    Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse

Mislim da je 9dpo prerano za test...imas jos 5 dana..vidis kako je moja crtica blijeda na 11dpo...

Hvala svima curee!! Nadam se da će tamniti...još uvijek ne slavim dok ne vidim da tamni 🤗

Roza994
    22. Travanj 2020. 15:53

Cao cure, nova sam..🙋🏻‍♀️
    Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴 pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑 za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas 🤞🏻

• Mara Kokosica
    22. Travanj 2020. 16:03

Roza994

Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻

Dobrodosla. Super da ste pokrili. Ostale cure ce ti bolje reci jer ja jos nisam pocela s trakicama.

A jesi li imala nekih simptoma ili samo prema preporuci gin.si to vadila?

06/20 blighted ovum 8tt.

maki994
    22. Travanj 2020. 16:13

Roza994

Radimo na bebi skoro 2g, u razgovoru sa ginicem pocetkom ove god sam vadila hormone i prolaktin mi je bio van granica normale 1800miU/L (normalno je od cca od 100-500miU/L) i testosteron malo povisen pa mi je ginic dao Bromergon tablete 2 dnevno dok ne zatrudnim i vec nakon 2mj isla vadit za kontrolu prolaktin i pao je ispod granice normale🥴pa smo smanjili dozu na 1,5. Ugl. i dalje pijem..Ciklusi mi traju od 32-34 dana, danas mi je 18dc. Jucer ujutro 17dc sam pocela koristit lh trakice(mozda prekasno😑za ovaj ciklus ali kakva je situacija nisu stigle trakice prije a i MM nije bilo do pon) i pokazala mi je malo malo slabiju tesnu od kontrolne, navecer jedva vidljivu tesnu, i danas opet skoro nevidljiva. I da jucer prisutna prozirna rastezljiva sluz. Mislite li vi da je proso pik, mozda prekjucer u ponedjeljak posto mi je jucer ujutro bila malo svjetlija tesna od kontrolne, a vec navecer skoro da se i nevidi i danas isto skoro nevidljiva, rekla bih da je u opadanju? Pokrili smo pon,utorak i danas🤞🏻

Ovako kako si objasnila ja mislim da je u opadanju.. ako je krenila blijediti.. ali ako ste pokrili par dana prije ima nade 😃

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Roza994
    22. Travanj 2020. 16:24

Mara Kokosica

Roza994

Dobrodosla. Super da ste pokrili. Ostale cure ce ti bolje reci jer ja jos nisam pocela s trakicama.

A jesi li imala nekih simptoma ili samo prema preporuci gin.si to vadila?

Prosle godine sam dobivala par mjeseci menstruaciju svaki drugi mjesec, pa na pregledima sve okej i onda me poslao vadit hormone posto smo pricali kako radimo na bebi i to oko ne dobivanja menstruacije. Pa se ispostavilo visok prolaktin koji mi uzrokuje probleme sa menstrucijom (Koje su sad svaki mj od kad pijem tablete) ,a dok je on povisen su male mogucnosti da mogu ostati trudna..🙁

Roza994
    22. Travanj 2020. 16:26

maki994

Roza994

Ovako kako si objasnila ja mislim da je u opadanju.. ako je krenila blijediti.. ali ako ste pokrili par dana prije ima nade 😃

A i ja mislim.. nadam se da nismo zakasnili 🤞🏻

• Miakamo
    22. Travanj 2020. 16:32

ChiAn cestitam, da bude skolska i uredna 🤗

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.