Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2020. 19:59

Rita36

Mozes dodati i mene 12.5….. Evo danas drugi dan klomifena a 4dc… I menga skoro pa stala skroz..  Inace je tako na 5-6dc…. Zna li netko jel to normalno.?….

I da Klomifenko ja pocinjem sutra s Klomifenom 😉

Rita37🤰
    21. Travanj 2020. 20:00

Anitram1982

Rita36

Mozes dodati i mene 12.5….. Evo danas drugi dan klomifena a 4dc… I menga skoro pa stala skroz.. Inace je tako na 5-6dc…. Zna li netko jel to normalno.?….

I da Klomifenko ja pocinjem sutra s Klomifenom 😉

Sretno naaaamm! 

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 Uf kako sam ga se bojala ne mogu ti opisat....a dobro je podnosim ok.... Samo menga stala skoro posve 

Rita37🤰
    21. Travanj 2020. 20:03

Anitram1982

Rita36

Mozes dodati i mene 12.5….. Evo danas drugi dan klomifena a 4dc… I menga skoro pa stala skroz.. Inace je tako na 5-6dc…. Zna li netko jel to normalno.?….

Da da zaboravila sam ti reci. Pod Klomifenom ti manje traje M i nije toliko jaka u odnosu na prijem

Wooow tek vidim ovaj odg... Hvalaaaaaa jihu jupii volim ga onda.... Pa ne mogu zeljeza popit koliko krvi mogi izgubit...... Odlicno znaci to je u redu..... Baaas sam sad ko na teskim drogama sretna aa bas sam misla jedno popravlja drugo kvari
    🙃 

Rita37🤰
    21. Travanj 2020. 20:05

chiAn6

pixie14

Malela

Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
    😮. Cicike ne danas bole više nego jučer.

Ovo zvuci dobro!

I meni!!
    Moja prijateljica je bila tako umorna i spavalo joj se vec od 11h ujutro…par dana na poslu je stalno zijevala u to vrijeme i svi ju joj govorili da je sigurno trudna i stvarno je trudna! Tako da to je super znak! 🤞🏼🤞🏼

Drzim fige! 
    🤗

• Malela
    21. Travanj 2020. 20:09

Cure, meni ciklusu uglavnom traju 28 dana, nekad 27, rijetko kada 29, nikad duže. Sutra mi ke 25dc, kada bi najranije mogla raditi test, postala sam jako nestrpljiva bas. 

Rita37🤰
    21. Travanj 2020. 20:12

Malela

Cure, meni ciklusu uglavnom traju 28 dana, nekad 27, rijetko kada 29, nikad duže. Sutra mi ke 25dc, kada bi najranije mogla raditi test, postala sam jako nestrpljiva bas.

Moj najduzi ciklus je bio 29.... Pa mozes vecsad uradit test pa lovit ako ima kakva sjena.... Ako nema nista ne znaci mozda je samo rano.. A ako pokaze odliiicnoo.... Sretnooo... Radi ujutro sa jutarnjim urinom.... 

• Mala2323
    21. Travanj 2020. 20:25

Rita36

Cvjetic123

Rita36

Isti slučaj kao i u mene. Isto mi je 4dc i skoro pa ne ide ništa, a Inaće po 6-7 dana. 🤨

Znaci pratimo se u stopu ovaj ciklus?

Pratimo se hehe. :) možda bude i sreće :) 

+ 26.12.2020🖤

21. Travanj 2020. 20:29

Rita36

Anitram1982

Rita36

Da da zaboravila sam ti reci. Pod Klomifenom ti manje traje M i nije toliko jaka u odnosu na prijem

Wooow tek vidim ovaj odg… Hvalaaaaaa jihu jupii volim ga onda…. Pa ne mogu zeljeza popit koliko krvi mogi izgubit…… Odlicno znaci to je u redu….. Baaas sam sad ko na teskim drogama sretna aa bas sam misla jedno popravlja drugo kvari
    🙃

Hahaha da da dobar je za nes. Jedino sto istanjuje endometrij pa ako mozes pij sok od cikle ili/i jedi ciklu ili/i ananas. Oni su ti dobri za zadebljavanje endometrija. A cekaj tek da probas progesteron 🤣🤣🤣. Ne znam dal ces ga uzimati poslje O. Ali ja ga pijem poslje O i kad ga uzimam sam ko na drogi nekoj koliko me omami. Ali ga uzimam oralno jer vaginalono me zivcira iscjedak koji imam od njega. Zato progic pijem uvecer. I bas me lijepo uspava. 🤭

21. Travanj 2020. 20:30

Malela

S obzirom da je tak mozes probat uraditi test ujutro ak imas. Ak bude negativan jos imas fore koji dan a ak bude pozitivan super. 👍 

Rita37🤰
    21. Travanj 2020. 20:35

Anitram1982

Rita36

Anitram1982

Rita36

Wooow tek vidim ovaj odg… Hvalaaaaaa jihu jupii volim ga onda…. Pa ne mogu zeljeza popit koliko krvi mogi izgubit…… Odlicno znaci to je u redu….. Baaas sam sad ko na teskim drogama sretna aa bas sam misla jedno popravlja drugo kvari
    🙃

Hahaha da da dobar je za nes. Jedino sto istanjuje endometrij pa ako mozes pij sok od cikle ili/i jedi ciklu ili/i ananas. Oni su ti dobri za zadebljavanje endometrija. A cekaj tek da probas progesteron 🤣🤣🤣. Ne znam dal ces ga uzimati poslje O. Ali ja ga pijem poslje O i kad ga uzimam sam ko na drogi nekoj koliko me omami. Ali ga uzimam oralno jer vaginalono me zivcira iscjedak koji imam od njega. Zato progic pijem uvecer. I bas me lijepo uspava. 🤭

Hahahahha aj bar nesto dobro u ovom zlu
    🙃 🤭... Jel ok cikla iz staklenke.... Ili motam frisku? Hvala na savjetu a i ananas kupim odmah sutra.... Imam ga u limenci al sumnjam da je on nesto zdrav.... To muz voli pa ga bas imam.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.