Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    22. Travanj 2020. 10:55

Ja isto Premom koristim al bas trakice u premom slikam... Ovaj mj mi je najvisa vrijednost bila 12.5 što je praktički niš... Inaće mi na pravu O zna biti 75 ili 80

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kaća
    22. Travanj 2020. 11:04

Mašnica moram bit u kući do 1 čekam dostavu onda pičim po test i odma ga u jutro radim ovaj mjesec sam jako pozitivna, valjda su mi ovi plusići pusti šta su se naredali digli optimizam. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

maki994
    22. Travanj 2020. 11:22

Chian cestitkee crtica je to ne treba se puno zagledati vidi see 😍😍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Malela
    22. Travanj 2020. 11:41

Chian pa ovi se bas lijepo vidi plusić.
    Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse 

Dashuri
    22. Travanj 2020. 11:49

Mattan28

Sue

Mattan28

Ne znam jesam zabrijala ili šta ali kad pijem noćurak sisice mi malo narastu 😂😂

Ej, vidim da smo slične po godinama i vidim da čekaš na IUI postupak, pa ako ti se da napisat malo više, jel ti to ginekolog preporučio ili si ti inzistirala, imaš li koju trudnoću prije?
    Ja punim 30 na ljeto i tad će mi biti god dana pokušavanja pa me to vjerojatno isto čeka.
    Hvala ti 🤗

Hej,nemam djece… mene je gin uputila zbog znakova visokog prolaktina, na magnetu hipofize sve ok bilo. Spustili prolaktin Al nije dolazilo do T, onda smo radili folikulometriju i ciljane odnose, tad se dogodila po njoj biokemijska (svi simptomi su bili tu: impl. krvarenje, grčevi, umor,, zadihanost, i na kraju sa ciklusom otišlo) ali zbog med. Sestre nisam upućena vaditi betu i ništa se zapravo ne zna sigurno 🤷‍♀️
    Onda me nakon toga (cca nakon 6 mj) poslala na humanu reprodukciju i dodatne pretrage (za trombofiliju i slično..), doktor je poslao na ponovnu obradu (i muža) hormona, briseva.. Otkrio niži AMH i još neke parametre koji kako je rekao pokazuju da sam kao STARA KOKA od preko 35 godina 🙄
    Ali poslije skužim da AMH 19 i nije tako baš alarmantan ali nije bajjno..
    Išla na Hsg i trebala na inseminaciju ali sad ta korona me zeznula..
    Kod muža ok spermiogram..

Hvala ti, želim ti što prije da ugledaš veliki plus!!❤️🤗
    Chian to je pozitivan test, čestitam i neka tamni i dalje!! ❤️🤗

05.12.2022 💗

Bowlica
    22. Travanj 2020. 11:51

Tonia

Ja isto Premom koristim al bas trakice u premom slikam… Ovaj mj mi je najvisa vrijednost bila 12.5 što je praktički niš… Inaće mi na pravu O zna biti 75 ili 80

Kad poslikaš jel sama namjestaš jačinu boje na trakici ili? Meni to uzima vremena...mislila sam da sam detektira po slici

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Rita88
    22. Travanj 2020. 11:56

Ja nemam nijedan test doma, nijednog kineza, narucila sam ih pa cekam. Ne planiram raditi test prije nego sto zakasni ako zakasni, ako ne dobijem u utorak, radim test u srijedu iduci tjedan, ciklusi su mi redovno i u utorak je zadnje kad bi trebala dobiti. Ovaj ciklus me nisu pristici napali kak inace znaju u pms-u budem sva upaljena po bradi.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

maki994
    22. Travanj 2020. 12:00

Malela

Chian pa ovi se bas lijepo vidi plusić.
    Ja sam jako ljuta na sebe samu, radila sam test i jedno veliko ništaaa, neću vam ni staviti sliku jer nema ničega. Međutim, onak, pa mislim si stvarno je još jako rani, pa danas mi je 9dpo, niskim si da imam još fore za plusić. Pita me muž čekaj, jesu ti to radila 4 dana ranije test, pa naravno da ne može još detektirali bilo šta a kamoli nasu bebuljicu, HahHa tješi me. Iako, nadam se da još ima šanse

Ja sam ista takva, uvijek sama sebi kazem necu ranije raditi test a uvijek ga uradim. Ali uvijek ostane ta nada pa ima jos vremena! Tako da, ja vjerujem da ces za par dana ugledat plusic! Kakvi su ti simptomi? Mjeris li temp? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Tonia♥️
    22. Travanj 2020. 12:02

mašnica

Tonia

Ja isto Premom koristim al bas trakice u premom slikam… Ovaj mj mi je najvisa vrijednost bila 12.5 što je praktički niš… Inaće mi na pravu O zna biti 75 ili 80

Kad poslikaš jel sama namjestaš jačinu boje na trakici ili? Meni to uzima vremena…mislila sam da sam detektira po slici

Ja sama fotkam ručno jer mi mob ima lošu kameru pa moram pazit kad izoštri sliku 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sara 🌸
    22. Travanj 2020. 12:18

Žene,.odakle naručujete HCG trakice, one plave male? Tražim po Aliju, al neuspješno.  

Čestitam na plusiću ChiAn, želim ti da sve bude kako triba! 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.