Draga Kiky, žao mi je za negativnu betu ali bit će bolje. Meni bude lakše kad si u tom trenu mantram kako imam predivnog muža, obitelj, vlastiti krov nad glavom, posao a njih puno nema to a i isto bi željeli djecu. Onda mi se opet sve čini mogućim i digne me s dna.
Nego, da li su koju od vas na dan pika počele boljeti cicke sa strane i dali da tome uopće pridajem pažnju? Cicke me uvijek bole prije m ali počnu tamo negdje 8, 10 dpo, a kad je bila biokemijska onda su počele na dan implatacije. Ne želim se zamarati simptomima ali ovo mi je baš sad čudno bilo
Mene cice ovaj ciklus pocele boliti 7dpo i evo danas treba stici m i sad me bole i malo su vece. Glava me isto boli i jajnik osjetim povremeno probadanje. E sad sta ce biti vidjet cemo.
Ma tebi to super zvuči, i ima smisla skroz, držim fige da m neće doći! a meni ovo moje skroz glupo, ako će me sad boljeti sljedećih 14 dana umrijet ću od bolova, obično ih te dane doslovno nosim u rukama dok idem po stepenicama, a potrčati ne smijem ni pomisliti
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Draga Kiky, žao mi je za negativnu betu ali bit će bolje. Meni bude lakše kad si u tom trenu mantram kako imam predivnog muža, obitelj, vlastiti krov nad glavom, posao a njih puno nema to a i isto bi željeli djecu. Onda mi se opet sve čini mogućim i digne me s dna.
Nego, da li su koju od vas na dan pika počele boljeti cicke sa strane i dali da tome uopće pridajem pažnju? Cicke me uvijek bole prije m ali počnu tamo negdje 8, 10 dpo, a kad je bila biokemijska onda su počele na dan implatacije. Ne želim se zamarati simptomima ali ovo mi je baš sad čudno bilo
Mene cice ovaj ciklus pocele boliti 7dpo i evo danas treba stici m i sad me bole i malo su vece. Glava me isto boli i jajnik osjetim povremeno probadanje. E sad sta ce biti vidjet cemo.
Ma tebi to super zvuči, i ima smisla skroz, držim fige da m neće doći!a meni ovo moje skroz glupo, ako će me sad boljeti sljedećih 14 dana umrijet ću od bolova, obično ih te dane doslovno nosim u rukama dok idem po stepenicama, a potrčati ne smijem ni pomisliti
Hvala ti. Voljela bih da imam test jer cu sad samo razmisljati necu se moci fokusirati nista da radim dok ne vidim sta ce biti. S druge strane, ne da mi se ici u apoteku zbog ove situacije, otisla bih u slucaju samo ako zakasni. Necu previse da se nadam da se ne bih razocarala kao i do sada. Kineze cekam vec skoro 2 mjeseca 20 testica uhhhh.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ma tebi to super zvuči, i ima smisla skroz, držim fige da m neće doći!a meni ovo moje skroz glupo, ako će me sad boljeti sljedećih 14 dana umrijet ću od bolova, obično ih te dane doslovno nosim u rukama dok idem po stepenicama, a potrčati ne smijem ni pomisliti
Hvala ti. Voljela bih da imam test jer cu sad samo razmisljati necu se moci fokusirati nista da radim dok ne vidim sta ce biti. S druge strane, ne da mi se ici u apoteku zbog ove situacije, otisla bih u slucaju samo ako zakasni. Necu previse da se nadam da se ne bih razocarala kao i do sada. Kineze cekam vec skoro 2 mjeseca 20 testica uhhhh.
Ako ti ne da mira i ako ti nije problem otići do ljekarne ja bih danas otišla po njega da je spreman za sutra ujutro poduzmeš sve što možeš u tom trenu i onda si mirnija
👩 31 - hashimoto
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
Ako ti ne da mira i ako ti nije problem otići do ljekarne ja bih danas otišla po njega da je spreman za sutra ujutropoduzmeš sve što možeš u tom trenu i onda si mirnija
Ma otisla bih ja al imam osjecaj da nece nista biti ni ovaj mjesec. Prosli put je stigla u vecernjim satima pa mislim da ce tako biti i ovaj put. Nece mi predstavljati problem ni u toku dana sutra uraditi test ako ne dodje, jer mi je ovulacija bila 10dc tako da ne mora biti prvi jutarnji urin.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Iskreno se nadam da te osjećaj vara! Držim fige
👩 31 - hashimoto
Iskreno se nadam da te osjećaj vara! Držim fige
I ja se nadam. Hvala 😘
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Kiky žao mi je radi bete 😥 skupi svu snagu i hrabrost i kreni dalje 💪🙏
Mi smo od ovog ciklusa krenuli sa Maca prahom, jer nisam uspjela doći do FemisanA kapi. Prestala sam piti Novalac jer ga pijem zadnjih 5 mjeseci.
Danas sam 9dc, sutra krećem s trakicama.
05.12.2022 💗
Žao mi je Kiky
Cure dal ste počele uzimat vitamine na svoju ruku ili ih vam je gonekolog preporučio? Ja sam svome rekla da planiramo ali nije mi rekao da išta uzimam
Ja sam uzimala novalac par miseci proslu god pa sam prestala ,sad sam mislila opet nesto uzimati i m isto ,zato sam pitala za te fertil up jel ima ko iskustva,dr nam nije nista rekao,spermiogram nam je pokazao smanjen broj progresivno pokretnih spermijica i rekao da se to prehranom moze popraviti.
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Jel ko ima iskustva o fertil up za zene i muskarce
M i ja smo poceli oboje piti prije mjesec dana, ali na svoju inicijativu, tako da ti ustvari ni ja ne mogu nista pametno reci….citala sam na forumu da neki hvale da je spermiogram bio koma, a nakon 3 mj fertil upa se jako poboljsalo. Mi smo poceli piti cisto eto preventivno.
Nije ni nama dr nista spominjao,ali smo malo proucavali pa smo vidili,nema nesto previse komentara po forumima,
Slucajno sam stisnula saljem a nisam sve napisala sta sam mislila 🤣🤣,pitala sam u grupu racunam mozda netko ima iskustva.Mislim da cemo mi kroz neko vrime naruciti al nema nesto previse novijih komentara po forumima u vezi toga
Moj M pije od Orthomola Fertilplus (al to je isto) zbog losijeg spemio. 3 mjeseca je kura. Navodno pomaze. Njegov kolega je isto uzimo jer je imo los spermio i pio je 3 mjeseca i evo zena mu ostala trudna nakon tih 3 mjeseca sta je pio. Dal je pomoglo to ili nes drugo 🤷♀️. Al pokusavali su isto dugo prije toga. Al nije nis pio tada.
Anitram1982 gdje se moze naruciti fertilplus od Orthomola?
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Jel ko ima iskustva o fertil up za zene i muskarce
M i ja smo poceli oboje piti prije mjesec dana, ali na svoju inicijativu, tako da ti ustvari ni ja ne mogu nista pametno reci….citala sam na forumu da neki hvale da je spermiogram bio koma, a nakon 3 mj fertil upa se jako poboljsalo. Mi smo poceli piti cisto eto preventivno.
Nije ni nama dr nista spominjao,ali smo malo proucavali pa smo vidili,nema nesto previse komentara po forumima,
Slucajno sam stisnula saljem a nisam sve napisala sta sam mislila 🤣🤣,pitala sam u grupu racunam mozda netko ima iskustva.Mislim da cemo mi kroz neko vrime naruciti al nema nesto previse novijih komentara po forumima u vezi toga
Moj M pije od Orthomola Fertilplus (al to je isto) zbog losijeg spemio. 3 mjeseca je kura. Navodno pomaze. Njegov kolega je isto uzimo jer je imo los spermio i pio je 3 mjeseca i evo zena mu ostala trudna nakon tih 3 mjeseca sta je pio. Dal je pomoglo to ili nes drugo 🤷♀️. Al pokusavali su isto dugo prije toga. Al nije nis pio tada.
Anitram1982 gdje se moze naruciti fertilplus od Orthomola?
Ja sam ga kupila u ljekarni. Ali ja sam u Njemackoj. Moras vidit na netu dal ima i kod tebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji