Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    16. Travanj 2020. 18:29

Kiky 🥰

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

Ja danas trebam ne dobiti.
    Temp i dalje 37.3, grčevi kao pred M i dalje tu, sise me iskreno ne bole nešta strašno, malo su nateknute, glava me lagano boli.
    E sad, dali je ipak nešta ostalo u stomaku, ili slijedi M. Vidjet ćemo.
    Inače dobijem onako ujutro odmah, ali uvijek, sad evo još ništa. Hvala Bogu 🤞🤞🤞

I meni danas za ne dobit. Nije jos vidit cemo do veceri i sutra. Mene dole boli osjecam jajnik dosta a sve boli..mjerila sam temp jucer je bila 36.8 danas je 37.1… ajde mozda jos ima sanse 🙏🙏

Držim nam fige. Temperatura mi se tvoja isto sviđa. Meni se mijenja bol, npr boli me 1 h pa 5 ne i tak…. A Inaće kad trebam dobiti boli par sati baš jako i dobijem odmah… Pa evo sad ne znam.. Malo pa malo idem na wc, provjeriti jer imam osjecaj da curi, ali bude samo iscjedak. Kad ćeš raditi test? 🙏🙏🙏

Ja par dana na lijevoj strani osjetim lagano probadanje a grudi su me tek prije 2 dana pocele bolit. Bas se osjecam kao da cu dobit svaki cas eto… i piski mi se stalno. Pricekat cu jos dva dana. Zadnja dva ciklusa mi je dosla na 13 dpo ujutro tako da vidit cu sutra ujutro. I meni uvijek dodje ujutro. Kao da osjetim da se tijelo bori sa necim sad sto bude jace presudit ce 🙏🙏🙏🙏 drzim nam 🤞 kada ces ti radit test?

Suosjećam s tobom...s tim da inma neki osjecaj da je to to, kremasti iscjedak mi daje nadu. I evo malo prije večeru pravim, piletina mi je toliko smdrila da sam ju napravila dragom, a ja ne mogu to jest. Jer mi smrdi, a njemu je super. 🤨 
    Ja sam u samoizolaciji do nedjelje, tako da u ponedjeljak ili utorak ako ne dođe. Ne smijem nigdje, a ne mogu do tad ni test kupiti 🥰 🖤

+ 26.12.2020🖤

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 19:08

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

Temp i dalje 37.3, grčevi kao pred M i dalje tu, sise me iskreno ne bole nešta strašno, malo su nateknute, glava me lagano boli.

I meni danas za ne dobit. Nije jos vidit cemo do veceri i sutra. Mene dole boli osjecam jajnik dosta a sve boli..mjerila sam temp jucer je bila 36.8 danas je 37.1… ajde mozda jos ima sanse 🙏🙏

Držim nam fige. Temperatura mi se tvoja isto sviđa. Meni se mijenja bol, npr boli me 1 h pa 5 ne i tak…. A Inaće kad trebam dobiti boli par sati baš jako i dobijem odmah… Pa evo sad ne znam.. Malo pa malo idem na wc, provjeriti jer imam osjecaj da curi, ali bude samo iscjedak. Kad ćeš raditi test? 🙏🙏🙏

Ja par dana na lijevoj strani osjetim lagano probadanje a grudi su me tek prije 2 dana pocele bolit. Bas se osjecam kao da cu dobit svaki cas eto… i piski mi se stalno. Pricekat cu jos dva dana. Zadnja dva ciklusa mi je dosla na 13 dpo ujutro tako da vidit cu sutra ujutro. I meni uvijek dodje ujutro. Kao da osjetim da se tijelo bori sa necim sad sto bude jace presudit ce 🙏🙏🙏🙏 drzim nam 🤞 kada ces ti radit test?

Suosjećam s tobom…s tim da inma neki osjecaj da je to to, kremasti iscjedak mi daje nadu. I evo malo prije večeru pravim, piletina mi je toliko smdrila da sam ju napravila dragom, a ja ne mogu to jest. Jer mi smrdi, a njemu je super. 🤨
    Ja sam u samoizolaciji do nedjelje, tako da u ponedjeljak ili utorak ako ne dođe. Ne smijem nigdje, a ne mogu do tad ni test kupiti 🥰 🖤

Ti moras cekat do ponedjeljka neznam dali cu ja izdrzat ako bude toliko kasnila.... i ja imam kremasti iscjedak stavila sam ulozak ako dodje m. Vidjet cemo ujutro, sutra je dan D nikad ne kasni, tocna je! Nadam se ali se necu ni razocarat ako dodje sta je tu je ici cemo u novi ciklus puno jaci.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

MalaD
    16. Travanj 2020. 22:27

Kiky nadam se da nece doci.. 
    Moj muz jos me vjeruje da dam trudna.. Ceka jos jedan test haha.. Al s druge strane kaze da ce me od sad stalno dragati po trbuhu.. Haha❤️😁

unknown_girl
    16. Travanj 2020. 23:04

Cestitam svim curama na plusevima 💜 daj Boze da i mi ostale sta prije ugledamo taj plusic 🙏🙏 tila sam pitat cure sta vi kazete na oskudna i kratka menstrualna krvarenja?jel kome od vas tako?evo meni stvari u zadnje 2 god jedva 3 dana traju i oskudno je krvarenje,dr kaze nista sve je to normalno

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

• Mala2323
    16. Travanj 2020. 23:05

Kiky 🥰

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

Suosjećam s tobom…s tim da inma neki osjecaj da je to to, kremasti iscjedak mi daje nadu. I evo malo prije večeru pravim, piletina mi je toliko smdrila da sam ju napravila dragom, a ja ne mogu to jest. Jer mi smrdi, a njemu je super. 🤨

Ti moras cekat do ponedjeljka neznam dali cu ja izdrzat ako bude toliko kasnila…. i ja imam kremasti iscjedak stavila sam ulozak ako dodje m. Vidjet cemo ujutro, sutra je dan D nikad ne kasni, tocna je! Nadam se ali se necu ni razocarat ako dodje sta je tu je ici cemo u novi ciklus puno jaci.

Svakako mi javi ujutro i držim nam palčeve ❤️

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    16. Travanj 2020. 23:06

MalaD

Kiky nadam se da nece doci..
    Moj muz jos me vjeruje da dam trudna.. Ceka jos jedan test haha.. Al s druge strane kaze da ce me od sad stalno dragati po trbuhu.. Haha❤️😁

Juuuj kako slatko. Baš mi je drago zbog tebe. Sretno ti dalje ❤️❤️

+ 26.12.2020🖤

Kiky 🥰
    17. Travanj 2020. 06:31

Nije jos stigla... bas me sise bole uh i nocas sam slabo spavala skoro nikako. Okretala se s jedne na drugu stranu. Javit cu ako dodje tokom dana. Idem radit sada

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

KDS
    17. Travanj 2020. 06:43

unknown_girl

Cestitam svim curama na plusevima 💜 daj Boze da i mi ostale sta prije ugledamo taj plusic 🙏🙏 tila sam pitat cure sta vi kazete na oskudna i kratka menstrualna krvarenja?jel kome od vas tako?evo meni stvari u zadnje 2 god jedva 3 dana traju i oskudno je krvarenje,dr kaze nista sve je to normalno

Meni traju 7 dana i to je jako pa čak nekad i full jako krvarenje. Zabole me inače jajnici par sati prije M i malo nakon što je došla.

Sinoć idem na wc i na toaletu roskasto, stavim ulozak...ujutro on cisto bijel, a opet na toaletu rozo sad cak i malo vise. Inace kad dobijem nakon par sati smeđkastog odmah je crveno ili cak odmah crveno. Ima još nade dok stvarno vještica ne dođe 🤞

17. Travanj 2020. 07:04

unknown_girl

Meni ti je tako vec unazad 10 godina otprilike i pitala sam svog doktora rekao je da je to super i da svaka zena ima drugaciju fiziologiju,a da je to i za ocekivati posto sam ja jako rano kao dijete dobila prvu M pa se kroz godine to sve ustabililo i uskladilo. Ne sekiraj se,budi sretna sto tako kratko traje 😃😃

Rita88
    17. Travanj 2020. 08:11

Cvjetic ma ti si sigurno trudna, nestrpljiva sam za tvoj test, daj nek ti dragi ode kupit ko ce docekat utorak 😄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.