Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    17. Travanj 2020. 10:19

danchy1990

malala

crnerupe

unknown_girl

Cestitam svim curama na plusevima 💜 daj Boze da i mi ostale sta prije ugledamo taj plusic 🙏🙏 tila sam pitat cure sta vi kazete na oskudna i kratka menstrualna krvarenja?jel kome od vas tako?evo meni stvari u zadnje 2 god jedva 3 dana traju i oskudno je krvarenje,dr kaze nista sve je to normalno

Meni ti je tako vec unazad 10 godina otprilike i pitala sam svog doktora rekao je da je to super i da svaka zena ima drugaciju fiziologiju,a da je to i za ocekivati posto sam ja jako rano kao dijete dobila prvu M pa se kroz godine to sve ustabililo i uskladilo. Ne sekiraj se,budi sretna sto tako kratko traje 😃😃

I ja sam dobila rano prvu m i cijelo vrijeme imam obilno krvarenje i traje po 5-6 dana. Najgori je izljev kad dugo sjedim ili kad ujutro ustanem iz kreveta. Znalo je tako jako ići da bi mi curilo niz noge, nije uložak mogao sve upiti. Moja dr je rekla da se to može samo kontracepcijskima riješiti koje nisam nikad pila. Inače su i jako bolne bile da sam se previjala od bolova. Jedino poslije carskog smanjila se ta bol, ne bole toliko ali popijem tabletu.

Navodno pomaže i kiretaža pri bolnim i obilnim m 🤷‍♀️. Vidjet ću iduću m pa mogu reći dal je istina. Ova sad je bila prva iza kiretaže i bila je jako oskudna sa laganim bolovima,nije mi ni tableta trebala

Kad si vec to spomenila bila sam na kiretazi nakon spontanoga i nekoliko menstruacija iza bila mi je malo obilnija menstruacija,i ne bolna  a nakon toga evo stanje

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Kiky 🥰
    17. Travanj 2020. 10:30

Fancy

Kiky 🥰

Nije jos stigla… bas me sise bole uh i nocas sam slabo spavala skoro nikako. Okretala se s jedne na drugu stranu. Javit cu ako dodje tokom dana. Idem radit sada

Kiki, a test???!

Sretno 🤞🤞🤞

Nisam jos radila. Svaki cas idem na wc na poslu provjerit dal je dosla nije jos. Na momente me dole probada jajnik osjetim ga i dalje dosta. Jos cu cekat dan dva. Vidjet cemo danas tokom dana dal ce doc. Ako ce doc neka vise dodjeee ovako me samo drzi na iglama

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lilly27
    17. Travanj 2020. 10:47

Mattan28

Meni je ovaj ciklus super! Prošla sa samo jednom tabletom inače me više boli i cicke mi narasle sa 75A na 75A i malo više 😂😂😂😂😂
    A netko je pitao za tablete, Blokmax lady najbolje ikad, doslovno za 15 min prestane bol ❣️
    A inače od ketonala se nadrogiram a ne djeluje mi na bol 🙄

Hvala za ime tableta  ja s čime god sam probala a da nije bio ketonal ili knavon ne bi mi počelo na vrijeme djelovati i uvijek bi povračala... ali blokmax nisam probala, mogu s tim pokušati 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Matkiša 😎
    17. Travanj 2020. 10:57

Lilly27

Mattan28

Meni je ovaj ciklus super! Prošla sa samo jednom tabletom inače me više boli i cicke mi narasle sa 75A na 75A i malo više 😂😂😂😂😂
    A netko je pitao za tablete, Blokmax lady najbolje ikad, doslovno za 15 min prestane bol ❣️
    A inače od ketonala se nadrogiram a ne djeluje mi na bol 🙄

Hvala za ime tableta ja s čime god sam probala a da nije bio ketonal ili knavon ne bi mi počelo na vrijeme djelovati i uvijek bi povračala… ali blokmax nisam probala, mogu s tim pokušati

Ja ga koristim godinama već, i dugo sati djeluje.. Ali samo taj lady, ovi drugi mi nisu pomagali iako u ljekarni uvijek kažu pa to vam je isto 🙈 ne daj se prevariti hehe

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Fancy
    17. Travanj 2020. 11:01

Kiky 🥰

Fancy

Kiky 🥰

Nije jos stigla… bas me sise bole uh i nocas sam slabo spavala skoro nikako. Okretala se s jedne na drugu stranu. Javit cu ako dodje tokom dana. Idem radit sada

Kiki, a test???!

Sretno 🤞🤞🤞

Nisam jos radila. Svaki cas idem na wc na poslu provjerit dal je dosla nije jos. Na momente me dole probada jajnik osjetim ga i dalje dosta. Jos cu cekat dan dva. Vidjet cemo danas tokom dana dal ce doc. Ako ce doc neka vise dodjeee ovako me samo drzi na iglama

Boze. Zavidim vam na strpljenju...
    Meni je ovaj mj ovulacija bila 12 ili 13 DC, danas je 16 DC i najradije bih sad otisla kupiti test.... 😂😂😂😂

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    17. Travanj 2020. 11:04

Ja ne znam ima li jos neka od cura sa ekstremnim bolovima taj problem al meni nakon tablete za bolove umanje bolovi ali i krvarenje gotovo prestane... 

A inace imam dismenoreju, prebolne mens, bolove u stomaku, ledjima pracene svim mogucim, probavnim problemina, nekad i povracanjem i bolovima koji sezu cak i do zglobova u stopalima 😂 
    Za vrijeme koristenja kontracepcije uzivala sam bez bolova a poslije toga sam imala 3 ciklusa, od kojih je treci bio najbolniji iako jos uvijek blazi od ovih prije kontracepcije, iduci ako bude, ocekujem sve od navedenog jer se svakim ciklusom sve vise vracaju bolovi.. 🤢

Not that fensi, ekšli..

Rita88
    17. Travanj 2020. 11:08

Ja za bolove uzimam samo brufen 600 ovo drugo mi nista ne pomaze ,imam isto obilne, zato mi i je zeljezo katastrofa.
    Gdje nam je Rastika, sta se desava s njom? 
    Jel itko zna sta je s Ritom36? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Nika2012
    17. Travanj 2020. 11:16

Kiki ja sam u 4tj+4 trudnoce i jajnici me boluckaju tu i tamo pritisak kao da cu svaki cas dobiti i sise strasno bolne, ginekologica (radim a njom) rekla da je sve normalno i da nema straha, zato trci po test 🤞🤞🤞
    P. S. I ja sam piskila svako pola sata 2 3 dana prva

20.12.2020. D <3
    05.01.2023. +

pcos, IR.

Lilly27
    17. Travanj 2020. 11:21

Fancy

Ja ne znam ima li jos neka od cura sa ekstremnim bolovima taj problem al meni nakon tablete za bolove umanje bolovi ali i krvarenje gotovo prestane…

A inace imam dismenoreju, prebolne mens, bolove u stomaku, ledjima pracene svim mogucim, probavnim problemina, nekad i povracanjem i bolovima koji sezu cak i do zglobova u stopalima 😂
    Za vrijeme koristenja kontracepcije uzivala sam bez bolova a poslije toga sam imala 3 ciklusa, od kojih je treci bio najbolniji iako jos uvijek blazi od ovih prije kontracepcije, iduci ako bude, ocekujem sve od navedenog jer se svakim ciklusom sve vise vracaju bolovi.. 🤢

Meni od tableta stane bol (točno na 7, 8 sati pa moram drugu uzeti) ali se krvarenje i dalje nastavi obilno i bude obilno prva 3 dana. Nedavno sam vadila i željezo, sve je u najboljem redu, nemaju utjecaja obilna krvarenja barem u mojem slučaju.

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

danchy1990
    17. Travanj 2020. 11:47

Kiky 🥰

Fancy

Kiky 🥰

Kiki, a test???!

Sretno 🤞🤞🤞

Ovo je meni bio glavni simptom trudnoće,iza toga su slijedili pozitivni testovi. Držim fige 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.