Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2020. 14:09

Mattan28

@Anitram vidim da ti u potpisu stoji 3 i 4 mjesec inseminacija ako se ne varam, gdje si radila? U Os su mene odbili tj zbog situacije trenutne ne rade

E za 4 mj jos nisam sigurna jer jos krvarim zbog ciste i kontracepcijskih pa mislim da ni necemo u 4 ici na IUI. Imam kontrolu u ponedjeljak pa cu vidit. A ja sam ti u Njemackoj. Kod nas sve normalno funkcionira sta se tice MPO. 

Sara 🌸
    16. Travanj 2020. 14:15

malala

Ja dobila. 30.dc je. Ipak je app pogodila kad će. 😓
    Imam još 3 lh clearblue trakice. To ću iskoristiti ovaj mj još. Može link gdje naručujete te jeftinije?

#Aliexpress € 7,30  45%OFF | 50pcs Household PH Test Strip Indicator LH Test Paper For Water Saliva and Urine Testing Measuring Pregnancy

https://a.aliexpress.com/_dX5Iq9G

ja sam odavde narucila, al' mislim da ti neće doć do sljedece ovulacije. Podatke o kartici mozes bez straha stavit, u redu je ova stranica. ☺️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    16. Travanj 2020. 14:16

Cvjetic123

Malela

Cvjetić123 sretni, neka ni ne dođe narednih barem 9mj, a sigurno neće još par mjeseca i poslije 😊

Iz tvojih usta u Božije uši. Hvala puno na divnim riječima. ❤️

Držim fige 🤞🏻 Svaki vaš pozitivan test meni daje nadu 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    16. Travanj 2020. 14:34

Anitram1982

Mattan28

@Anitram vidim da ti u potpisu stoji 3 i 4 mjesec inseminacija ako se ne varam, gdje si radila? U Os su mene odbili tj zbog situacije trenutne ne rade

E za 4 mj jos nisam sigurna jer jos krvarim zbog ciste i kontracepcijskih pa mislim da ni necemo u 4 ici na IUI. Imam kontrolu u ponedjeljak pa cu vidit. A ja sam ti u Njemackoj. Kod nas sve normalno funkcionira sta se tice MPO.

Ahaa, a joj.. Ajde nadam se onda da ćeš čim prije moći 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 16:43

Cvjetic123

Ja danas trebam ne dobiti.
    Temp i dalje 37.3, grčevi kao pred M i dalje tu, sise me iskreno ne bole nešta strašno, malo su nateknute, glava me lagano boli.
    E sad, dali je ipak nešta ostalo u stomaku, ili slijedi M. Vidjet ćemo.
    Inače dobijem onako ujutro odmah, ali uvijek, sad evo još ništa. Hvala Bogu 🤞🤞🤞

I meni danas za ne dobit. Nije jos vidit cemo do veceri i sutra. Mene dole boli osjecam jajnik dosta a sve boli..mjerila sam temp jucer je bila 36.8 danas je 37.1... ajde mozda jos ima sanse 🙏🙏

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

chiAn
    16. Travanj 2020. 17:00

Evo netko je tražio sjene...pa lovite...malo za razbibrigu...nema veze sto mi je ovulacija bila prije 6 dana 😂😂😂

https://ibb.co/0BGX5s3

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

KDS
    16. Travanj 2020. 17:04

Meni nije dao vrag mira....kupila danas test...dođem doma i dragi ajde idemo napravit...dva dana prije M... ne vidi se ništa 🙄 kupila u Bipi First Sign duo

• Mala2323
    16. Travanj 2020. 17:30

Kiky 🥰

Cvjetic123

Temp i dalje 37.3, grčevi kao pred M i dalje tu, sise me iskreno ne bole nešta strašno, malo su nateknute, glava me lagano boli.

I meni danas za ne dobit. Nije jos vidit cemo do veceri i sutra. Mene dole boli osjecam jajnik dosta a sve boli..mjerila sam temp jucer je bila 36.8 danas je 37.1… ajde mozda jos ima sanse 🙏🙏

Držim nam fige. Temperatura mi se tvoja isto sviđa. Meni se mijenja bol, npr boli me 1 h pa 5 ne i tak.... A Inaće kad trebam dobiti boli par sati baš jako i dobijem odmah... Pa evo sad ne znam.. Malo pa malo idem na wc, provjeriti jer imam osjecaj da curi, ali bude samo iscjedak. Kad ćeš raditi test? 🙏🙏🙏

+ 26.12.2020🖤

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 17:53

Cvjetic123

Kiky 🥰

Cvjetic123

I meni danas za ne dobit. Nije jos vidit cemo do veceri i sutra. Mene dole boli osjecam jajnik dosta a sve boli..mjerila sam temp jucer je bila 36.8 danas je 37.1… ajde mozda jos ima sanse 🙏🙏

Držim nam fige. Temperatura mi se tvoja isto sviđa. Meni se mijenja bol, npr boli me 1 h pa 5 ne i tak…. A Inaće kad trebam dobiti boli par sati baš jako i dobijem odmah… Pa evo sad ne znam.. Malo pa malo idem na wc, provjeriti jer imam osjecaj da curi, ali bude samo iscjedak. Kad ćeš raditi test? 🙏🙏🙏

Ja par dana na lijevoj strani osjetim lagano probadanje a grudi su me tek prije 2 dana pocele bolit. Bas se osjecam kao da cu dobit svaki cas eto... i piski mi se stalno. Pricekat cu jos dva dana. Zadnja dva ciklusa mi je dosla na 13 dpo ujutro tako da vidit cu sutra ujutro. I meni uvijek dodje ujutro. Kao da osjetim da se tijelo bori sa necim sad sto bude jace presudit ce 🙏🙏🙏🙏 drzim nam 🤞 kada ces ti radit test? 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

coco
    16. Travanj 2020. 18:12

KDS

Meni nije dao vrag mira….kupila danas test…dođem doma i dragi ajde idemo napravit…dva dana prije M… ne vidi se ništa 🙄 kupila u Bipi First Sign duo

Polako, sacekajte barem dan kad trebas dobiti da napravis test, ovako se samo razocarati mozes. A i rijetko kome uspije od prve pa se ne treba drzati toga previse. Dok nije dosla jos ima vremena 🤞

Cure, kako se vi nosite s ovom corona izolacijom? Jeste pod stresom ili uzivate doma? 
    Ja radim, tako da ovaj mjesec je apsolutno nemoguce ocekivati + s obzirom na sav stres, bit ce dobro ako mi kosa ne popada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.